Українська    |   English
На первую страницуКарта сайтаСвязаться с нами
Інженер-Сервіс
Новини Про компанію Сервіс-центр Оренда ПТС Бібліотека Контакти

Каталог

Відеокамери
Рекордери
Відеомонітори
Мікшери та блоки відеоефектів
Системи маршрутизації та розподілу сигналів (матриці)
Пристрої компресии та передачі сигналів
Пристрої для синхронізації обладнання
Модульна система
Контролери
Телесуфлери
Об'єктиви
Штативи
Пристрої стабілізації камер
Компендіуми
Джерела живлення
Освітлювальне обладнання
Автоматизація мовлення та виробництва новин
Архівування матеріалів
Вимірювальне обладнання
Службовий зв'язок


Оренда обладнання
Контакти
Вакансії
Форум
Наші проекти


Логін
Пароль
Реєстрація »
Забув пароль
 

Інженер-Cервіс   »  Новини 
 
Новини




Провідний розробник модульних рішень для обробки сигналів, компанія LYNX Technik запропонувала мовній галузі сім нових Ethernet | Fiber моделей yellobrik. Конвертери дозволять за доступною ціною розгорнути перетворення сигналів з міді в оптику, з оптики в мідь, з оптики в оптику (multi-mode <> single-mode), або просто подовжити передачу Ethernet сигналів по одному оптичному двонаправленому волокну зі швидкістю до 10Гбіт.
 
 

Завдяки приладам LYNX Technik yellobrik Ethernet | Fiber, мовники отримають переваги з використання оптичного кабелю для збільшення дистанції передачі сигналів 10Гбіт Ethernet до 20 км. Конвертери дозволяють підключити мідне мережеве обладнання до одномодового, або багатомодового оптичного кабелю, щоб забезпечити надійну та високошвидкісну передачу сигналів між віддаленими локаціями.

Нові модулі yellobrik забезпечать високу варіативність підключення в тих ситуаціях, де підключення кабелю може стати проблемою, або коли необхідна передача сигналів на велику відстань. Пристрої підтримують гарячу заміну та гаряче підключення, вони дуже прості у використанні — інструкція по використанню та всі індикатори розташовані на корпусі yellobrik. До того ж, завдяки простоті в настройці, інженерам дуже легко знаходити де відбувся збій у позаштатній ситуації.

Модулі OET 1910 забезпечують перетворення сигналів з оптики в мідь та з міді в оптику. Два порти 10Гбіт на кожному модулі в повнодуплексному режимі «розганяють» пропускну спроможність до 20Гбіт. Прилади OBD 1910 забезпечують розширення 10Гбіт Ethernet по двонаправленому одномодовому волокну, або до 20Гбіт при використанні двох портів на модулі в режимі Full Duplex. Модулі OET 1940 — є багатофункціональними, вони дозволяють перетворювати сигнали з оптики в мідь, з міді в оптику та з оптики в оптику. Вони підтримують CWDM передачу з використанням всіх 18 значень довжини хвилі. Крім того, опціонально доступні різноманітні SFP модулі, які можна обирати в залежності від проекту та дистанції передачі даних.

Всі модулі можна використовувати окремо, або змонтувати їх в 19” yellobrik шасі для створення великої системи перетворення. Крім того, опціонально доступні комплекти для підключення ST або SC оптоволокна до пристроїв yellobrik.

 



« До списку новин  
 
Розширений пошук



 посилання на FaceBook
QR код посилання на FaceBook

посилання на twitter
QR код посилання на FaceBook


 






    +38 (044) 593-18-20
+38 (073) 593-18-20
+38 (096) 532-96-82
+38 (095) 532-96-82
Telegram cервісного центру @Engineer_Service
  Copyright © Інженер-Сервіс
Усі права захищено


   Створено у ROMART, 2007
 
 
    e-mail: info@engineer-service.tv
м. Київ, вул.Вавилових, 15
Авторизиований сервісний центр професійного відеообладнання Panasonic, Sony, JVC, Fujinon, Canon