Українська    |   English
На первую страницуКарта сайтаСвязаться с нами
Інженер-Сервіс
Новини Про компанію Сервіс-центр Оренда ПТС Бібліотека Контакти

Каталог

Відеокамери
Рекордери
Відеомонітори
Мікшери та блоки відеоефектів
Системи маршрутизації та розподілу сигналів (матриці)
Пристрої компресии та передачі сигналів
Пристрої для синхронізації обладнання
Модульна система
Контролери
Телесуфлери
Об'єктиви
Штативи
Пристрої стабілізації камер
Компендіуми
Джерела живлення
Освітлювальне обладнання
Автоматизація мовлення та виробництва новин
Архівування матеріалів
Вимірювальне обладнання
Службовий зв'язок


Оренда обладнання
Контакти
Вакансії
Форум
Наші проекти


Логін
Пароль
Реєстрація »
Забув пароль
 

Інженер-Cервіс   »  Новини 
 
Новини




Panasonic уклала угоду з Gateway Studios & Production Services щодо інвестицій студійні та PTZ 4K камери, а також роботизовані візки та п’єдестали лінійки Tecnopoint. Gateway буде використовувати обладнання при висвітленні масштабних музичних подій, а також у телевізійному та кіновиробництві.
 
 

Згідно контракту Gateway придбала шістнадцять студійних 4K HDR камер AK-UC4000, дванадцять 4K 60P HDR PTZ камер AW-UE150, а також роботизовані підлогові та стельові візки з п’єдесталами Tecnopoint для багатокамерної зйомки музичних турів, фестивалів та інших подій.

До того ж камери та роботизовані системи будуть використовуватися е розгорнуто в новітньому студійному комплексі в Честерфілді після його завершення, та згідно попередніх оцінок він має можливість стати найбільшим телецентром такого класу на теренах США.

«Panasonic цінує довгі та успішні взаємовідносини з Gateway, і ми з задоволенням підтримуємо їх наміри», – підкреслив Картер Хоскінс, керівник підрозділу професійної візуалізації Panasonic. «Це честь для нас буди частиною нової ініціативи Gateway, і ми вдячні за те що маємо можливість підвищити стандарти якості нашим 4K та HD обладнанням»

«Музична галузь відроджується, та ми дуже зайняти обслуговуванням турів різноманітних виконавців», – додав Трей Керр, виконавчий директор Gateway Studios & Production Services. «В часи, коли багата кількість музикантів знову починають гастролювати, наша покупка дозволить нам надати особливу перевагу клієнтам щодо відео обладнання»

До активів Gateway входить суттєва кількість студійних камер Panasonic AK-UC4000 та роботизованих PTZ камер AW-UE150, цього цілком достатньо, щоб задовільнити потребу клієнтів щодо відео обладнання, а роботизовані візки Tecnopoint підсилять можливості візуалізації та забезпечать більшу залученість глядачів.

«Наші клієнти знають, що Gateway не має рівних у наданні високоякісного телевізійного обладнання, ми завжди шукаємо нові кінематографічні інструменти для розширення своїх можливостей», – додав Керр. «Роботизовані візки Tecnopoint дозволяють в декілька разів збільшити глибину в телевізійній трансляції, якщо порівнювати з тим що ми раніше робили за допомоги роботизованих камер Panasonic»

 



« До списку новин  
 
Розширений пошук



 посилання на FaceBook
QR код посилання на FaceBook

посилання на twitter
QR код посилання на FaceBook


 






    +38 (044) 593-18-20
+38 (073) 593-18-20
+38 (096) 532-96-82
+38 (095) 532-96-82
Telegram cервісного центру @Engineer_Service
  Copyright © Інженер-Сервіс
Усі права захищено


   Створено у ROMART, 2007
 
 
    e-mail: info@engineer-service.tv
м. Київ, вул.Вавилових, 15
Авторизиований сервісний центр професійного відеообладнання Panasonic, Sony, JVC, Fujinon, Canon