Українська    |   English
На первую страницуКарта сайтаСвязаться с нами
Інженер-Сервіс
Новини Про компанію Сервіс-центр Оренда ПТС Бібліотека Контакти

Каталог

Відеокамери
Рекордери
Відеомонітори
Мікшери та блоки відеоефектів
Системи маршрутизації та розподілу сигналів (матриці)
Пристрої компресии та передачі сигналів
Пристрої для синхронізації обладнання
Модульна система
Контролери
Телесуфлери
Об'єктиви
Штативи
Пристрої стабілізації камер
Компендіуми
Джерела живлення
Освітлювальне обладнання
Автоматизація мовлення та виробництва новин
Архівування матеріалів
Вимірювальне обладнання
Службовий зв'язок


Оренда обладнання
Контакти
Вакансії
Форум
Наші проекти


Логін
Пароль
Реєстрація »
Забув пароль
 

Інженер-Cервіс   »  Новини 
 
Новини




Компанія C.S. Innovation Technology (CSIT) використала технології Cinegy для виробництва контенту та трансляції токійських Олімпійських Ігор на теренах Тайланду.
 
 

Давній партнер Cinegy, компанія C.S. Innovation Technology використала IP-орієнтований програмний комплекс Cinegy Air PRO для автоматизованого відтворення SD, HD та Ultra HD (4K) контенту. Від дозволив керувати декількома каналами мовлення, та транслювати спортивні події. Plan B Media — ексклюзивний правовласник на висвітлення Олімпійських Ігор забезпечив розповсюдження прямих стрімів спортивних подій на велетенські LED дисплеї в різних куточках Тайланду.

«Ми були цілком впевнені в тому, що можливості системи Cinegy цілком покривають наші вимоги щодо трансляції токійської Олімпіади», – розказав Чіннаронг Оурагул, керівник C.S. Innovation Technology. «Це чудове програмне забезпечення, воно дозволило нам дуже легко створити full HD онлайн плейаут, здатний використовувати графічні процесори NVidia для кодування. Це з одного боку дозволило пришвидшити наші робочі процеси, а з іншого — створити надійну та дуже економічну систему мовлення»

Програмна платформа Cinegy Air PRO підтримує різноманітні формати кодування, EAS, накладання «водяних знаків», накладання графічного оформлення та брендування. Система розуміє Ultra HD формати з високою швидкістю (50/60p), включаючи інтегроване HEVC кодування, а ще й дозволяє перекласти задачі з кодування HEVC та H.264 потоків на NVidia GPU. Air PRO — це IP-орієнтоване рішення здатне працювати в цілком віртуалізованому, або навіть хмарному оточенні, такий підхід суттєво спрощує керування декількома каналами мовлення, врізання регіональної реклами та накладення графіки та брендування каналу.

«Для нас дуже приємно, що Cinegy Air PRO відіграла ключову роль в трансляції спортивних подій Олімпіади для вболівальників Тайланду», – додала Даніела Вейнер, керівник Cinegy. «Наша система надала C.S. Innovation Technology можливість миттєво видавати спортивний контент до етеру, та виключила з ланцюга операційних задач питання комутації апаратних рішень різних виробників. Внаслідок цього, створення багатоканального мовного серверу коштувало замовнику лише малу частину, якщо порівнювати з традиційними рішеннями»

 



« До списку новин  
 
Розширений пошук



 посилання на FaceBook
QR код посилання на FaceBook

посилання на twitter
QR код посилання на FaceBook


 






    +38 (044) 593-18-20
+38 (073) 593-18-20
+38 (096) 532-96-82
+38 (095) 532-96-82
Telegram cервісного центру @Engineer_Service
  Copyright © Інженер-Сервіс
Усі права захищено


   Створено у ROMART, 2007
 
 
    e-mail: info@engineer-service.tv
м. Київ, вул.Вавилових, 15
Авторизиований сервісний центр професійного відеообладнання Panasonic, Sony, JVC, Fujinon, Canon