Українська    |   English
На первую страницуКарта сайтаСвязаться с нами
Інженер-Сервіс
Новини Про компанію Сервіс-центр Оренда ПТС Бібліотека Контакти

Каталог

Відеокамери
Рекордери
Відеомонітори
Мікшери та блоки відеоефектів
Системи маршрутизації та розподілу сигналів (матриці)
Пристрої компресии та передачі сигналів
Пристрої для синхронізації обладнання
Модульна система
Контролери
Телесуфлери
Об'єктиви
Штативи
Пристрої стабілізації камер
Компендіуми
Джерела живлення
Освітлювальне обладнання
Автоматизація мовлення та виробництва новин
Архівування матеріалів
Вимірювальне обладнання
Службовий зв'язок


Оренда обладнання
Контакти
Вакансії
Форум
Наші проекти


Логін
Пароль
Реєстрація »
Забув пароль
 

Інженер-Cервіс   »  Новини 
 
Новини




Мовна галузь має деякі особливості, та можна відзначити один з важливих моментів: для впровадження нових технологій необхідний деякий перехідний період. Про це свідчить тривалий перехід від SDI до IP або від локальної сервер-орієнтованої обробки медіа до використання для цих потреб хмарних сервісів. Просування до хмари має враховувати деякі важливі моменти, включаючи великі розміри медіа файлів, гарантована надійність та висока якість, та необхідність прийняти факт, що медіа компанії не слід прив’язуватися тільки до одного хмарного провайдера.
 
 

Якщо сфокусуватися на переході до хмари, є декілька чинників, які підштовхують зробити перший крок.

По перше, слід відзначити, хмарна інфраструктура стає все більш поширеною та адаптованою. Це зміна парадигми від створення та управління локальним приватним дата центром до впровадження хмарних сервісів збереження та управління медіа контентом.

По друге, хмарні сервіси вже доступні для багатьох різноманітного використання, і це сприяє тому, що їх можна також застосувати для медіа галузі. Розум здатний відкидати щось незнайоме тому що це відрізняється від «норми». Оскільки хмара стає все більш розповсюдженою, з’являється потреба в створенні програмних хмарних сервісів для використання в медіа виробництві. Саме до цього йдуть медіа компанії, різноманітні варіанти/опції розгортання екосистеми можуть пришвидшити та спростити для них перехід.

Третій чинник став зрозумілим це на початку створення хмарних сервісів, еластичність (можливість обмежувати ліміти ресурсів в залежності від коливання попиту) та масштабування (можливість збільшувати чи зменшувати ресурси при коливанні попиту) — найкращим чином задовольняє потреби створення, обробки та управління контентом. Мовники можуть контролювати свої операційні витрати, обмежуючи ємність (з можливістю в будь-який час знову переглянути ліміти) та розтягуючи терміни, або масштабуватися в піковий період для максимальної пропускної здатності, узгоджуючи використання ресурсів зі своїми потребами. Завдяки використанню еластичності хмарних ресурсів у мовника немає потреби кожен раз перебудовувати ємність медіа обробки.

Четверте. Наразі ми бачимо, як децентралізація набирає обертів, хмарні медіа сервіси суттєво «покращують життя» віддаленим співробітникам, дають їм можливість співпрацювати між собою незалежно від встановленого локально апаратного чи програмного забезпечення.

П’яте. Зміни відбуваються в операційній діяльності мовників. І це можливо ключовий чинник при розробці програмного забезпечення, тому що медіа групам необхідно бути максимально гнучкими в розгортанні своїх бізнес процесів. Команди розробників хочуть самі приймати рішення до інтеграції нових технологій без очікування, коли ці зміни ввійдуть до «дорожньої карти» їх поставників.

 



« До списку новин  
 
Розширений пошук



 посилання на FaceBook
QR код посилання на FaceBook

посилання на twitter
QR код посилання на FaceBook


 






    +38 (044) 593-18-20
+38 (073) 593-18-20
+38 (096) 532-96-82
+38 (095) 532-96-82
Telegram cервісного центру @Engineer_Service
  Copyright © Інженер-Сервіс
Усі права захищено


   Створено у ROMART, 2007
 
 
    e-mail: info@engineer-service.tv
м. Київ, вул.Вавилових, 15
Авторизиований сервісний центр професійного відеообладнання Panasonic, Sony, JVC, Fujinon, Canon