Українська    |   English
На первую страницуКарта сайтаСвязаться с нами
Інженер-Сервіс
Новини Про компанію Сервіс-центр Оренда ПТС Бібліотека Контакти

Каталог

Відеокамери
Рекордери
Відеомонітори
Мікшери та блоки відеоефектів
Системи маршрутизації та розподілу сигналів (матриці)
Пристрої компресии та передачі сигналів
Пристрої для синхронізації обладнання
Модульна система
Контролери
Телесуфлери
Об'єктиви
Штативи
Пристрої стабілізації камер
Компендіуми
Джерела живлення
Освітлювальне обладнання
Автоматизація мовлення та виробництва новин
Архівування матеріалів
Вимірювальне обладнання
Службовий зв'язок


Оренда обладнання
Контакти
Вакансії
Форум
Наші проекти


Логін
Пароль
Реєстрація »
Забув пароль
 

Інженер-Cервіс   »  Новини 
 
Новини




Провайдер хмарних та IP-базованих технологій відео трансляції, компанія TVU Networks надала підтримку нових та існуючих клієнтів при висвітленні Олімпійських Ігор в Токіо. Мовники мали можливість скористатися мобільними передавачами, стрімами прямих включень, безкоштовно використовувати додаток TVU Anywhere для інтерв’ювання атлетів, та мали доступ до локальної студії разом з командою операторів.
 
 

Ковідні обмеження дуже змінили звичний ландшафт Олімпійських змагань: цього разу мовникам дуже бракувало вболівальників, деякі відомі атлети не мали можливості дати інтерв’ю з причини результатів тесту на COVID або обмеження на подорожі, для багатьох людей тижні в Токіо були чимось схожі на перебування в «бульбашці»

Команда TVU забезпечила цілодобову підтримку всіх існуючих та нових користувачів TVU. Цілком безкоштовно мовники мали доступ до додатку TVU Anywhere, який дає можливість журналістам транслювати full HD відео з будь-якого iOS або Android смартфону, включаючи інтерв’ю атлетів та спеціальні цікаві історії.

До того ж до самого завершення Олімпійських Ігор TVU надавала вільний доступ к відео-фідам з багатьох локацій Токіо, це дало можливість зробити місто ближчим до глядачів. Мовники мали можливість використовувати ці стріми в якості телевізійної відбивки між матеріалами або в якості частини трансляції. Відео було доступним за допомоги TVU MediaSource — хмарного маркет-сервісу де можна в реальному часі знайти різноманітний відео-контент.

TVU запропонував в оренду свої передавачі TVU One тим мовникам, хто приїхав до Токіо, а також систему віддаленого виробництва TVU RPS (Remote Production System) для багатокамерної REMI зйомки. До того ж телеканали мали можливість найняти команду ТКЖ операторів для найкращого висвітлення важливих спортивних подій.

Серед інших орендних опцій слід відзначити хмарне рішення TVU Producer для багатокамерного відео-виробництва з мінімальними затримками, TVU Grid для масштабованої багатоадресної відео дистрибуції, а також платформу TVU Partyline для сумісної колективної роботи в прямому етері. До того ж, TVU запропонувала мовникам оренду студійного простору в бізнес центрі Токіо.

«В нас було дуже велике навантаження в період Олімпіади, ми запропонували наші хмарні та IP-орієнтовані рішення мовникам з різних кутків світу, а також розширену технічну підтримку», – підкреслив Кап Шин, спеціаліст з глобальних сервісів TVU Networks.

 



« До списку новин  
 
Розширений пошук



 посилання на FaceBook
QR код посилання на FaceBook

посилання на twitter
QR код посилання на FaceBook


 






    +38 (044) 593-18-20
+38 (073) 593-18-20
+38 (096) 532-96-82
+38 (095) 532-96-82
Telegram cервісного центру @Engineer_Service
  Copyright © Інженер-Сервіс
Усі права захищено


   Створено у ROMART, 2007
 
 
    e-mail: info@engineer-service.tv
м. Київ, вул.Вавилових, 15
Авторизиований сервісний центр професійного відеообладнання Panasonic, Sony, JVC, Fujinon, Canon