Українська    |   English
На первую страницуКарта сайтаСвязаться с нами
Інженер-Сервіс
Новини Про компанію Сервіс-центр Оренда ПТС Бібліотека Контакти

Каталог

Відеокамери
Рекордери
Відеомонітори
Мікшери та блоки відеоефектів
Системи маршрутизації та розподілу сигналів (матриці)
Пристрої компресии та передачі сигналів
Пристрої для синхронізації обладнання
Модульна система
Контролери
Телесуфлери
Об'єктиви
Штативи
Пристрої стабілізації камер
Компендіуми
Джерела живлення
Освітлювальне обладнання
Автоматизація мовлення та виробництва новин
Архівування матеріалів
Вимірювальне обладнання
Службовий зв'язок


Оренда обладнання
Контакти
Вакансії
Форум
Наші проекти


Логін
Пароль
Реєстрація »
Забув пароль
 

Інженер-Cервіс   »  Новини 
 
Новини




Actus Digital анонсувала нову версію своєї інтелектуальної платформи медіа моніторингу. Вона пропонує галузі прості у використанні і разом з тим більш складні інструменти для багатоканального моніторингу та перевірки якості контенту ОТТ стрімів, а також аналізу на всіх ланках ланцюга доставки відео.
 
 

«Для медіа-бізнесу будь-яке падіння якості ОТТ контенту — може призвести до суттєвих фінансових втрат, тому підтримувати високу якість відео для всіх платформ стає дуже важливим», – впевнений Кен Рубін, старший віце-президент Actus Digital. «Більш ніж 16 років ми постійно покращуємо нашу платформу, але цим оновленням ми додаємо унікальні функції, які зміщують Actus Digital до іншої категорії»

Завдяки низькій вартості рішення, разом з надійними інструментами контролю, моніторингу та перевірки контенту на відповідність — Actus Digital стає безумовним лідером галузі, її рішення — це не тільки інструменти медіа інженера, вони забезпечують суттєві переваги для новинного виробництва та інших сегментів мовлення.

Цілком зрозуміло, що падіння якості відео може призвести до зменшення кількості глядачів, що для медіа бізнесу означає падіння ринкової частини та зменшення доходів. Для того, щоб упередити це, Actus Digital пропонує рішення з новими модулями Actus OTT Synchro та Actus Delivery Synchro:

Actus OTT Synchro — спрощує ОТТ моніторинг та дозволяє візуалізувати декілька каналів. Платформа Actus OTT Synchro дозволяє ефективно організувати роботу з декількома ABR каналами та забезпечує миттєве сповіщення при виникненні проблем, а також ідентифікацію всіх глядачів, які отримали неякісний контент.

Actus Delivery Synchro ідентифікує місце в ланцюгу доставки, де виникло падіння якості, та сповіщає інженерів задля того, щоб вони якомога скоріше мали змогу виправити питання.

До того ж, на цифровій платформі NAB Amplify Actus Digital розповіси про покращення та додаткові можливості своєї платформи, включаючи:

• Перепрофілювання контенту: Actus Clip Factory PRO дає можливість розширеного монтажу та автоматизованого зшивання кліпів, з подальшою публікацією в соціальних мережах та на цифрових платформах. Швидка «нарізка» контенту та робочі процеси на базі підготованих політик та правил дають можливість швидко публікувати контент з мінімальним використанням людського ресурсу.

• Перевірка контенту: використовуючи окрему базу даних Actus AdWatch одночасно перевіряє рекламу і контент декількох каналів з можливістю автоматичної фільтрації та генерації звітів, включаючи пріоритетні списки потенційних продажів. Інтеграція імпортованих/настроюваних метаданих розширює можливості та дозволяє створити унікальне рішення.

• Зручний MAM простір: Actus L-MAM забезпечує інструменти, які раніше були доступні тільки в дорогих МАМ системах, включаючи інжест та архівування відео, інтеграцію метаданих, управляння контентом, автоматизоване транскодування та публікацію.

• Інтеграція зі Штучним Інтелектом: платформа Actus Digital дає можливість безшовної інтеграції з рішеннями на базі Штучного Інтелекту (ШІ), це дозволяє створити гнучке та продуктивне ШІ-орієнтований робочий простір з можливістю автоматизації типових операційних завдань.

 



« До списку новин  
 
Розширений пошук



 посилання на FaceBook
QR код посилання на FaceBook

посилання на twitter
QR код посилання на FaceBook


 






    +38 (044) 593-18-20
+38 (073) 593-18-20
+38 (096) 532-96-82
+38 (095) 532-96-82
Telegram cервісного центру @Engineer_Service
  Copyright © Інженер-Сервіс
Усі права захищено


   Створено у ROMART, 2007
 
 
    e-mail: info@engineer-service.tv
м. Київ, вул.Вавилових, 15
Авторизиований сервісний центр професійного відеообладнання Panasonic, Sony, JVC, Fujinon, Canon