Українська    |   English
На первую страницуКарта сайтаСвязаться с нами
Інженер-Сервіс
Новини Про компанію Сервіс-центр Оренда ПТС Бібліотека Контакти

Каталог

Відеокамери
Рекордери
Відеомонітори
Мікшери та блоки відеоефектів
Системи маршрутизації та розподілу сигналів (матриці)
Пристрої компресии та передачі сигналів
Пристрої для синхронізації обладнання
Модульна система
Контролери
Телесуфлери
Об'єктиви
Штативи
Пристрої стабілізації камер
Компендіуми
Джерела живлення
Освітлювальне обладнання
Автоматизація мовлення та виробництва новин
Архівування матеріалів
Вимірювальне обладнання
Службовий зв'язок


Оренда обладнання
Контакти
Вакансії
Форум
Наші проекти


Логін
Пароль
Реєстрація »
Забув пароль
 

Інженер-Cервіс   »  Новини 
 
Новини




DIT разом з провайдером щоденного цифрового контенту Mission обрали хвильові монітори Leader LV5350 для мониторингу SDR та HDR сигналів на всіх ланках медіа виробництва.
 
 

«Довгі роки вимірювальні пристрої Leader підтверджують свою точність, універсальність та надійність», – впевнений Том Мітчелл, технічний директор Mission. «Вони дають нам всі ресурси, щоб перевіряти якість сигналів на всіх ланках виробництва: від захвату відео до миті коли ми віддаєм його нашим користувачам. Завдяки портативності LV5350, ми можемо його використовувати в будь-якому місці телевізійного комплексу, та навіть брати його з собою при виїзді на локацію. Для нас необхідно презентувати інформацію DIT чітко та послідовно, тож будь-які дефекти в джерелі сигналу треба ідентифікувати т а виправити якомога швидше. Нашим інженерам дуже сподобався мультиекранний дисплей, де можна одночасно виводити та порівнювати між собою критичні показники. До того ж функції Leader CINEZONE та CINELITE дуже корисні для моніторингу у реальному часі»

«Довгі роки Mission — наш лояльний користувач», – розповів Кевін Салвідж, менеджер з питань регіонального розвитку Leader Europe. «Вимірювальні пристрої, такі як LV5350, — дають можливість перевіряти різноманітні параметри від етапу коли зображення попадає до системи, до остаточної миті коли контент виходить з пост про. І це суттєво заощаджує час та гроші»

Хвильовий монітор Leader LV5350 пропонує інженерам велику кількість функцій, включаючи генерацію тестових шаблонів, моніторинг субтитрів, кольорову CIE діаграму, вимірювання широкого динамічного діапазону, функцію Focus Assist, TALLY інтерфейс, підтримку 4K/UHD та 12G-SDI інтерфейси.

До того ж, в ньому присутні інструменти CINEZONE та CINELITE, знайомі великій кількості операторів, монтажерів та колористів. Алгоритми відстежування фокусу дуже чутливі для аналізу межі у широкому діапазоні рівнів контрастності зображення. Всі функції доступні з фронтальної панелі управління, доповненої 7-дюймовим сенсорним TFT LCD екраном з розподільною здатністю 1920 x 1080.

Виробник передбачив різноманітні способи використання LV5350: його можна поставити на будь-яку поверхню, інтегрувати в студійну апаратну чи ПТС, або закріпити в стойці 19. Він може працювати від мережи змінного струму або від 24 В блоку живлення постійного струму.

 



« До списку новин  
 
Розширений пошук



 посилання на FaceBook
QR код посилання на FaceBook

посилання на twitter
QR код посилання на FaceBook


 






    +38 (044) 593-18-20
+38 (073) 593-18-20
+38 (096) 532-96-82
+38 (095) 532-96-82
Telegram cервісного центру @Engineer_Service
  Copyright © Інженер-Сервіс
Усі права захищено


   Створено у ROMART, 2007
 
 
    e-mail: info@engineer-service.tv
м. Київ, вул.Вавилових, 15
Авторизиований сервісний центр професійного відеообладнання Panasonic, Sony, JVC, Fujinon, Canon