Українська    |   English
На первую страницуКарта сайтаСвязаться с нами
Інженер-Сервіс
Новини Про компанію Сервіс-центр Оренда ПТС Бібліотека Контакти

Каталог

Відеокамери
Рекордери
Відеомонітори
Мікшери та блоки відеоефектів
Системи маршрутизації та розподілу сигналів (матриці)
Пристрої компресии та передачі сигналів
Пристрої для синхронізації обладнання
Модульна система
Контролери
Телесуфлери
Об'єктиви
Штативи
Пристрої стабілізації камер
Компендіуми
Джерела живлення
Освітлювальне обладнання
Автоматизація мовлення та виробництва новин
Архівування матеріалів
Вимірювальне обладнання
Службовий зв'язок


Оренда обладнання
Контакти
Вакансії
Форум
Наші проекти


Логін
Пароль
Реєстрація »
Забув пароль
 

Інженер-Cервіс   »  Новини 
 
Новини




Panasonic анонсувала велике оновлення лінійки PTZ камер п’ятьма новими моделями, здатними задовольнити будь-які потреби галузі. Інтегровані 4K камери AW-UE80W/K, AW-UE50W/K, AW-UE40W/K, AW-UE20W/K та HD камера AW-HE20W/K будуть виходити послідовно, починаючи з першого кварталу 2022 року. Кожна камера оснащена новою патентованою сервосистемою, вона побудована на технологіях Panasonic і забезпечить тихе та плавне позиціювання камери по вертикалі та горизонталі.
 
 

Наразі перед багатьма організаціями стоїть питання адаптації до прискореного цифрового середовища, і якість передачі відео займає дуже важливу роль для освітнього та корпоративного сегментів, трансляції подій та броадкастної галузі. Нові камери Panasonic дають традиційну чіткість зображення, динамічну обробку сигналів разом з м’яким панорамування, нахилом та масштабуванням — це дозволить суттєво покращити якість онлайн комунікації та підсилить ефект присутності, навіть коли співрозмовників розділяє велика відстань.

Поворотні камери AW-UE40, AW-UE50 та AW-UE80 оснащені 24-кратним оптичним зумом та 36-кратним цифровим, вони покривають кут 74.1˚, та пристосовані для використання як у приміщенні, так і на відкритому просторі. Останнє покоління системи оптичної стабілізації (OIS) забезпечує бездоганну чіткість зображення. Всі камери підтримують технологію PoE це дає можливість по одному Ethernet кабелю передавати аудіо відео сигнал, команди керування та живлення для камери.

Всі моделі підтримують останнє покоління IP відео протоколів, включаючи NDI|HX v.2, а AW-UE80 додатково підтримує full-bandwidth NDI. Протоколи SRT, RTMP та RTMPS також присутні. Додатково AW-UE80 підтримує протокол FreeD, завдяки якому камеру легко інтегрувати у проекти доданої та віртуальної реальності, а також 4K/50p відео.

У початковому рівні представлено 4K камеру AW-UE20W/K та інтегровану HD камеру AW-HE20W/K — вони орієнтовані на корпоративний та освітній сегменти. Обидві моделі оснащені ширококутними об'єктивами, підтримують останні IP протоколи, та підключаються за допомоги SDI, HDMI, USB та IP інтерфейсів.

Для полегшення інтеграції нових PTZ камер у існуючі середовища, Panasonic пропонує додаткову екосистему рішень. Вона включає контролери для віддаленого керування, програмне забезпечення для керування камерами Control Center, а також автоматизоване ПЗ для відстежування об’єктів в кадрі для презентацій та лекцій, з функцією розпізнавання лиця та рухів людини.

«Поворотні камери Panasonic найбільш поширені PTZ рішення в світі, вони здатні задовільнити будь-які потреби зйомки від уряду до eSport. З останніх прикладів, вони працювали на спортивних аренах Олімпійських та Параолімпійських Ігор 2020 у Токіо, включаючи Японський Національний Стадіон та Токійський Аквацентр», – розповів Гілем Кріер, керівник підрозділу з питань розвитку нових бізнесів та ринків Panasonic. «Ми уважно прислухаємося до зворотного зв'язку користувачів. І впевнені, що нові моделі дадуть нашим клієнтам більше простору для вибору PTZ камер, які найкращим чином підійдуть під їх вимоги. Нові поворотні камери — це повноцінне plug-and play рішення»

 



« До списку новин  
 
Розширений пошук



 посилання на FaceBook
QR код посилання на FaceBook

посилання на twitter
QR код посилання на FaceBook


 






    +38 (044) 593-18-20
+38 (073) 593-18-20
+38 (096) 532-96-82
+38 (095) 532-96-82
Telegram cервісного центру @Engineer_Service
  Copyright © Інженер-Сервіс
Усі права захищено


   Створено у ROMART, 2007
 
 
    e-mail: info@engineer-service.tv
м. Київ, вул.Вавилових, 15
Авторизиований сервісний центр професійного відеообладнання Panasonic, Sony, JVC, Fujinon, Canon