Українська    |   English
На первую страницуКарта сайтаСвязаться с нами
Інженер-Сервіс
Новини Про компанію Сервіс-центр Оренда ПТС Бібліотека Контакти

Каталог

Відеокамери
Рекордери
Відеомонітори
Мікшери та блоки відеоефектів
Системи маршрутизації та розподілу сигналів (матриці)
Пристрої компресии та передачі сигналів
Пристрої для синхронізації обладнання
Модульна система
Контролери
Телесуфлери
Об'єктиви
Штативи
Пристрої стабілізації камер
Компендіуми
Джерела живлення
Освітлювальне обладнання
Автоматизація мовлення та виробництва новин
Архівування матеріалів
Вимірювальне обладнання
Службовий зв'язок


Оренда обладнання
Контакти
Вакансії
Форум
Наші проекти


Логін
Пароль
Реєстрація »
Забув пароль
 

Інженер-Cервіс   »  Новини 
 
Новини




Calrec з нетерпінням чекає на зустріч з користувачами та партнерами на IBC 2021 у Амстердамі. Підсилення конкуренції разом з наслідками Covid призвели до стрімкого розвитку галузі. На виставці виробник покаже низку рішень, з фокусом на дистанційному виробництві, віртуалізації, та IP, які допоможуть мовникам гідно зустріти будь-які виклики.
 
 

Веб інтерфейс Calrec Assist дозволить звукорежисерам зводити звук телешоу, фізично перебуваючи вдома. Assist дає можливість повноцінно управляти консолями Calrec Apollo, Artemis, системою віртуального виробництва VP2 та ядром Type R IP. За останні 18 місяців Assist дав змогу багатьом мовникам виходити до етеру в розподіленому робочому середовищі.

Також Assist забезпечує управління системою віддаленого виробництва RP1 (Remote Production). Вона дає можливості зводити звук трансляції за допомоги апаратного забезпечення Calrec, або дистанційно у веб інтерфейсі Assist. Завдяки RP1, низка великих мовників, серед яких NBC та BBC змогли зменшити кількість персоналу, необхідного для роботи на спортивних подіях. Зведення звуку міжнародних спортивних змагань відбувалося у Манчестерській (Велика Британія) та Нью-Йоркській (США) студіях. Для усунення затримки на спортивних аренах були розташовані базові блоки RP1.

Останні півтора роки модульні консолі Calrec Type R та Brio також вирішують питання дистанційного виробництва.

Type R — це масштабована та гнучка IP система мікшування для невеликих телевізійних та радіо станцій, яку можна настроїти під специфічні потреби студії. Для цього виробник пропонує три типи апаратних панелей, комбінуючи які можна зібрати унікальну систему. Завдяки Assist консоль дозволяє зводити звук у хмарі, до того ж, одне ядро дозволяє створити до трьох незалежних робочих середовищ.

Міцні та компактні консолі Calrec Brio Duet та Brio Medley в базовій комплектації оснащені динамічною обробкою та затримками на кожному звуковому каналі. Консолі оснащені внутрішнім матричнім комутатором, декількома виходами для моніторингу, та потужною допоміжною системою вводу/виводу.

На виставці IBC 2021 Calrec також покаже свої флагманські консолі Apollo та Artemis, основані на ядрі ImPulse. Це найпродуктивніша система обробки та маршрутизації звукових сигналів серед доступних на ринку, з підтримкою стандарту SMPTE 2110. ImPulse сумісний з вже випущеними консолями Apollo та Artemis — та дозволяє легко перейти до IP виробництва з підтримкою імерсійного 3D аудіо та панорамування для звукових проектів нового покоління.

Консолі Apollo та Artemis поєднає між собою шлюз Calrec H2-IP Gateway, який розширює перелік AoIP рішень виробника, та дозволяє створити інтерфейс між патентованою мережею Calrec Hydra2 та AoIP мережею. Пристрій дозволяє передавати контрольні дані та звукові маркери з однієї мережи в іншу, та дає можливість Hydra2 користувачам керувати входами Calrec AoIP та навпаки.

 



« До списку новин  
 
Розширений пошук



 посилання на FaceBook
QR код посилання на FaceBook

посилання на twitter
QR код посилання на FaceBook


 






    +38 (044) 593-18-20
+38 (073) 593-18-20
+38 (096) 532-96-82
+38 (095) 532-96-82
Telegram cервісного центру @Engineer_Service
  Copyright © Інженер-Сервіс
Усі права захищено


   Створено у ROMART, 2007
 
 
    e-mail: info@engineer-service.tv
м. Київ, вул.Вавилових, 15
Авторизиований сервісний центр професійного відеообладнання Panasonic, Sony, JVC, Fujinon, Canon