Українська    |   English
На первую страницуКарта сайтаСвязаться с нами
Інженер-Сервіс
Новини Про компанію Сервіс-центр Оренда ПТС Бібліотека Контакти

Каталог

Відеокамери
Рекордери
Відеомонітори
Мікшери та блоки відеоефектів
Системи маршрутизації та розподілу сигналів (матриці)
Пристрої компресии та передачі сигналів
Пристрої для синхронізації обладнання
Модульна система
Контролери
Телесуфлери
Об'єктиви
Штативи
Пристрої стабілізації камер
Компендіуми
Джерела живлення
Освітлювальне обладнання
Автоматизація мовлення та виробництва новин
Архівування матеріалів
Вимірювальне обладнання
Службовий зв'язок


Оренда обладнання
Контакти
Вакансії
Форум
Наші проекти


Логін
Пароль
Реєстрація »
Забув пароль
 

Інженер-Cервіс   »  Новини 
 
Новини




Chyron випустила версію 4.1 платформи PRIME Live. Вона містить PRIME Commander — новий модуль автоматизованого управління виробництвом PRIME Live. Chyron запевняє, що платформа стала ще більш гнучкою та масштабованою, зберігаючи надійність та якість медіа виробництва. PRIME Live v.4.1 можна однаково ефективно розгорнути локально, в хмарі або в гібридній екосистемі.
 
 

Новачком Chyron PRIME Live v.4.1 став модуль управління автоматизацією PRIME Commander — він дозволяє візуалізувати всі ланки медіа виробництва, які піддаються автоматизації. До того ж, в релізі враховано побажання користувачів та покращено функціонал модуля PRIME Switcher, до цього ключового компоненту платформи PRIME Live додано розширені можливості відео та аудіо мікшування.

«Завдяки PRIME Commander ми додали автоматизацію медіа виробництва до нашої екосистеми», – поділився Арієль Гарсія, виконавчий директор Chyron. «Новинні компанії тепер зможуть розташувати своє виробництво на значно меншій території ніж раніше, або віддалено підключатися до хмарної платформи PRIME Live за допомоги інтерфейсу Commander та режисерувати шоу прямо з домівки. PRIME Commander надає неймовірні можливості, та дозволяє «відв’язати» виробництво від традиційної апаратної кімнати; автоматизувати нові канали в ОТТ та стрімінговому середовищі та максимізувати дохідну частину. І все це можливо без непомірних витрат, які до сьогодні асоціювалися зі словом автоматизація»

PRIME Commander може легко взаємодіяти з найбільш поширеними системами автоматизації новинного виробництва (NRCS), такими як ENPS та iNews, та в реальному часі автоматично створювати та оновлювати списки відтворення на основі рандаунів, отриманих від журналістів та шеф-редакторів. Коли приходить час видачі контенту в етер, PRIME Commander виступає шаром автоматизації виробництва в рамках платформи PRIME Live та дозволяє керувати мікшером, графікою, кліпами, звуковим мікшером, відео стіною та модулем брендування. Такий комплексний підхід дозволяє отримати чіткий, очікуваний результат та усунути будь-які можливі помилки на всіх етапах медіа виробництва. Додатково PRIME Commander дозволяє керувати зовнішніми пристроями та компонентами: матричними комутаторами відео серверами з підтримкою VCDP, та GPI-приладами.

Відео функціонал PRIME Switcher доповнено чистим виводом відео, це дуже важливо для спортивного та новинного виробництва, коли мовнику необхідно розповсюджувати сигнал декільком станціям, або задля багатомовного виробництва. Конфігурацію мікшеру спрощено завдяки віконному інтерфейсу для керування вхідними відео сигналами, а також екрану Atlas Configuration для управління таймінгом, затримкою та синхронізацією між вхідними та вихідними сигналами, що буде дуже цінним в насиченому стрімами середовищі. Щодо аудіо, вбудований в PRIME Switcher звуковий мікшер тепер підтримує вивід mix-minus аудіо, це буде важливим для надання гостям талант-шоу відповідних каналів аудіо, або ізолювання звуку на локальному мікшері для прямих включень.

Окремо слід відзначити доданий в PRIME v4.1 унікальний функціонал Audio Director, який дозволяє відстежувати рівень звуку для інтелектуального перемикання та використання пресетів. Такий підхід дозволяє додати автоматичний контроль video-follow-audio до будь-якого шоу.

«Досвід користувачів — це завжди один з ключових чинників для Chyron», – розповів Матьє Йєрль, віце-президент зі стратегічних питань Chyron. «Ми намагаємося спростити функціонал, щоб навіть один оператор мав можливість керувати звуком при виробництві ток-шоу або автоматизувати цілодобове новинне ОТТ виробництво в рамках однієї платформи. Крім того, ми додали новий надійний функціонал до модуля PRIME Switcher, який суттєво розширить межі того, що користувачі можуть взагалі робити в своєму медіа виробництві»

 



« До списку новин  
 
Розширений пошук



 посилання на FaceBook
QR код посилання на FaceBook

посилання на twitter
QR код посилання на FaceBook


 






    +38 (044) 593-18-20
+38 (073) 593-18-20
+38 (096) 532-96-82
+38 (095) 532-96-82
Telegram cервісного центру @Engineer_Service
  Copyright © Інженер-Сервіс
Усі права захищено


   Створено у ROMART, 2007
 
 
    e-mail: info@engineer-service.tv
м. Київ, вул.Вавилових, 15
Авторизиований сервісний центр професійного відеообладнання Panasonic, Sony, JVC, Fujinon, Canon