Українська    |   English
На первую страницуКарта сайтаСвязаться с нами
Інженер-Сервіс
Новини Про компанію Сервіс-центр Оренда ПТС Бібліотека Контакти

Каталог

Відеокамери
Рекордери
Відеомонітори
Мікшери та блоки відеоефектів
Системи маршрутизації та розподілу сигналів (матриці)
Пристрої компресии та передачі сигналів
Пристрої для синхронізації обладнання
Модульна система
Контролери
Телесуфлери
Об'єктиви
Штативи
Пристрої стабілізації камер
Компендіуми
Джерела живлення
Освітлювальне обладнання
Автоматизація мовлення та виробництва новин
Архівування матеріалів
Вимірювальне обладнання
Службовий зв'язок


Оренда обладнання
Контакти
Вакансії
Форум
Наші проекти


Логін
Пароль
Реєстрація »
Забув пароль
 

Інженер-Cервіс   »  Новини 
 
Новини




AJA Video Systems розширила лінійку оптичних 12G-SDI openGear конвертерів двома новими платами OG-FiDO 12G, які дозволять приймати сигнали з LC або ST волокна та перетворювати їх в 12G-SDI. OG-FiDO-R-12G-ST — це оптичний приймач, який забезпечує одноканальну конверсію з ST волокна в 12G-SDI, тоді як OG-FiDO-2R-12G — розроблено для двоканального перетворення з LC оптики в 12G-SDI. Обидві моделі можуть приймати сигнали від стандартних оптичних передавачів, включаючи міні-конвертери AJA FiDO.
 
 

«Оптичне волокно — це найкраще рішення для телевізійного центру, коли є бажання зменшити кількість кабельних трас, та забезпечити надійну передачу широкосмугових сигналів на великі відстані. Ми відстежуємо зростання попиту на такі рішення з боку наших замовників, для оновлення до 12G-SDI інфраструктури», – відзначив Нік Рашбі, президент AJA Video Systems. «Саме для цього ми підготували два нових openGear приймача, які разом з трансивером OG-FiDO-TR-12G забезпечать надійне перетворення сигналів в компактному рековому шасі з високою щільністю»

Плати AJA OG-FiDO 12G пропонують необмежену гнучкість та ефективність в перетворенні 12G/6G/3G/HD/SD-SDI сигналів, та їх передачі на дальні відстані (до 10 км) по стандартному одномодовому оптичному волокну. Приймач OG-FiDO-R-12G-ST — це одноканальний конвертер для перетворення сигналу з оптичного волокна ST до 12G-SDI. Для двоканального перетворення можна використовувати приймач OG-FiDO-2R-12G, який оснащений двома незалежними каналами з LC волокна до 12G-SDI. Обидві нові моделі сумісні з розповсюдженими в галузі openGear шасі OG-X-FR, OG-3-FR та DFR-8321, їх компактний форм-фактор дає можливість використовувати до 10 плат в кожному шасі. Слід відзначити, що плати AJA OG-FiDO 12G підтримують гарячу заміну, HDR відео, а також автоматичне розпізнавання сигналу та його перетактування. Для віддаленого моніторингу та настройки можна використовувати програмне забезпечення Ross DashBoard для будь-якого комп’ютера під керуванням Windows, macOS або Linux в локальній мережі.

 



« До списку новин  
 
Розширений пошук



 посилання на FaceBook
QR код посилання на FaceBook

посилання на twitter
QR код посилання на FaceBook


 






    +38 (044) 593-18-20
+38 (073) 593-18-20
+38 (096) 532-96-82
+38 (095) 532-96-82
Telegram cервісного центру @Engineer_Service
  Copyright © Інженер-Сервіс
Усі права захищено


   Створено у ROMART, 2007
 
 
    e-mail: info@engineer-service.tv
м. Київ, вул.Вавилових, 15
Авторизиований сервісний центр професійного відеообладнання Panasonic, Sony, JVC, Fujinon, Canon