Українська    |   English
На первую страницуКарта сайтаСвязаться с нами
Інженер-Сервіс
Новини Про компанію Сервіс-центр Оренда ПТС Бібліотека Контакти

Каталог

Відеокамери
Рекордери
Відеомонітори
Мікшери та блоки відеоефектів
Системи маршрутизації та розподілу сигналів (матриці)
Пристрої компресии та передачі сигналів
Пристрої для синхронізації обладнання
Модульна система
Контролери
Телесуфлери
Об'єктиви
Штативи
Пристрої стабілізації камер
Компендіуми
Джерела живлення
Освітлювальне обладнання
Автоматизація мовлення та виробництва новин
Архівування матеріалів
Вимірювальне обладнання
Службовий зв'язок


Оренда обладнання
Контакти
Вакансії
Форум
Наші проекти


Логін
Пароль
Реєстрація »
Забув пароль
 

Інженер-Cервіс   »  Новини 
 
Новини




Грецька радіостанція використала переваги IP консолі Calrec Type R задля того, щоб слухачі міста Афіни мали змогу насолоджуватися джазом, роком, фанком та реггі в етері Pepper 96.6 FM. Незважаючи на те, що конфігурація Type R мінімальна і складає одну фейдерну та одну сенсорну LSP панелі, компактні розміри разом з потужним функціоналом — свідчать про те, що навіть малі станції мають нагоду перейти на IP рейки за доступною ціною
 
 

«Calrec Type R — це великий перелік функцій які для нас дуже важливі. По перше, це IP технології, можливість розширитися в майбутньому, зручність в роботі, легкість оновлення ПЗ, та останнє по списку, але не останнє по важливості — це кількість входів/виходів та фейдерів», – поділився Анастасіос Лабропоулос, технічний директор Pepper 96.6 FM. «Оскільки ми переважно музична станція, в нас немає потреби в великій консолі, наша конфігурація Type R зі специфічними входами/виходами та фейдерами цілком задовольняє наші потреби»

Calrec Type R використовується щоденно в якості головної консолі ефірної студії мовника. Більшість програмного контенту це музика, іноді до етеру виходять ток-шоу. Pepper 96.6 FM працює вже 10 років, аудиторія радіостанції становить більш 5 мільйонів мешканців міста Афіни.

«Ми дуже раді, що в нашій ефірній студії з’явилась Type R та вкрай задоволені її конфігурацією та надійністю в роботі. Якщо б мене спитали що я хотів би відзначити з переліку її вражаючих характеристик, я б зупинився на відмінних мікрофонних преампах, саме вони забезпечують нам чудову якість звуку!», додав Лабропоулос.

«Дійсно, існує попит на IP пристрої для радіостанцій, доступні за ціною та з можливістю розширення разом з галуззю, яка продовжує просуватися в цьому напрямку, і це одні з ключових особливостей консолі Type R. Навіть її мінімальна конфігурація може цілком задовільнити потреби Pepper FM. При цьому вона потребує малий простір та цілодобово забезпечує чудову якість звуку», – прокоментував Грам Мюррей, менеджер з міжнародних продажів Calrec.

 



« До списку новин  
 
Розширений пошук



 посилання на FaceBook
QR код посилання на FaceBook

посилання на twitter
QR код посилання на FaceBook


 






    +38 (044) 593-18-20
+38 (073) 593-18-20
+38 (096) 532-96-82
+38 (095) 532-96-82
Telegram cервісного центру @Engineer_Service
  Copyright © Інженер-Сервіс
Усі права захищено


   Створено у ROMART, 2007
 
 
    e-mail: info@engineer-service.tv
м. Київ, вул.Вавилових, 15
Авторизиований сервісний центр професійного відеообладнання Panasonic, Sony, JVC, Fujinon, Canon