Українська    |   English
На первую страницуКарта сайтаСвязаться с нами
Інженер-Сервіс
Новини Про компанію Сервіс-центр Оренда ПТС Бібліотека Контакти

Каталог

Відеокамери
Рекордери
Відеомонітори
Мікшери та блоки відеоефектів
Системи маршрутизації та розподілу сигналів (матриці)
Пристрої компресии та передачі сигналів
Пристрої для синхронізації обладнання
Модульна система
Контролери
Телесуфлери
Об'єктиви
Штативи
Пристрої стабілізації камер
Компендіуми
Джерела живлення
Освітлювальне обладнання
Автоматизація мовлення та виробництва новин
Архівування матеріалів
Вимірювальне обладнання
Службовий зв'язок


Оренда обладнання
Контакти
Вакансії
Форум
Наші проекти


Логін
Пароль
Реєстрація »
Забув пароль
 

Інженер-Cервіс   »  Новини 
 
Новини




ATEME розгорнуло своє рішення доставки відео для Telecom Armenia, це допоможе провайдеру перевести OTT сервіси доставки телевізійного контенту на новий рівень якості.
 
 

Коли Telecom Armenia визнала, що її система застаріла, технічний департамент розпочав пошуки нового масштабованого та ефективного рішення доставки контенту для планового оновлення. Оператор обрав ATEME як єдиного постачальника, це дало компанії низку переваг у використанні декількох ОТТ технологій: від прийому до CDN розповсюдження сигналу.

ATEME виробляє рішення повного циклу для сервіс провайдерів в рамках єдиної платформи, це дозволяє зручно керувати потоками IPTV та OTT мереж, оптимізуючи процеси для найкращої продуктивності. Завдяки тому, що платформа пропонує функціонал для колективної роботи зі спільним використанням ресурсів, організації мають змогу централізувати всі ланки обробки медіа та забезпечити надійну доставку високоякісного контенту на будь-який екран.

Система, яку обрала Telecom Armenia включає ATEME TITAN для прийому сигналу, компресії та брендування каналу, а також NEA для упаковки, VOD, та CDN дистрибуції.

«Ми з нетерпінням чекаємо запуску нашої оновленої ОТТ платформи з рішенням, яке збільшить операційну ефективність, гнучкість IPTV/OTT та надасть можливість додавати нові формати та функціонал в майбутньому», – розповів Геворг Геворкян, технічний директор Telecom Armenia. «Наші партнерські відносини з ATEME забезпечать оптимальну якість відео, гнучкість та найкраще використання пропускної здатності з найменшою латентністю, що дає можливість доставляти високоякісний телевізійний HD та UHD (4K) контент нашим глядачам з мінімальними затримками»

«Телевізійна галузь постійно еволюціонує, й межа між платним телебаченням та ОТТ стає все більш розмитою. В таких умовах можливість запропонувати глядачам новий досвід та враження від перегляду високоякісного контенту — стає ледь не ключовим фактором для бізнесу», – додав Борис Юрін, комерційний директор CIS, ATEME. «Telecom Armenia обрала дуже вдалу стратегію для залучення та утримання найцінніших глядачів, і ми раді допомогти їм зробити перші кроки на цьому шляху»

 



« До списку новин  
 
Розширений пошук



 посилання на FaceBook
QR код посилання на FaceBook

посилання на twitter
QR код посилання на FaceBook


 






    +38 (044) 593-18-20
+38 (073) 593-18-20
+38 (096) 532-96-82
+38 (095) 532-96-82
Telegram cервісного центру @Engineer_Service
  Copyright © Інженер-Сервіс
Усі права захищено


   Створено у ROMART, 2007
 
 
    e-mail: info@engineer-service.tv
м. Київ, вул.Вавилових, 15
Авторизиований сервісний центр професійного відеообладнання Panasonic, Sony, JVC, Fujinon, Canon