Українська    |   English
На первую страницуКарта сайтаСвязаться с нами
Інженер-Сервіс
Новини Про компанію Сервіс-центр Оренда ПТС Бібліотека Контакти

Каталог

Відеокамери
Рекордери
Відеомонітори
Мікшери та блоки відеоефектів
Системи маршрутизації та розподілу сигналів (матриці)
Пристрої компресии та передачі сигналів
Пристрої для синхронізації обладнання
Модульна система
Контролери
Телесуфлери
Об'єктиви
Штативи
Пристрої стабілізації камер
Компендіуми
Джерела живлення
Освітлювальне обладнання
Автоматизація мовлення та виробництва новин
Архівування матеріалів
Вимірювальне обладнання
Службовий зв'язок


Оренда обладнання
Контакти
Вакансії
Форум
Наші проекти


Логін
Пароль
Реєстрація »
Забув пароль
 

Інженер-Cервіс   »  Новини 
 
Новини




NDI розширила можливості Adobe Creative Cloud за допомоги інтегрованих до Adobe Premiere Pro та After Effects панелей. Доданий вивід NDI дозволяє спростити та прискорити медіа виробництво, видаливши необхідність попереднього експорту контенту для перегляду учасниками команди та замовниками.
 
 

NDI (Network Device Interface) — це продуктивний стандарт, який дозволяє будь-кому передавати відео (редакції NDI v5) в реальному часі по IP мережі з ультра низькими затримками. Плагін NDI для Adobe Creative Cloud — це справжня революція у медіа виробництві, стандарт відкриває можливості дистанційного монтажу та колективної роботи над виготовленням контенту.

«Дизайнери, продюсери та режисери у всьому світі використовують Adobe Creative Cloud для створення нового контенту. Завдяки новим інструментам NDI 5: NDI Bridge та NDI Remote — з’явилась можливість прискорити робочі процеси та дати більше простору для творчості», – розповів Роберт Муссо, старший продуктовий менеджер NDI. «Разом з NDI та простим підключенням до мережі інтернет різні монтажери можуть редагувати матеріали, створювати відео найкращих моментів та локалізувати контент; до того ж замовники матимуть змогу віртуально передивлятися процес монтажу; декілька монтажерів зможуть одночасно працювати з одним джерелом та створювати різний контент у будь яких форматах — і це справжня революція у медіа виробництві»

Ключові переваги NDI 5 для Adobe Creative Cloud:

  • забезпечує дистанційну роботу — декілька редакторів можуть створювати різний контент з одного джерела відео, одночасно, будь де в світі
  • забезпечує творчу співпрацю — підключення стимулює інновації та креативність; NDI розширює можливості творчого простору
  • забезпечує інтеграцію — NDI в якості універсального стандарту може стати містком між відокремленими медіа інструментами, та додати робочому простору більшу цінність
  • розширює можливості залучення та утримання команди — NDI — це насамперед гнучкість, яка дозволяє зосередитися на творчих питаннях замість того, щоб дбати про операційний процес.

«Adobe завжди шукає інноваційні способи покращення творчого простору», – каже Сью Скідмор голова підрозділу партнерських стосунків Adobe Video. «Плагін NDI 5 для Adobe Creative Cloud відкриває нові можливості для колективної роботи і не неважливо, де саме географічно знаходяться учасники команди»

 



« До списку новин  
 
Розширений пошук



 посилання на FaceBook
QR код посилання на FaceBook

посилання на twitter
QR код посилання на FaceBook


 






    +38 (044) 593-18-20
+38 (073) 593-18-20
+38 (096) 532-96-82
+38 (095) 532-96-82
Telegram cервісного центру @Engineer_Service
  Copyright © Інженер-Сервіс
Усі права захищено


   Створено у ROMART, 2007
 
 
    e-mail: info@engineer-service.tv
м. Київ, вул.Вавилових, 15
Авторизиований сервісний центр професійного відеообладнання Panasonic, Sony, JVC, Fujinon, Canon