Українська    |   English
На первую страницуКарта сайтаСвязаться с нами
Інженер-Сервіс
Новини Про компанію Сервіс-центр Оренда ПТС Бібліотека Контакти

Каталог

Відеокамери
Рекордери
Відеомонітори
Мікшери та блоки відеоефектів
Системи маршрутизації та розподілу сигналів (матриці)
Пристрої компресии та передачі сигналів
Пристрої для синхронізації обладнання
Модульна система
Контролери
Телесуфлери
Об'єктиви
Штативи
Пристрої стабілізації камер
Компендіуми
Джерела живлення
Освітлювальне обладнання
Автоматизація мовлення та виробництва новин
Архівування матеріалів
Вимірювальне обладнання
Службовий зв'язок


Оренда обладнання
Контакти
Вакансії
Форум
Наші проекти


Логін
Пароль
Реєстрація »
Забув пароль
 

Інженер-Cервіс   »  Новини 
 
Новини




Технологія RTS Voice Over Network (RVON) допомогла австралійському мовнику MediaHub побудувати систему віддаленого службового зв’язку з функцією talkback, яка об’єднала різні локації та клієнтів MediaHub. Ще до часів пандемії, мовник планував заміну системі минулого покоління RTS Cronus, і для заміни технічний департамент розглядав RTS Odin, який дозволив би перевести комунікацію з традиційної інфраструктури на IP орієнтовану. COVID підсилив потреби мовника та прискорив перехід на новітні технології.
 
 

Можливість повноцінної роботи співробітників, включаючи Talkback в домашніх умовах стала одним з найважливіших факторів для MediaHub, тому що команди інженерів одночасно обслуговують багато каналів мовлення в реальному часі.

Завдяки RTS, технічний персонал MediaHub звернув увагу на функціонал програмного забезпечення RTS VLink, який дав можливість налагодити безпечну комунікацію на базі мережи інтернет. Навіть працюючи з дому, інженери MediaHub за допомоги програмної панелі на планшеті мають можливість VoIP підключення до матриці зв’язку по захищеному VPN каналу. Треба відзначити, що завдяки VLink клієнти MediaHub не змогли визначити, хто з технічної команди працює віддалено.

Використання VLink суттєво прискорило перехід від Cronus до Odin, оскільки для підключення панелей VLink та налагодження віддаленої комунікації необхідні інтерфейси Dante and OMNEO.

«Коли ми вели перемовини з RTS ми відзначили, що головним для нас є не заміна одного обладнання іншим: ми хочемо додати новий функціонал, який вирішує потреби бізнесу та інженерних команд, які виконують оперативні задачі, особливо в часи локдауну», – пояснив Саймон Скотт, технічний директор MediaHub. «Команди технічного департаменту разом з IT спеціалістами провели це оновлення дуже швидко. Завдяки особливостям платформи ODIN наші клієнти навіть не помітили коли саме це відбулось. Це потужний проект, його результати значно перевищили наші очікування і я радий, що технічні команди наразі можуть працювати віддалено, зберігаючи стандарти якості та безпеки, які раніше були доступні тільки в традиційній інфраструктурі»

RTS ODIN — це цифрова 1RU система службового зв’язку з великими можливостями щодо масштабування. ODIN має змогу рости разом з розвитком компанії6 від базової конфігурації на 16 до 128 портів. І це ще не все. Ви можете об’єднати оптичним волокном до восьми ODIN у велику матрицю зв’язку, загальною ємністю до 1024 портів. При цьому ліцензії на порти можна вільно розподіляти в залежності від апаратних портів на кожному з приладів.

MediaHub придбала п’ять шасі ODIN, це задовільнило нагальні потреби та забезпечило можливість подальшого розширення. Нові ODIN сформували ядро службового зв’язку мовника та забезпечили можливість швидко та ефективно розгортати віддалене виробництво та зв'язок між технічним персоналом та клієнтами MediaHub.

 



« До списку новин  
 
Розширений пошук



 посилання на FaceBook
QR код посилання на FaceBook

посилання на twitter
QR код посилання на FaceBook


 






    +38 (044) 593-18-20
+38 (073) 593-18-20
+38 (096) 532-96-82
+38 (095) 532-96-82
Telegram cервісного центру @Engineer_Service
  Copyright © Інженер-Сервіс
Усі права захищено


   Створено у ROMART, 2007
 
 
    e-mail: info@engineer-service.tv
м. Київ, вул.Вавилових, 15
Авторизиований сервісний центр професійного відеообладнання Panasonic, Sony, JVC, Fujinon, Canon