Українська    |   English
На первую страницуКарта сайтаСвязаться с нами
Інженер-Сервіс
Новини Про компанію Сервіс-центр Оренда ПТС Бібліотека Контакти

Каталог

Відеокамери
Рекордери
Відеомонітори
Мікшери та блоки відеоефектів
Системи маршрутизації та розподілу сигналів (матриці)
Пристрої компресии та передачі сигналів
Пристрої для синхронізації обладнання
Модульна система
Контролери
Телесуфлери
Об'єктиви
Штативи
Пристрої стабілізації камер
Компендіуми
Джерела живлення
Освітлювальне обладнання
Автоматизація мовлення та виробництва новин
Архівування матеріалів
Вимірювальне обладнання
Службовий зв'язок


Оренда обладнання
Контакти
Вакансії
Форум
Наші проекти


Логін
Пароль
Реєстрація »
Забув пароль
 

Інженер-Cервіс   »  Новини 
 
Новини




Коли ви берете в руки відеокамеру — дуже швидко стає зрозумілим, наскільки глибоким в неї може бути меню. Більшість поширених параметрів легко знайти, але далеко не всі. У великому меню стільки інформації, що можна загубитися. І коли шукаєш нову відеокамеру, схожу на Sony FX6, краще знати про її можливості все.
 
 

1. Електронний змінний ND фільтр

Напевно, одна з найцікавіших функцій сучасних камер Sony — це електронний змінний ND фільтр. На відміну від традиційних фіксованих, Sony створила нескінченно настроюваний ND фільтр. Це означає, що ви маєте змогу зняти дуже плавний перехід від світлої зони до темної і навпаки — неймовірна можливість для зйомки, недоступна з іншими камерами.

2. S-Cinetone

Профіль S-Cinetone створений Sony щоб дати можливість публікувати відео одразу після зйомки. Його оптимізовано для природньої передачі тонів шкіри та більш «кінематографічного» зображення, яке схоже на відео топової кінокамери VENICE. S-Cinetone буде корисним для швидкої зйомки та мінімального редагування.

3. Розподільна здатність та кодеки

Sony додала у FX6 великий набір кодеків та варіантів розподільної здатності. Всі вони можуть бути записані у просторі 10-біт 4:2:2. Відсутні будь-які обмеження сенсору, тож можна створювати повнокадрове зображення для будь-якого режиму з автофокусуванням.

4. Мінімальний Rolling Shutter

Типовий затвор Rolling Shutter в останні роки став набагато кращим. Сенсор FX6 має практично непомітний вплив затвору для більшості сценаріїв зйомки. Якщо порівняти з останніми камерами, оснащеними повнокадровим сенсором, наприклад a7S, більшість людей навряд чи помітять вплив Rolling Shutter у відео.

5. Розміри та корпус

FX6 — це відносно компактна кінокамера. Вона створена для ручної зйомки, тож навіть після цілого дня з нею оператор буде почуватися добре. Серед інших переваг камери — велика кількість аксесуарів, з яких можна зібрати оснащення для різноманітних проектів.

6. Автофокус

Sony розташувала найновіші технології автоматичного фокусування у самому сенсорі, і це дозволяє створювати приголомшливе відео. Завдяки визначенню фази (phase-detect) ви отримуєте неймовірно швидкий та точний автофокус. Додаткові функції камери дозволяють відстежувати рух об’єктів та людей в кадрі без будь-яких складнощів. Це неймовірний крок у порівнянні з останнім поколінням кінокамер.

7. Легко редагувати матеріали

Комп’ютерам набагато легше працювати з останніми кодеками. Великою перевагою стане можливість записувати відео у форматах, які не вижимають всі соки з вашого ПК при монтажі, та не потребують негайно віднести купу грошей на новий комп’ютер.

8. Два ISO режими

Інженери Sony додали в FX6 два режими світлочутливості: ISO 800 та ISO 12800. Сенсор з низькою розподільною здатністю впевнено себе почуває навіть в умовах слабої освітленості. Рівень шуму добре контрольований навіть у темних сценах, це може стати дуже зручним у складних умовах, наприклад для документального відео або коли зйомку необхідно провести якомога швидко.

9. Входи XLR

На знімній верхній рукояті розташовані два повнорозмірні XLR входи. Ви зможете легко підключити свої професійні мікрофони, наприклад радіосистему або пушку, та закріпити їх на камері. Дуже зручно в роботі.

10. Ергономіка

Sony пропонує гарну комплектацію FX6. Верхня рукоять, бокова рукоять; слід відзначити, не зважаючи на свої компактні розміри камера дуже ергономічна, всі елементи управляння розташовані дуже зручно.

Бонус: Довга робота від акумулятора

Якщо порівнювати з бездзеркальними камерами, традиційний камкордер дає можливість довгий час знімати відео з однією батареєю.

 

 



« До списку новин  
 
Розширений пошук



 посилання на FaceBook
QR код посилання на FaceBook

посилання на twitter
QR код посилання на FaceBook


 






    +38 (044) 593-18-20
+38 (073) 593-18-20
+38 (096) 532-96-82
+38 (095) 532-96-82
Telegram cервісного центру @Engineer_Service
  Copyright © Інженер-Сервіс
Усі права захищено


   Створено у ROMART, 2007
 
 
    e-mail: info@engineer-service.tv
м. Київ, вул.Вавилових, 15
Авторизиований сервісний центр професійного відеообладнання Panasonic, Sony, JVC, Fujinon, Canon