Українська    |   English
На первую страницуКарта сайтаСвязаться с нами
Інженер-Сервіс
Новини Про компанію Сервіс-центр Оренда ПТС Бібліотека Контакти

Каталог

Відеокамери
Рекордери
Відеомонітори
Мікшери та блоки відеоефектів
Системи маршрутизації та розподілу сигналів (матриці)
Пристрої компресии та передачі сигналів
Пристрої для синхронізації обладнання
Модульна система
Контролери
Телесуфлери
Об'єктиви
Штативи
Пристрої стабілізації камер
Компендіуми
Джерела живлення
Освітлювальне обладнання
Автоматизація мовлення та виробництва новин
Архівування матеріалів
Вимірювальне обладнання
Службовий зв'язок


Оренда обладнання
Контакти
Вакансії
Форум
Наші проекти


Логін
Пароль
Реєстрація »
Забув пароль
 

Інженер-Cервіс   »  Новини 
 
Новини




Chyron внесла суттєві покращення до веб-орієнтованого набору інструментів для управління та створення графіки Axis. Розробник цілком оновив інтерфейс користувача, розширив модуль мап та додав підтримку API інтерфейсів для підключення галерей зображень Associated Press та Getty Images.
 
 

Поліпшити взаємодію з користувачем, спростити та прискорити робочі процеси та зробити кінцевий продукт більш цілісним — це лише невеликий перелік цілей, які намагалися реалізувати розробники, — йдеться в заяві віце-президента по стратегії Матьє Йерле.

«Запропоновані покращення — це органічне продовження еволюції Axis, — завдяки їм система цілком інтегрована з екосистемою Chyron, крім того, вона може легко взаємодіяти з рішеннями інших виробників», – додав він.

Завдяки щільній інтеграції зі шлюзом MOS Chyron Camio та інструментами для управління графікою, Axis може легко стати частиною повного циклу медіа виробництва від створення контенту до його видачі в етер та дистрибуції в різноманітних платформах, включаючи веб і мобільні мережі.

Веб орієнтований інтерфейс системи дає можливість суттєво спростити створення графіки та анімації, наприклад, новинного та спортивного оформлення, мап або діаграм. Для цього передбачений набір шаблонів разом зі зображеннями в локальній бібліотеці та зовнішніх медіа галерей. Таким чином журналісти та інші користувачі можуть швидко створювати графічні елементи, які будуть виглядати цілком професійно, запевняють в компанії.

Цілковита інтеграція з останніми редакціями API Associated Press та Getty Images допоможе мовникам купувати, керувати та максимально швидко знаходити необхідні зображення та відео.

«З моменту заснування Chyron знаходиться на лезі інновацій, пропонуючи мовникам найкращі рішення для новин та графіки», – підкреслила Керол Беттенкур, віце-президент з маркетингу Chyron. «Протягом останніх десятиліть ми змогли підсилити своїми продуктами різноманітні вертикалі, при цьому, ми й досі залишаємося відданими новинному виробництву, як для малих станцій, так і для великих медіа холдингів. Покращення, які ми внесли в Axis, лише підкреслюють це. Ми впевнені, що користувачі дуже швидко побачать і відчують різницю в своїй щоденній роботі».

 



« До списку новин  
 
Розширений пошук



 посилання на FaceBook
QR код посилання на FaceBook

посилання на twitter
QR код посилання на FaceBook


 






    +38 (044) 593-18-20
+38 (073) 593-18-20
+38 (096) 532-96-82
+38 (095) 532-96-82
Telegram cервісного центру @Engineer_Service
  Copyright © Інженер-Сервіс
Усі права захищено


   Створено у ROMART, 2007
 
 
    e-mail: info@engineer-service.tv
м. Київ, вул.Вавилових, 15
Авторизиований сервісний центр професійного відеообладнання Panasonic, Sony, JVC, Fujinon, Canon