Українська    |   English
На первую страницуКарта сайтаСвязаться с нами
Інженер-Сервіс
Новини Про компанію Сервіс-центр Оренда ПТС Бібліотека Контакти

Каталог

Відеокамери
Рекордери
Відеомонітори
Мікшери та блоки відеоефектів
Системи маршрутизації та розподілу сигналів (матриці)
Пристрої компресии та передачі сигналів
Пристрої для синхронізації обладнання
Модульна система
Контролери
Телесуфлери
Об'єктиви
Штативи
Пристрої стабілізації камер
Компендіуми
Джерела живлення
Освітлювальне обладнання
Автоматизація мовлення та виробництва новин
Архівування матеріалів
Вимірювальне обладнання
Службовий зв'язок


Оренда обладнання
Контакти
Вакансії
Форум
Наші проекти


Логін
Пароль
Реєстрація »
Забув пароль
 

Інженер-Cервіс   »  Новини 
 
Новини




Давно очікуваний вихід японського технологічного гіганта на ринок дронів нарешті здійснився. Sony презентувала свого первістка — Airpeak S1. Він позиціонується на high end сегмент галузі з початковою ціною від $9000 та обіцяє витримувати навантаження до 2 кг. Серійне виробництво Airpeak S1 буде розпочато восени, саме тоді ми побачимо остаточні деталі специфікації першого дрона від Sony.
 
 

На прес-конференції Sony звернула увагу на те, що Airpeak успадкував великий пласт розробок виробника в галузі робототехніки, які поєднано з сучасними сенсорами та технологіями обробки зображення. Інженери Sony розробили квадрокоптер вагою до 4,5 кг, яким можуть одночасно керувати декілька операторів. Цілком можливо, що ви ще пам’ятаєте, як Sony вперше вийшла на ринок робототехніки зі своїм робопсом Aibo. І хоча поверхню Airpeak не вкриває штучне хутро, він дає продюсерам та мовникам ті функції, які вони насправді чекали.

Airpeak розганяється швидше аніж пересічна автівка, він спроможний за 3,5 секунди набрати швидкість від 0 до 80 км на годину. В тунельному тесті він показав, що залишається стабільним навіть при поривах вітру 72 км на годину. Природно, що жодна дискусія щодо дронів не зможе обійти велетня DJI. Sony запевняє, що новачок буде швидшим та більш стійким до вітру, ніж DJI Inspire 2. На відміну від Inspire 2, який використовує власну камеру DJI, Sony Airpeak дозволяє обрати будь-яку камеру в комбінації з об'єктивом і єдиним обмеженням буде ваговий ліміт. DJI Matrice Pro дозволяє більше навантаження, але це суттєво збільшує розміри дрона та потребує двох операторів для керування.

Попередні технічні дані Airpeak

Завдяки п’яти стерео камерам та двом сенсорам інфрачервоного діапазону, Airpeak може легко проводити картографування та оминати перешкоди, саме цього можна очікувати від потужних сенсорних технологій Sony. Для оптимальної ваги та найкращої якості зображення Sony пропонує об'єктив з діапазоном фокусної відстані 14-85 мм. Новий Sony 14mm f1.8 з вагою 460г — стане найкращим рішенням для Airpeak.

На жаль, на даний момент технічні деталі дрону дуже скупі. Ми знаємо, що Airpeak поставляється з контролером або з контролером та iOS додатком (Android не підтримується). Камерою та дроном можна одночасно керувати за допомогою одного контролеру чи додатку. Декілька операторів зможуть ще більше розкрити потенціал Airpeak, одночасно використовуючи контролери та/або додатки: наприклад, один оператор може зосередитися на польоті дрону, а інший — контролювати камеру.

Сервіси Airpeak Base та більш дорогий Airpeak Cloud дозволять заздалегідь планувати маршрут за допомогою GPS координат та іншої трекінгової інформації для повторюваних траєкторій польоту, це буде особливо корисним, коли треба зробити декілька планів з періодичністю.

Sony обіцяє підготувати кастомізовану версію системи стабілізації Gremsy T3. Точної інформації щодо ціни досі немає, відомо, що виробник переробить її, щоб була можливість підключати камеру Alpha по HDMI інтерфейсу. Інші опції включають: додаткові контролери, акумулятори та пропелери (дрон оснащений чотирма пропелерами).

Виробник наголошує, що Airpeak S1 буде виготовлятися в Японії, а не Китаї, що, безумовно, буде важливим фактором в наші часи в контексті безпеки.



« До списку новин  
 
Розширений пошук



 посилання на FaceBook
QR код посилання на FaceBook

посилання на twitter
QR код посилання на FaceBook


 






    +38 (044) 593-18-20
+38 (073) 593-18-20
+38 (096) 532-96-82
+38 (095) 532-96-82
Telegram cервісного центру @Engineer_Service
  Copyright © Інженер-Сервіс
Усі права захищено


   Створено у ROMART, 2007
 
 
    e-mail: info@engineer-service.tv
м. Київ, вул.Вавилових, 15
Авторизиований сервісний центр професійного відеообладнання Panasonic, Sony, JVC, Fujinon, Canon