Українська    |   English
На первую страницуКарта сайтаСвязаться с нами
Інженер-Сервіс
Новини Про компанію Сервіс-центр Оренда ПТС Бібліотека Контакти

Каталог

Відеокамери
Рекордери
Відеомонітори
Мікшери та блоки відеоефектів
Системи маршрутизації та розподілу сигналів (матриці)
Пристрої компресии та передачі сигналів
Пристрої для синхронізації обладнання
Модульна система
Контролери
Телесуфлери
Об'єктиви
Штативи
Пристрої стабілізації камер
Компендіуми
Джерела живлення
Освітлювальне обладнання
Автоматизація мовлення та виробництва новин
Архівування матеріалів
Вимірювальне обладнання
Службовий зв'язок


Оренда обладнання
Контакти
Вакансії
Форум
Наші проекти


Логін
Пароль
Реєстрація »
Забув пароль
 

Інженер-Cервіс   »  Новини 
 
Новини




Для одного з найамбітніших проектів в історії австралійський мовник Nine Network придбав велику кількість камер та технологій Sony. Всі вони стануть частиною нової студії в штаб-квартирі мовника в Північному Сіднеї. В новому надсучасному телекомплексі камери Sony відіграють одну з найважливіших ролей, їх обрано згідно розширеного переліку технічних вимог.
 
 

«Була потреба в змішаному комплексі обладнання, до якого входили підключені по оптичному волокну студійні камери, роботизовані та традиційні п’єдестали, крани та інші прилади», – пояснив Стівен Вільмотт, студійний інженер по технологіям та автоматизації прямих етерів Nine Network.

«До переліку вимог входили високоякісні pan/tilt/zoom камери для невеликих студій, підтримка SMPTE 2110 всюди, де тільки можливо; простота використання; віддалене управління камерами, яке дає можливість підключатись до них з різних апаратних; опція переходу в 4K та найкраща якість зображення», - зазначив Вільмотт. «Камери повинні були використовуватись на всіх п’яти поверхах телевізійного центра», - додав він.

Наразі Nine Network залучила обладнання Sony до виробництва всіх студійних продуктів, включаючи шестигодинне ранкове шоу, супровід спортивних подій, панельні телешоу та нічні випуски новин.

Зазвичай, вони використовують мікс камер Sony HDCU3100 або HDCU3500 разом з декількома камерами BRC для додаткових ракурсів. В малих студіях задіяні тільки BRC камери, окрім цього, є декілька стендап-зон, де використовуються PTZ камери BRCX1000.

«Обладнання Sony забезпечило нам гнучкість в переміщенні камер між локаціями телевізійного комплексу, коли є необхідність підсилити те чи інше шоу. До того ж, це відбувається дуже природньо, бо всі камери мають однорідний та зрозумілий функціонал і забезпечують високу якість зображення», – додав Вільмотт.

Додатково Nine Network придбала більше 90 професійних моніторів Sony LMD. Їх залучено для перегляду референтного сигналу, нелінійного монтажу та інших потреб. Частину моніторів скомбіновано з великими панелями для використання в якості мультиекрану.

 



« До списку новин  
 
Розширений пошук



 посилання на FaceBook
QR код посилання на FaceBook

посилання на twitter
QR код посилання на FaceBook


 






    +38 (044) 593-18-20
+38 (073) 593-18-20
+38 (096) 532-96-82
+38 (095) 532-96-82
Telegram cервісного центру @Engineer_Service
  Copyright © Інженер-Сервіс
Усі права захищено


   Створено у ROMART, 2007
 
 
    e-mail: info@engineer-service.tv
м. Київ, вул.Вавилових, 15
Авторизиований сервісний центр професійного відеообладнання Panasonic, Sony, JVC, Fujinon, Canon