Українська    |   English
На первую страницуКарта сайтаСвязаться с нами
Інженер-Сервіс
Новини Про компанію Сервіс-центр Оренда ПТС Бібліотека Контакти

Каталог

Відеокамери
Рекордери
Відеомонітори
Мікшери та блоки відеоефектів
Системи маршрутизації та розподілу сигналів (матриці)
Пристрої компресии та передачі сигналів
Пристрої для синхронізації обладнання
Модульна система
Контролери
Телесуфлери
Об'єктиви
Штативи
Пристрої стабілізації камер
Компендіуми
Джерела живлення
Освітлювальне обладнання
Автоматизація мовлення та виробництва новин
Архівування матеріалів
Вимірювальне обладнання
Службовий зв'язок


Оренда обладнання
Контакти
Вакансії
Форум
Наші проекти


Логін
Пароль
Реєстрація »
Забув пароль
 

Інженер-Cервіс   »  Новини 
 
Новини




Apantac запропонувала мовникам та AV професіоналам нову pan/tilt/zoom камеру з вбудованою можливістю стрімінгу в протоколі NDI. Це дає можливість іншим NDI суміснім приладам та системам підключатися до 1080p PTZ камери за допомогою локальної мережі Ethernet та використовувати її як джерело відео. Що суттєво спрощує питання стрімінгу та сумісного використання контенту.
 
 

«NDI змінив парадигму створення та поширення контенту, дав можливість долучатися до джерела відео по IP мережі», – впевнений Томас Танг, президент Apantac. «Ми в захваті від запуску нашого першого NDI пристрою, PTZ камера дозволить користувачам розповсюджувати по IP каналам відео на будь-яку сумісну систему або програмне забезпечення в мережі. Важливо, що достатньо одного кабелю для передачі відео, аудіо команд керування та додаткової інформації»

NDI — це технологія без ліцензійних відрахувань, яка дає можливість розповсюджувати аудіо та відео джерела в обидва боки по локальній мережі, без потреби в прямому з’єднанні, витратних прокладках кабелю та постійного оновлення інфраструктури.

Apantac AP-1080P-PTZ-20x (NDI) розроблено для формування відео аж до 1080р, камеру оснащено 3G SDI, HDMI, USB 3.0 інтерфейсами, вона дає можливість передавати HD відео по IP каналам.

Різноманітність форматів, що підтримує камера — за словами виробника — дозволяє називати камеру найкращим рішенням для мовлення, освітніх та корпоративних проектів. Використання NDI дозволяє камері налагодити двосторонню взаємодію за допомоги NDI протоколу та забезпечити доступ в реальному часі за допомоги існуючої Ethernet інфраструктури. До речі, камеру легко інтегрувати з найвідомішими рішеннями для відео конференцій та програмним забезпеченням.

«NDI сумісні пристрої, на кшталт нової Apantac PTZ NDI камери, дозволяють суттєво збільшити кількість відео джерел, які можуть бути використані журналістами для створення цікавої історії. Це цілковито новий рівень можливостей для створення контенту, недоступний раніше», – відзначив Майкл Корнет, віце-президент NDI. «Довгі роки ми знайомі з командою Apantac та визнаємо, що це великий крок для мовної галузі та AV професіоналів, які хочуть працювати з відомим брендом та долучитися до NDI функціоналу в нових NDI камерах»

 



« До списку новин  
 
Розширений пошук



 посилання на FaceBook
QR код посилання на FaceBook

посилання на twitter
QR код посилання на FaceBook


 






    +38 (044) 593-18-20
+38 (073) 593-18-20
+38 (096) 532-96-82
+38 (095) 532-96-82
Telegram cервісного центру @Engineer_Service
  Copyright © Інженер-Сервіс
Усі права захищено


   Створено у ROMART, 2007
 
 
    e-mail: info@engineer-service.tv
м. Київ, вул.Вавилових, 15
Авторизиований сервісний центр професійного відеообладнання Panasonic, Sony, JVC, Fujinon, Canon