Українська    |   English
На первую страницуКарта сайтаСвязаться с нами
Інженер-Сервіс
Новини Про компанію Сервіс-центр Оренда ПТС Бібліотека Контакти

Каталог

Відеокамери
Рекордери
Відеомонітори
Мікшери та блоки відеоефектів
Системи маршрутизації та розподілу сигналів (матриці)
Пристрої компресии та передачі сигналів
Пристрої для синхронізації обладнання
Модульна система
Контролери
Телесуфлери
Об'єктиви
Штативи
Пристрої стабілізації камер
Компендіуми
Джерела живлення
Освітлювальне обладнання
Автоматизація мовлення та виробництва новин
Архівування матеріалів
Вимірювальне обладнання
Службовий зв'язок


Оренда обладнання
Контакти
Вакансії
Форум
Наші проекти


Логін
Пароль
Реєстрація »
Забув пароль
 

Інженер-Cервіс   »  Новини 
 
Новини




Підрозділ холдингу NBC Sports Group, компанія NBC Olympics обрала обладнання Sony Electronics для висвітлення XXXII Олімпіади, що відбудеться в японському Токіо з 23 липня по 8 серпня 2021 року.
 
 

Майже 100 камер Sony будуть працювати для зйомки на спортивних майданчиках, запису інтерв’ю атлетів, прес-конференцій та інших проектів, які потребують запис відео в студії та на локаціях. Деякі камери, включаючи HDC-3500 забезпечать IP передачу сигналу, інші будуть працювати в SDI. До переліку камер ввійшли Sony HDC-5500 та HDC-3500 4K/HDR з високою швидкістю кадрів для сповільненої зйомки повторів, а також XDCAM камкордери PXW-Z750, PXW-Z450, PXW-X400 та PXW-Z280.

Для висвітлення Олімпіади NBC Olympics використає декілька відео мікшерів Sony, включаючи 4K/3G/HD IP-орієнтований флагманський XVS-9000, а також моделі XVS-8000 та XVS-6000 4K/3G/HD, які було розроблено для гібридного IP SDI медіа виробництва. Більшість мікшерів будуть працювати в IP екосистемі, деякі з них будуть обслуговувати 1080p HDR виробництво.

Розташовані в токійському Міжнародному Телецентрі NBC Olympics, мікшери будуть приймати потоки відео з кожного спортивного майданчика, а також забезпечать формування HD сигналу для різноманітних мереж та платформ NBCUniversal. Задля зручної роботи NBC Olympics використає майже 100 професіональних моніторів Sony, включаючи 4K Master для етапів де якість зображення є найважливішою, а також лінійку TRIMASTER EL OLED/4K для моніторингу сигналів на знімальних майданчиках.

«Для токійської Олімпіади NBC Olympics запланувала низку ключових оновлень, ми просуваємося в бік UHD та розгортаємо екосистему нового покоління. Для цього ми повністю переводимо Олімпійський Телецентр на IP інфраструктуру з комбінацією 1080p, 4K та HDR робочих процесів, залишаючи 1080i SDR потоки для наших основних трансляцій», – розповів Девід Мазза, технічний директор та старший віце-президент NBC Sports Group & Olympics. «Sony дуже допомогла нам обрати обладнання, та консультувала нас на кожному з етапів задля того, щоб наша інфраструктура працювала найбільш ефективно, надійно та забезпечила найкращу якість зображення»

«Висока якість зображення разом з технологіями для віддаленого виробництва — такий сплав з кожним днем стає все більш важливим для медіа виробництва, він буде відігравати значну роль для безпрецедентного висвітлення Олімпійських Ігор в Токіо», – додав Джон Штудерт, віце-президент підрозділу медіа рішень Sony Electronics. «Команда NBC Olympics зможе використовувати наші новіші IP, HDR та 4K технології для зйомки та висвітлення токійської Олімпіади, та я впевнений, глядачі різноманітних платформ отримають максимальне задоволення від перегляду спортивних змагань».

 



« До списку новин  
 
Розширений пошук



 посилання на FaceBook
QR код посилання на FaceBook

посилання на twitter
QR код посилання на FaceBook


 






    +38 (044) 593-18-20
+38 (073) 593-18-20
+38 (096) 532-96-82
+38 (095) 532-96-82
Telegram cервісного центру @Engineer_Service
  Copyright © Інженер-Сервіс
Усі права захищено


   Створено у ROMART, 2007
 
 
    e-mail: info@engineer-service.tv
м. Київ, вул.Вавилових, 15
Авторизиований сервісний центр професійного відеообладнання Panasonic, Sony, JVC, Fujinon, Canon