Українська    |   English
На первую страницуКарта сайтаСвязаться с нами
Інженер-Сервіс
Новини Про компанію Сервіс-центр Оренда ПТС Бібліотека Контакти

Каталог

Відеокамери
Рекордери
Відеомонітори
Мікшери та блоки відеоефектів
Системи маршрутизації та розподілу сигналів (матриці)
Пристрої компресии та передачі сигналів
Пристрої для синхронізації обладнання
Модульна система
Контролери
Телесуфлери
Об'єктиви
Штативи
Пристрої стабілізації камер
Компендіуми
Джерела живлення
Освітлювальне обладнання
Автоматизація мовлення та виробництва новин
Архівування матеріалів
Вимірювальне обладнання
Службовий зв'язок


Оренда обладнання
Контакти
Вакансії
Форум
Наші проекти


Логін
Пароль
Реєстрація »
Забув пароль
 

Інженер-Cервіс   »  Новини 
 
Новини




На виставці IBC 2021, Cinegy обіцяє показати низку рішень, включаючи Air 21.9 and Multiviewer 21.11, та надати відвідувачам можливість дізнатися про новий функціонал з першоджерела. Додатково, в панельній дискусії щодо Хмарних робочих просторів прийме участь керівник підрозділу професійних сервісів Cinegy Майк Якобс. Експерти будуть обговорювати питання, чим саме IP може допомогти у виробництві контенту.
 
 

«Ми дуже радіємо, що нарешті матимемо можливість знову спілкуватися віч-на-віч з користувачами, колегами по галузі та друзями», – розповіла Даніела Вейнер, керівник Cinegy. «Ми створимо безпечну зону для спілкування та демонстрації інновацій та оновлень, які ми створили з нашої останньої зустрічі. Відвідувачі IBC 2021 матимуть можливість винайти яким саме чином ми допоможемо їм спростити перехід з традиційної до IP або навіть хмарної інфраструктури»

На стенді Cinegy можна буде отримати інформацію щодо таких продуктів та оновлень:

Сервер відтворення Cinegy Air 21.9 дозволяє суттєво спростити комплексні процеси з відтворення, автоматизації та доставки файлів. Інтегроване програмне рішення Cinegy Air 21.9 охоплює низку задач автоматизації та відтворення в реальному часі SD, HD, Ultra HD (4K) та/або 8K контенту. Користувачі матимуть змогу відтворювати сумісні формати та контент різної розподільної здатності, а також виводити до етеру невідрендерені секвенції. Система дозволяє накладати «водяні знаки» EAS, Nielsen, та має вбудований модуль брендування каналу Cinegy Titler.

Мультиекран Cinegy Multiviewer 21.11 — допоможе користувачам опанувати стрімкий ріст кількості сигналів з супутника, камер та пристроїв відтворення. Cinegy Multiviewer спрощує візуалізацію стримів, та виводить повідомлення при будь-яких проблемах з сигналом. В останній версії додана велика кількість покращень щодо продуктивності масштабування відео та підтримки 8K форматів. Система може працювати на типовому апаратному забезпеченні, та може приймати сигнали по IP в мережі Ethernet, або використовуючи стандартні SDI плати.

Cinegy Capture 21.9 — це революційне рішення для захвату та транскодування сигналів. Остання версія Capture отримала низку оновлень, включаючи cloud-ready архітектуру, повноцінний контроль інжесту через типове інтернет підключення, підтримку входів аудіо, та WDM пристроїв, а також має джерело RS422 таймкоду для SDI плат.

Панель «Робочі процеси в хмарі» з питань, що IP може дати для медіа виробництва контенту буде проходити 4 грудня. Спікери розповідатимуть про своє бачення майбутнього віддаленого виробництва та прямих трансляцій, а також обсудять роль хмари в питаннях доставки сигналів, доступного за ціною масштабування, прискорення захвату стримів та зменшенні інвестування в закриті, пропрієтарні технології

 



« До списку новин  
 
Розширений пошук



 посилання на FaceBook
QR код посилання на FaceBook

посилання на twitter
QR код посилання на FaceBook


 






    +38 (044) 593-18-20
+38 (073) 593-18-20
+38 (096) 532-96-82
+38 (095) 532-96-82
Telegram cервісного центру @Engineer_Service
  Copyright © Інженер-Сервіс
Усі права захищено


   Створено у ROMART, 2007
 
 
    e-mail: info@engineer-service.tv
м. Київ, вул.Вавилових, 15
Авторизиований сервісний центр професійного відеообладнання Panasonic, Sony, JVC, Fujinon, Canon