Українська    |   English
На первую страницуКарта сайтаСвязаться с нами
Інженер-Сервіс
Новини Про компанію Сервіс-центр Оренда ПТС Бібліотека Контакти

Каталог

Відеокамери
Рекордери
Відеомонітори
Мікшери та блоки відеоефектів
Системи маршрутизації та розподілу сигналів (матриці)
Пристрої компресии та передачі сигналів
Пристрої для синхронізації обладнання
Модульна система
Контролери
Телесуфлери
Об'єктиви
Штативи
Пристрої стабілізації камер
Компендіуми
Джерела живлення
Освітлювальне обладнання
Автоматизація мовлення та виробництва новин
Архівування матеріалів
Вимірювальне обладнання
Службовий зв'язок


Оренда обладнання
Контакти
Вакансії
Форум
Наші проекти


Логін
Пароль
Реєстрація »
Забув пароль
 

Інженер-Cервіс   »  Новини 
 
Новини




Canon випустив набори модифікації 17-120 KLL/P1 0.8mm та 25-250mm KLL/P1 0.8mm, які додають CINE-SERVO об’єктивам 17-120mm та 25-250mm повне ручне керування. Комплекти було створено на вимогу галузі. Обидві моделі CINE-SERVO (17-120mm та 25-250mm) можна модифікувати в авторизованому сервісному центрі.
 
 

Сертифіковані спеціалісти матимуть змогу видалити сервопривід щоб встановити кільця фокусу, зуму та діафрагми з насічкою 0,8мм, що стали галузевим стандартом. Після цього об’єктиви можна буде використовувати в будь-якому кіновиробництві. До того ж, запевняють в компанії, «використовуючи модифіковані об’єктиви, користувачі отримають таку ж якість зображення, як і з оригінальними кінооб’єктивами CINE-SERVO 17-120mm та CINE-SERVO 25-250mm»

Є ще деяка інформація від Canon щодо використання нових опцій до об’єктивів кіновиробниками. Згідно Canon, «кінооб’єктиви CINE-SERVO 17-120mm та CINE-SERVO 25-250mm дають неперевершену оптичну 4K продуктивність завдяки використанню скла з наднизьким розсіюванням разом з асферічними лінзами великого розміру. Їх доповнює унікальна дизайн технологія Canon, разом всі ці компоненти допомагають виправити кольоровий кант та обмежити хроматичні аберації під час зйомки. Обидва об’єктиви використовують відомі технології виробника про теплі кольори, а також 11-пелюсткову діафрагму, яка дозволяє формувати чудове, м’яке боке»

CINE-SERVO 25-250mm оснащений вбудованим екстендером, який дозволяє збільшити фокусну відстань до вражаючих 375mm, він здатний повністю покривати повнокадровий сенсор з мінімальною різницею у втраті світла. Обидва об’єктиви виконані в компактному, легкому та при цьому доволі міцному корпусі, це стало можливим завдяки довгій історії створення високоякісних об’єктивів Canon. Щоб задовільнити більшість вимог користувачів, об’єктиви доступні з вузлом кріплення EF та PL mount.

Комплекти модернізації додають об’єктивам кільця зуму, фокусу та діафрагми з насічкою 0,8 мм, яка вже стала галузевим стандартом. Маркування фокусу з переднього боку позначено на скошеній поверхні, яку добре видно з заднього боку камери, особливо при зйомці з плеча. Кільце фокусу повертається на 180° це забезпечує не тільки точність фокусування, особливо в 4K, а ще й великий діапазон, потрібний для телевізійного виробництва.

Комплекти Canon CINE-SERVO 17-120 KLL/P1 0.8mm та 25-250mm KLL/P1 0.8mm вже можна замовити. Модифікацію об’єктивів можна провести у сертифікованому сервісному центрі Canon.

 



« До списку новин  
 
Розширений пошук



 посилання на FaceBook
QR код посилання на FaceBook

посилання на twitter
QR код посилання на FaceBook


 






    +38 (044) 593-18-20
+38 (073) 593-18-20
+38 (096) 532-96-82
+38 (095) 532-96-82
Telegram cервісного центру @Engineer_Service
  Copyright © Інженер-Сервіс
Усі права захищено


   Створено у ROMART, 2007
 
 
    e-mail: info@engineer-service.tv
м. Київ, вул.Вавилових, 15
Авторизиований сервісний центр професійного відеообладнання Panasonic, Sony, JVC, Fujinon, Canon