Українська    |   English
На первую страницуКарта сайтаСвязаться с нами
Інженер-Сервіс
Новини Про компанію Сервіс-центр Оренда ПТС Бібліотека Контакти

Каталог

Відеокамери
Рекордери
Відеомонітори
Мікшери та блоки відеоефектів
Системи маршрутизації та розподілу сигналів (матриці)
Пристрої компресии та передачі сигналів
Пристрої для синхронізації обладнання
Модульна система
Контролери
Телесуфлери
Об'єктиви
Штативи
Пристрої стабілізації камер
Компендіуми
Джерела живлення
Освітлювальне обладнання
Автоматизація мовлення та виробництва новин
Архівування матеріалів
Вимірювальне обладнання
Службовий зв'язок


Оренда обладнання
Контакти
Вакансії
Форум
Наші проекти


Логін
Пароль
Реєстрація »
Забув пароль
 

Інженер-Cервіс   »  Новини 
 
Новини




NBC Olympics обрала консолі Calrec для трансляції Олімпійських Ігор. Буде використано суміш консолей Artemis та Brio, а також шість пристроїв RP1 для віддаленого мікшування звука. Олімпіада XXXII проходитиме в Токіо з 23 липня по 8 серпня, після того, як минулого року її скасували через пандемію Covid.
 
 

Загалом в Міжнародному Телецентрі NBC Sports (м. Стемфорд) буде задіяно шість консолей Calrec Artemis, ще одна 64-фейдерна Artemis разом з Brio буде працювати в головній апаратній в Токіо. В окремій 4K апаратній буде встановлено 32-фейдерну Artemis Beam, вона відповідатиме за трансляцію з іммерсійним звуком, ще дві 40-фейдерні Artemis буде задіяно на виїзді для трансляції змагань з пляжного волейболу та гольфу. Завдяки том, що консолі Calrec мають AoIP інтерфейс, між всіма локаціями буде розгорнуто IP маршрутизацію, що допоможе використовувати різноманітні формати аудіо та приєднувати модульні блоки вводу-виводу Hydra2 до звукової IP матриці.

Для віддаленого виробництва шість Calrec RP1 поєднають студії NBC Olympics телецентру в Стемфорді, дві студії в Токіо, баскетбольні та волейбольні арени та ефірні апаратні в єдину екосистему. Ще дві консолі Brio буде задіяно в окремих студіях для розподілу аудіо потоків між RP1 та Brio задля резервування.

«Ми раді знову підтримати своїм обладнанням NBC Olympics та допомогти їм забезпечити найкращий звук на Олімпійських Іграх, вважаючи те, наскільки зріс попит на віддалене виробництво. Calrec RP1 вирішив питання латентності та управляння, саме вони довгий час стримували мовників від використання віддаленого виробництва в своїх проектах», – розповів Дейв Летсон, віце-президент по продажам Calrec. «Той факт, що для трансляції найгучнішої спортивної події, NBC Olympics обрав саме RP1, тільки підкреслює напрямок, в якому просувається вся медіа індустрія»

«NBC Olympics знов і знов дуже вдячна допомозі Calrec у підготовці до трансляції Олімпійських Ігор в Токіо», – підкреслив Карл Мелоун, NBC Olympics. «Кількість консолей Calrec Artemis які задіяно між Олімпійським телецентром в Стемфорді та Токіо співпадає з кількістю Calrec Remote Production (RP1). Консолі та технології Calrec — це найкращий вибір для підрозділу NBC Audio, вони надійні та зручні в роботі»

 



« До списку новин  
 
Розширений пошук



 посилання на FaceBook
QR код посилання на FaceBook

посилання на twitter
QR код посилання на FaceBook


 






    +38 (044) 593-18-20
+38 (073) 593-18-20
+38 (096) 532-96-82
+38 (095) 532-96-82
Telegram cервісного центру @Engineer_Service
  Copyright © Інженер-Сервіс
Усі права захищено


   Створено у ROMART, 2007
 
 
    e-mail: info@engineer-service.tv
м. Київ, вул.Вавилових, 15
Авторизиований сервісний центр професійного відеообладнання Panasonic, Sony, JVC, Fujinon, Canon