Українська    |   English
На первую страницуКарта сайтаСвязаться с нами
Інженер-Сервіс
Новини Про компанію Сервіс-центр Оренда ПТС Бібліотека Контакти

Каталог

Відеокамери
Рекордери
Відеомонітори
Мікшери та блоки відеоефектів
Системи маршрутизації та розподілу сигналів (матриці)
Пристрої компресии та передачі сигналів
Пристрої для синхронізації обладнання
Модульна система
Контролери
Телесуфлери
Об'єктиви
Штативи
Пристрої стабілізації камер
Компендіуми
Джерела живлення
Освітлювальне обладнання
Автоматизація мовлення та виробництва новин
Архівування матеріалів
Вимірювальне обладнання
Службовий зв'язок


Оренда обладнання
Контакти
Вакансії
Форум
Наші проекти


Логін
Пароль
Реєстрація »
Забув пароль
 

Інженер-Cервіс   »  Новини 
 
Новини




Sony анонсувала студійну камеру HDC-F5500, оснащену дуже чутливим 4K CMOS сенсором Super 35mm, який дає малу глибину різкості. Технологія Global Shutter дозволяє формувати кадр цілком, та запобігає спотворенню зображення при русі. Сенсор здатний знімати відео зі швидкістю до 120fps, тож HDC-F5500 стане гарним рішенням для спортивного та розважального виробництва. Висока чутливість та низький рівень шуму дає можливість знімати сцени при умовах низької освітленості, що насамперед важливо для кіновиробництва.
 
 

«Доволі давно існує бажання додати кінематографічну картинку до спортивного та розважального виробництва, щоб зробити розповідь більш послідовною», – вважає Тереза Алессо, президент підрозділу Pro Division Sony. «Уважно прислухаючись до наших користувачів, ми поєднали нашу експертність в розробці 35mm кінокамер та знання щодо провідних студійних камер, це допомогло нам створити нову студійну камеру Super 35mm яка не тільки розширить лінійку HDC, я ще й підсилить наше портфоліо рішень для медіа виробництва»

Вперше для камер цього рівню, HDC-F5500 оснащена моторизованим 8-ступеневим ND фільтром (саме такий встановлено в цифровій кінокамері VENICE), з можливістю локального або віддаленого керування задля більшої операційної гнучкості. До того ж це допоможе точніше настроювати фокус, а також створювати чітке зображення при зйомці об’єктів що швидко рухаються в кадрі навіть в умовах надмірного освітлення. Ще одна особливість нової камери — широких охват Гами. Підтримуються профілі BT.2020, S-Gamut3/S-Gamut3.cine та HLG — це дає простір для творчості зберігаючи реалістичність зображення.

Нова камера також пропонує купу покращень робочих процесів для більш ефективного медіа виробництва. HDC-F5500 вміє легко взаємодіяти з IP системами Sony з використанням блоку управління HDCU-5000, який підтримує стандарти SMPTE ST 2110 та AMWA NMOS. Додатково, HDC-F5500 може використовувати допоміжний IP адаптер HDCE-TX50 для багатокамерного виробництва без використання блоків управління (CCU). HDC-F5500 підтримує екосистему Sony SR Live з HDR та профілями HLG та S-Log3.

HDC-F5500 отримала розроблену з чистого листа функцію ARIA (Automatic Restoration of Illumination Attenuation) з підтримкою PL та зум об’єктивів, вона спроможна калібрувати та компенсувати зображення при зйомці на великій відстані.

Серед іншого, слід відзначити новий механізм видошукача, сумісний с раніше випущеними видошукачами, він мінімізує рух тіла оператора при панорамуванні та допомагає знімати в тісних умовах або складному середовищі. HDC-F5500 оснащена ергономічною рукояттю для зйомки з плеча, а також боковим індикатором TALLY. Камера оснащена виходом 4K/12G-SDI, підтримує безпровідні операції та прямий запис матеріалів.

Серійне виробництво HDC-F5500 заплановане на грудень 2021 року.

 



« До списку новин  
 
Розширений пошук



 посилання на FaceBook
QR код посилання на FaceBook

посилання на twitter
QR код посилання на FaceBook


 






    +38 (044) 593-18-20
+38 (073) 593-18-20
+38 (096) 532-96-82
+38 (095) 532-96-82
Telegram cервісного центру @Engineer_Service
  Copyright © Інженер-Сервіс
Усі права захищено


   Створено у ROMART, 2007
 
 
    e-mail: info@engineer-service.tv
м. Київ, вул.Вавилових, 15
Авторизиований сервісний центр професійного відеообладнання Panasonic, Sony, JVC, Fujinon, Canon