Українська    |   English
На первую страницуКарта сайтаСвязаться с нами
Інженер-Сервіс
Новини Про компанію Сервіс-центр Оренда ПТС Бібліотека Контакти

Каталог

Відеокамери
Рекордери
Відеомонітори
Мікшери та блоки відеоефектів
Системи маршрутизації та розподілу сигналів (матриці)
Пристрої компресии та передачі сигналів
Пристрої для синхронізації обладнання
Модульна система
Контролери
Телесуфлери
Об'єктиви
Штативи
Пристрої стабілізації камер
Компендіуми
Джерела живлення
Освітлювальне обладнання
Автоматизація мовлення та виробництва новин
Архівування матеріалів
Вимірювальне обладнання
Службовий зв'язок


Оренда обладнання
Контакти
Вакансії
Форум
Наші проекти


Логін
Пароль
Реєстрація »
Забув пароль
 

Інженер-Cервіс   »  Новини 
 
Новини




Chyron анонсував оновлення PRIME Live Platform до v.4.2. Потужна платформа забезпечить мовників повним набором інструментів, включаючи графіку у реальному часі, взаємодію з відеостінами, сенсорними екранами, а також доповнену реальність. PRIME v.4.2 — це гнучка, масштабована платформа, яку можна встановити локально, в хмарі, або у гібридній архітектурі.
 
 

«Випускаючи PRIME Live Platform v.4.2, ми опрацювали запити наших користувачів та зосередилися на питаннях зручності у використанні», – розповів Луіс Гарвін, віце-президент з питань керування продукцією Chyron. «Крім того, Chyron вже довгий час займає лідерську позицію в графічній сфері, та це реліз додає суттєві покращення до PRIME CG»

Користувачі отримають переваги від нового режиму Bindings View, який дає можливість переглядати логіку, матеріали та пов’язані зі сценою параметри, задля того, щоб швидко знаходити та виправляти помилки у складних сценах. Для графічного плейауту цей реліз додає можливість зіставляти X-keys об’єкти до будь-якої сцени, та назначати параметри, тригери, та навіть послідовності команд на одну клавішу.

Також PRIME Live Platform дозволяє тепер контролювати X-keys з боку мікшеру. Додаткові покращення PRIME Switcher включають керування виходом GPI TALLY та активними індикаторами кеєру, це допоможе операторам досягти плавних та безпомилкових переходів. До того ж, додана можливість зберегти та повторно використовувати персональні настроювання. З боку аудіо, PRIME Switcher отримав звукову затримку з налаштуванням, що дозволить швидко синхронізувати потоки відео та аудіо.

Chyron підкреслює своє бажання створити універсальну платформу для будь-якої інфраструктури. PRIME Live Platform включає підтримку вводу/виводу SDI HD та 12G, NDI, IP 2110/2022, а також стрімінгових протоколів. Крім того, платформа підтримує велику кількість форматів та кодеків, в останньому релізі додана підтримка H.265.

PRIME v.4.2 отримав продуктивний та простий у використанні хромакей, як для модуля графіки, так і для відеомикшера. PRIME розширив традиційний погляд на використання хромакею, та дозволяє застосункам не тільки оперувати окремими зображеннями або відео стрімом, але й групою об’єктів, або навіть окремими частинами об’єкту.

«Нам важливий кожен наш користувач», – запевнив Матье Йерль, старший віце-президент з питань стратегії. «Ми продовжуємо розвивати та покращувати PRIME Live Platform, та в найближчий час додамо нові можливості в програмне забезпечення»

 



« До списку новин  
 
Розширений пошук



 посилання на FaceBook
QR код посилання на FaceBook

посилання на twitter
QR код посилання на FaceBook


 






    +38 (044) 593-18-20
+38 (073) 593-18-20
+38 (096) 532-96-82
+38 (095) 532-96-82
Telegram cервісного центру @Engineer_Service
  Copyright © Інженер-Сервіс
Усі права захищено


   Створено у ROMART, 2007
 
 
    e-mail: info@engineer-service.tv
м. Київ, вул.Вавилових, 15
Авторизиований сервісний центр професійного відеообладнання Panasonic, Sony, JVC, Fujinon, Canon