Українська    |   English
На первую страницуКарта сайтаСвязаться с нами
Інженер-Сервіс
Новини Про компанію Сервіс-центр Оренда ПТС Бібліотека Контакти

Каталог

Відеокамери
Рекордери
Відеомонітори
Мікшери та блоки відеоефектів
Системи маршрутизації та розподілу сигналів (матриці)
Пристрої компресии та передачі сигналів
Пристрої для синхронізації обладнання
Модульна система
Контролери
Телесуфлери
Об'єктиви
Штативи
Пристрої стабілізації камер
Компендіуми
Джерела живлення
Освітлювальне обладнання
Автоматизація мовлення та виробництва новин
Архівування матеріалів
Вимірювальне обладнання
Службовий зв'язок


Оренда обладнання
Контакти
Вакансії
Форум
Наші проекти


Логін
Пароль
Реєстрація »
Забув пароль
 

Інженер-Cервіс   »  Новини 
 
Новини




Gravity Media разом V8 Supercars не так давно провели пряму 4K трансляцію автоперегонів Bathurst 1000 і це стало першим в Австралії телевізійним висвітленням спортивної події в ультрависокій якості. Для цього було використано 28 камер 4K, розташованих впродовж траси та 4K об’єктиви FUJINON. І наразі Gravity Media стала першим в Австралії власником боксового FUJINON UA125 об'єктиву, який вже використала на V8 Supercars перегонах Darwin.
 
 

«FUJINON UA125 — це неймовірний об'єктив. На перегонах Darwin камера розташована на відстані близько 570 метрів від початку прямої ділянки траси, на п'ятиметровому постаменті всередині треку», розповів Джордж Хеннессі, проектний менеджер з питань мовлення Gravity Media. «Головна задача для UA125 схопити машину на повороті та вести її згідно вказівок режисера. А інколи знімати машину як вона їде по треку та заходить в поворот. І це близько 520 метрів від камери до авто. Сигнал з цієї камери записується рекордером для подальшого використання в повторах, або фіксації будь-яких інцидентів»

Велика відстань була не найбільшим викликом для UA125, на Darwin об'єктиву довелось стикнутися один на один з тропічною спекою та великою вологістю.

«UA125 — потужний далекобійний об'єктив, завдяки йому можна було знімати всю довжину прямої ділянки траси, та мені здається, що він спроможний брати й більшу відстань», – додав Хеннессі. «Але найбільшою проблемою при висвітленні змагань Darwin була розрідженість повітря. Велика вологість разом зі спекою +30 за Цельсієм, призводила до того, що в кадрі було помітні навіть дрібні спотворення при зйомці на великій відстані. І це окремий комплімент якості об'єктиву.»

Боксовий броадкастний 4K зум FUJINON UA125x8 пропонує галузі найбільшу в світі кратність масштабування 125х. Об'єктив покриває фокусну відстань від 8 мм на широкому куті до 1000 мм в режимі телефото, а завдяки вбудованому екстендеру навіть до 2000 мм. Це потужний багатоцільовий зум об'єктив, який можна використовувати в різноманітних ситуаціях, включаючи пряму трансляцію спортивних потій або концертів.

«Незважаючи на спеку та вологість UA125 показав чудові результати, хіба що можна натякнути на атмосферні умови, які не дали створити чітке та детальне зображення на великій відстані», – підкреслив Хеннессі. «Тепер ми матимемо це на увазі, бо плануємо знімати довгі плани в більш прохолодні часи та з меншим рівнем вологості. І в найближчих планах — висвітлення перегонів Repco Bathurst 1000 Supercars»

 



« До списку новин  
 
Розширений пошук



 посилання на FaceBook
QR код посилання на FaceBook

посилання на twitter
QR код посилання на FaceBook


 






    +38 (044) 593-18-20
+38 (073) 593-18-20
+38 (096) 532-96-82
+38 (095) 532-96-82
Telegram cервісного центру @Engineer_Service
  Copyright © Інженер-Сервіс
Усі права захищено


   Створено у ROMART, 2007
 
 
    e-mail: info@engineer-service.tv
м. Київ, вул.Вавилових, 15
Авторизиований сервісний центр професійного відеообладнання Panasonic, Sony, JVC, Fujinon, Canon