Українська    |   English
На первую страницуКарта сайтаСвязаться с нами
Інженер-Сервіс
Новини Про компанію Сервіс-центр Оренда ПТС Бібліотека Контакти

Каталог

Відеокамери
Рекордери
Відеомонітори
Мікшери та блоки відеоефектів
Системи маршрутизації та розподілу сигналів (матриці)
Пристрої компресии та передачі сигналів
Пристрої для синхронізації обладнання
Модульна система
Контролери
Телесуфлери
Об'єктиви
Штативи
Пристрої стабілізації камер
Компендіуми
Джерела живлення
Освітлювальне обладнання
Автоматизація мовлення та виробництва новин
Архівування матеріалів
Вимірювальне обладнання
Службовий зв'язок


Оренда обладнання
Контакти
Вакансії
Форум
Наші проекти


Логін
Пароль
Реєстрація »
Забув пароль
 

Інженер-Cервіс   »  Новини 
 
Новини




Розробник систем архівування контенту, компанія XenData розробила об’єктний інтерфейс S3 для всій серії рішень довгострокового надійного зберігання матеріалів на базі LTO картриджів. Цей інтерфейс дозволить трансформувати системи архівування XenData в приватні хмарні репозиторії даних на кшталт відкритих хмарних рішень AWS Glacier або Archive Tier of Azure. Для додавання інтерфейсу S3 достатньо встановити програмне оновлення.
 
 

«Наші нові приватні хмарні рішення наслідують всі переваги локальних LTO бібліотек, включаючи доступне по ціні масштабування, та додають простоту розподіленого доступу, яка традиційно асоціювалася з відкритими хмарними сервісами», – запевнив др. Філ Сторі, виконавчий директор XenData.

Для активних архівів ємністю понад 100 ТБ, базовані на LTO системи збереження є дуже привабливими завдяки доступній ціні володіння, яка суттєво нижче публічних хмарних сервісів збереження даних, повідомили в XenData.

Бібліотеки XenData LTO з інтерфейсом S3 забезпечують час відновлення на рівні двох хвилин, що підходить для багатьох репозиторіїв даних з нечастим доступом. Та якщо порівняти з сервісами зберігання WS Glacier або Azure Archive Tier, приватне хмарне сховище XenData забезпечить більш високу продуктивність при нижчих затратах, та ще й без додаткових витрат, пов’язаних з вивантаженням контенту, запевняють в компанії.

Новий інтерфейс S3 забезпечить віддалений доступ до LTO сховища XenData з будь-якого місця в світі за допомоги захищеного HTTPS протоколу. До того ж, він підтримує реплікацію одного LTO архіву в другий, розташований в іншій локації, навіть на іншому континенті.

В додаток до S3 інтерфейсу XenData випустила Global Sync, сервіс синхронізації, який поєднує декілька S3 LTO архівів, та дозволяє створити єдину глобальну файлову систему з доступом з будь-якого місця в світі.

При додаванні файлу до LTO системи в одній локації, він відображується в глобальній файловій системі. Коли користувачі записують, перезаписують або видаляють файл, ця зміна поширюється на всі локації. Таким чином всі користувачі організації мають доступ до самого останнього, актуального переліку файлів.

Коли файл відновлюється з іншої локації, передача відбувається за допомоги багатопотокового peer-to-peer протоколу HTTPS, який забезпечує захищене транспортування файлів. Сервіс Global Sync використовує хмарну базу даних, але самі файли ніколи не зберігаються в публічній хмарі, що дозволяє уникнути витрат на ємність хмарного сховища та вивантаження контенту. А завдяки тому, що сервіси синхронізують тільки метадані файлової системи, для повноцінної роботи достатньо інтернет каналу з мінімальною пропускною здатністю, підкреслюють в XenData.

 



« До списку новин  
 
Розширений пошук



 посилання на FaceBook
QR код посилання на FaceBook

посилання на twitter
QR код посилання на FaceBook


 






    +38 (044) 593-18-20
+38 (073) 593-18-20
+38 (096) 532-96-82
+38 (095) 532-96-82
Telegram cервісного центру @Engineer_Service
  Copyright © Інженер-Сервіс
Усі права захищено


   Створено у ROMART, 2007
 
 
    e-mail: info@engineer-service.tv
м. Київ, вул.Вавилових, 15
Авторизиований сервісний центр професійного відеообладнання Panasonic, Sony, JVC, Fujinon, Canon