Українська    |   English
На первую страницуКарта сайтаСвязаться с нами
Інженер-Сервіс
Новини Про компанію Сервіс-центр Оренда ПТС Бібліотека Контакти

Каталог

Відеокамери
Рекордери
Відеомонітори
Мікшери та блоки відеоефектів
Системи маршрутизації та розподілу сигналів (матриці)
Пристрої компресии та передачі сигналів
Пристрої для синхронізації обладнання
Модульна система
Контролери
Телесуфлери
Об'єктиви
Штативи
Пристрої стабілізації камер
Компендіуми
Джерела живлення
Освітлювальне обладнання
Автоматизація мовлення та виробництва новин
Архівування матеріалів
Вимірювальне обладнання
Службовий зв'язок


Оренда обладнання
Контакти
Вакансії
Форум
Наші проекти


Логін
Пароль
Реєстрація »
Забув пароль
 

Інженер-Cервіс   »  Новини 
 
Новини




Британська продакшен та пост-про компанія Fifty Fifty придбала хвильовий монітор Leader LV5600 для своєї штаб-квартири в Сохо. Прибор будуть використовувати для контроля якості при телевізійному та кіновиробництві.
 
 

«LV5600 — це одне й найкращих доповнень до нашого інструментарію. В ньому є всі інструменти для перевірки контенту на сумісність зі галузевими стандартами, які використовує більшість video-on-demand контент провайдерів», – поділився Алекс Міаді, операційний директор Fifty Fifty. «Меню LV5600 добре структуровано, це дозволяю практично інтуїтивно знаходити необхідні параметри».

«Для нас дуже важливою перевагою LV5600 стали інструменти CINELITE та CINEZONE, саме вони забезпечили нам можливість моніторингу сигналів в реальному часі. Тепер інженери можуть проводити глибинне дослідження окремих елементів потоку, коли виникає така необхідність. Пристрій дає послідовні, повторювані вимірювання, результати можна зберегти або експортувати. Наші інженери вільні в настроюванні екранів LV5600, це дозволяє їм порівнювати одночасно декілька параметрів сигналу. До того ж, можна підключити великий зовнішній дисплей, щоб ще зручніше відстежувати дані. Завдяки тому, що пристрій має компактні розміри та прочну конструкцію корпусу ми легко можемо переносити LV5600 між локаціями, коли це буває необхідно»

«Leader LV5600 дає можливість користувачам інвестувати саме в той функціонал, який дійсно є необхідним, замість того, щоб гадати що може знадобитися в майбутньому», – запевняють в Leader.

До базової комплектації входить великий перелік інструментів з вимірювання та тестування сигналів, включаючи хвильову та векторну діаграми, п’яти-смуговий дисплей Гами, аудіо/відео таймінг та дисплей статусу. Модель обрана Fifty Fifty доповнена двома апаратними модулями: UHD-SDI інтерфейсом та цифро-аналоговою аудіо опцією, а ще програмним вимірюванням HDR, підтримкою 4K, та можливістю самостійно налаштовувати розташування вікон на дисплеї LV5600

«Оскільки UHD став стандартом за замовчанням для домашніх телевізійних дисплеїв, та це підтверджує статистика VOD провайдерів, стає очевидним, що в найближчому часі є великий потенціал для розповсюджування UHD контенту за допомоги наземних, супутникових та онлайн мереж», – впевнений Коїчі Фукагава, керівник Leader Europe. «Час на розгортання буде свій в кожній з країн, але ми очікуємо цей перехід в найближчому майбутньому»

Хвильовий SDI/IP монітор Leader LV5600 виконаний в корпусі висотою 3U, по ширині він займає пів стойки 19. Пристрій оснащений великим сенсорним дисплеєм, його можна легко настроїти для типових задач телевізійного комплексу з моніторингу UHD/HD/SD SDI, а також video-over-IP сигналів, особливо в гібридній екосистемі. Інженери можуть використовувати генератор тестових шаблонів, кольорову CIE діаграму, вимірювання широкого динамічного діапазону, функцію Focus Assist, Tally інтерфейс, підтримку 4K/UHD, вхід 10G IP та 12G-SDI інтерфейси. Крім того, повністю підтримуються протоколи SMPTE 2022-6, SMPTE 2022-7 та SMPTE 2110.

 



« До списку новин  
 
Розширений пошук



 посилання на FaceBook
QR код посилання на FaceBook

посилання на twitter
QR код посилання на FaceBook


 






    +38 (044) 593-18-20
+38 (073) 593-18-20
+38 (096) 532-96-82
+38 (095) 532-96-82
Telegram cервісного центру @Engineer_Service
  Copyright © Інженер-Сервіс
Усі права захищено


   Створено у ROMART, 2007
 
 
    e-mail: info@engineer-service.tv
м. Київ, вул.Вавилових, 15
Авторизиований сервісний центр професійного відеообладнання Panasonic, Sony, JVC, Fujinon, Canon