Українська    |   English
На первую страницуКарта сайтаСвязаться с нами
Інженер-Сервіс
Новини Про компанію Сервіс-центр Оренда ПТС Бібліотека Контакти

Каталог

Відеокамери
Рекордери
Відеомонітори
Мікшери та блоки відеоефектів
Системи маршрутизації та розподілу сигналів (матриці)
Пристрої компресии та передачі сигналів
Пристрої для синхронізації обладнання
Модульна система
Контролери
Телесуфлери
Об'єктиви
Штативи
Пристрої стабілізації камер
Компендіуми
Джерела живлення
Освітлювальне обладнання
Автоматизація мовлення та виробництва новин
Архівування матеріалів
Вимірювальне обладнання
Службовий зв'язок


Оренда обладнання
Контакти
Вакансії
Форум
Наші проекти


Логін
Пароль
Реєстрація »
Забув пароль
 

Інженер-Cервіс   »  Новини 
 
Новини




Dalet запевняє, що її хмарні продукти дають мовникам можливість з легкістю перейти до гібридного або хмарного робочого простору, та обіцяє показати такі рішення на найближчих NAB та IBC. Систему Dalet Flex можна розгорнути локально, в хмарі або в якості гібридного рішення.
 
 

«Завдяки великому досвіду в якості користувачів, Dalet створює адаптивні інструменти, які покращують робочі медіа процеси та дають гарні результати для бізнесу», – повідомила Беа Алонсо, директорка з питань маркетингу Dalet. «Потреба мати віддалених працівників з одного боку, та цілісність бізнесу з іншого прискорила шлях галузі до хмари. Dalet пропонує повну хмарну або гібридну архітектуру в контексті зберігання та обчислювань, це дає можливість користувачам створювати робочі простори, які виключають технічне навантаження та дозволяють бути чутливими до швидких змін оточення»

MAM платформа Dalet Flex дозволяє централізувати виробництво, дистрибуцію та архівування контенту. Метадані та аналітичний функціонал забезпечує контроль за всіма активами на кожній ланці медіавиробництва. До того ж, платформа Dalet Flex підтримує різні моделі розгортання: її можна встановити локально, в хмарі, або створити гібридний простір пристосований до індивідуальних потреб мовника.

Нова панель FlexXTEND забезпечує глибоку інтеграцію з такими NLE системами, як Adobe Premiere Pro. Панель дає можливість шукати контент по загальним запитам, має просунуту систему фільтрів та сортування по цільовим запитам в метаданих, та дозволяє зберігати типові запити. Користувачі можуть працювати з проксі файлами або з вихідними матеріалами, для цього передбачені режими мініатюр та перегляд списку при пошуку контенту. До того ж, можна спочатку подивитися відео, зображення та аудіо та тільки потім додавати його до проекту. Користувачі можуть сумісно працювати з FlexMAM та колекціями контенту.

Серверна платформа Dalet Brio пропонує велику щільність з більшою кількістю стрімів інжесту та відтворення, це дозволяє мовникам «легко та швидко перевести операції до IP без переривання існуючого медіавиробництва, яке в більшості використовує SDI»

Dalet Media Cortex AI збудовано з використання штучного інтелекту (AI), він використовує когнітивні сервіси та машинне навчання для перетворення промови до тексту, розпізнавання об’єктів, розпізнавання обличчя та автоматизованого створення субтитрів. Останній реліз включає API для перекладу субтитрів зі збереженням інформації щодо таймінгу, це виключає необхідність вручну синхронізувати текст субтитрів з відео.

«AI набуває все більше поширення в медіа виробництві, і Dalet продовжує інтегрувати ці сервіси, які дозволяють користувачам робити свою роботу … краще», – додала Беа. «Метадані, наявність яких обов’язкова для AI процесів давно стали частиною всіх наших платформ. Ми маємо досвід створення продуктивних робочих просторів з використанням AI для рекомендацій журналістам в реальному часі щодо індексованого контенту, а також автоматичного створення субтитрів для глобальної аудиторії глядачів»

 



« До списку новин  
 
Розширений пошук



 посилання на FaceBook
QR код посилання на FaceBook

посилання на twitter
QR код посилання на FaceBook


 






    +38 (044) 593-18-20
+38 (073) 593-18-20
+38 (096) 532-96-82
+38 (095) 532-96-82
Telegram cервісного центру @Engineer_Service
  Copyright © Інженер-Сервіс
Усі права захищено


   Створено у ROMART, 2007
 
 
    e-mail: info@engineer-service.tv
м. Київ, вул.Вавилових, 15
Авторизиований сервісний центр професійного відеообладнання Panasonic, Sony, JVC, Fujinon, Canon