Українська    |   English
На первую страницуКарта сайтаСвязаться с нами
Інженер-Сервіс
Новини Про компанію Сервіс-центр Оренда ПТС Бібліотека Контакти

Каталог

Відеокамери
Рекордери
Відеомонітори
Мікшери та блоки відеоефектів
Системи маршрутизації та розподілу сигналів (матриці)
Пристрої компресии та передачі сигналів
Пристрої для синхронізації обладнання
Модульна система
Контролери
Телесуфлери
Об'єктиви
Штативи
Пристрої стабілізації камер
Компендіуми
Джерела живлення
Освітлювальне обладнання
Автоматизація мовлення та виробництва новин
Архівування матеріалів
Вимірювальне обладнання
Службовий зв'язок


Оренда обладнання
Контакти
Вакансії
Форум
Наші проекти


Логін
Пароль
Реєстрація »
Забув пароль
 

Інженер-Cервіс   »  Новини 
 
Новини




Коли в часи локдауну в рази збільшилася необхідність в новому контенті, Broadcast Management Group було необхідно підтримувати медіа виробництво незважаючи на Covid. Але вимоги соціального дистанціювання суттєво обмежили можливості медіа виробництва. Це стало вирішальним фактором для впровадження віртуального службового зв'язку RTS.
 
 

«Спочатку мі розглядали віддалену інтеграцію виключно в якості інноваційної технології для зменшення витрат», – сказав Тодд Мейсон, виконавчий директор BMG. «Головна ідея — використовувати високошвидкісну передачу даних та локальні мережі для зниження великих витрат при роботі на масштабних подіях. Але коронавірус підштовхнув весь світ до використання технологій віддаленого виробництва (REMI), щоб мовники мали можливість зберегти свій етер»

Для BMG використання інфраструктури RTS ODIN для службового зв'язку — стало ключовим елементом успішного віртуального виробництва. Система дозволяє всім співробітникам підключатися в реальному часі. Для віртуального виробництва BMG використовує два телевізійних центра. Один знаходиться в Чикаго, а другий — це новий Broadcast Hub для віртуального виробництва в Лас-Вегасі.

Хоча чикагський офіс спроектовано на команду 35-40 співробітників, наразі тільки шість осіб працюють в ньому, решта команди працює віддалено.

Новий комплекс BMG в Лас Вегасі став першим телецентром, який створено виключно для віртуального виробництва. Його відкрито в березні 2021 року, і він вже використовується в медіа виробництві. Нещодавно саме він обслуговував 48 церемонію Emmy. І це стало першим великим проектом, який було цілком побудовано на REMI технологіях віртуального виробництва.

«Віртуальне виробництво вже давно мало цілком робочий концепт. Covid тільки підштовхнув галузь к його впровадженню», – впевнений Джон Стейгервальд, старший звуковий інженер BMG «Використання RTS ODIN в якості комунікаційного ядра нашої системи службового зв'язку відіграло велику роль і дуже допомогло нам зробити перехід до нової парадигми»

 

 



« До списку новин  
 
Розширений пошук



 посилання на FaceBook
QR код посилання на FaceBook

посилання на twitter
QR код посилання на FaceBook


 






    +38 (044) 593-18-20
+38 (073) 593-18-20
+38 (096) 532-96-82
+38 (095) 532-96-82
Telegram cервісного центру @Engineer_Service
  Copyright © Інженер-Сервіс
Усі права захищено


   Створено у ROMART, 2007
 
 
    e-mail: info@engineer-service.tv
м. Київ, вул.Вавилових, 15
Авторизиований сервісний центр професійного відеообладнання Panasonic, Sony, JVC, Fujinon, Canon