Українська    |   English
На первую страницуКарта сайтаСвязаться с нами
Інженер-Сервіс
Новини Про компанію Сервіс-центр Оренда ПТС Бібліотека Контакти

Каталог

Відеокамери
Рекордери
Відеомонітори
Мікшери та блоки відеоефектів
Системи маршрутизації та розподілу сигналів (матриці)
Пристрої компресии та передачі сигналів
Пристрої для синхронізації обладнання
Модульна система
Контролери
Телесуфлери
Об'єктиви
Штативи
Пристрої стабілізації камер
Компендіуми
Джерела живлення
Освітлювальне обладнання
Автоматизація мовлення та виробництва новин
Архівування матеріалів
Вимірювальне обладнання
Службовий зв'язок


Оренда обладнання
Контакти
Вакансії
Форум
Наші проекти


Логін
Пароль
Реєстрація »
Забув пароль
 

Інженер-Cервіс   »  Новини 
 
Новини




Lectrosonics оновила програмне забезпечення Wireless Designer для координації частотами та RF каналами до v.2.0.30 для macOS та 2.0.34 для Windows. Тепер воно підтримує двоканальний портативний приймач DCR822. Це дозволить звукорежисерам відстежувати всі канали в роботі, легко змінювати настроювання, ініціювати трансфер даних за допомоги IR каналу, керувати групами радіочастот, сканувати локальний RF спектр та системно планувати використання радіочастотного ресурсу за допомоги Frequency Coordination Engine.
 
 

Сучасний приймач DCR822 забезпечить найвищій рівень RF та аудіо продуктивності, виконаний у компактному корпусі, він має широкий перелік функцій для роботи з аудіо в будь-яких умовах. Приймач сумісний з цифровими моно та стерео передавачами Lectrosonics, та підтримує передавачі Digital Hybrid Wireless попереднього покоління. Пристрій охоплює шість стандартних блоків Lectrosonics та дозволяє використовувати понад 6000 радіочастот. SmartTune та двонаправлена IR синхронізація суттєво спрощує вибір вільних каналів на настроювання передавачів.

Завдяки новому блоку RF прийому, DCR822 забезпечує підсилення сигналу з мінімальним рівнем шуму, вражаючу чутливість та наднизьку intermod сприятливість з IP3 (Intercept Point 3-го порядку). Технологія Vector Diversity дозволяє легко комбінувати RF сигнали від двох контурів прийому на кожний канал та поєднувати їх за фазою задля того, щоб отримати найбільшу цілісність сигналу. До того ж, DCR822 можна використовувати в якості рекордера для запису на карту microSD файлів у звичному для галузі форматі .wav (BWF) 24 біт/48 кГц. Для підключення до Wireless Designer передбачений порт USB.

Програмне забезпечення Wireless Designer створене для того, щоб спростити настроювання та взаємодію безпровідних мікрофонних передавачів та приймачів Lectrosonics. Воно візуалізує загальну інформацію щодо підключених систем, з оновленням даних по кожному каналу у реальному часі. При підключенні декількох пристроїв можна масштабувати вікна для перегляду детальної інформації, для зручності передбачено декілька кольорових схем. Wireless Designer включає сканер спектру та координаційний пакет для швидкого та безпечного настроювання. Дані сканування разом з інформацією щодо частот, включаючи імпортовані списки можна додавати до розрахунку частот для точної та реальної координації каналів.

Wireless Designer можна безкоштовно завантажити з сайту компанії.

Для того щоб використовувати DCR822 разом Wireless Designer, необхідно оновити прошивку приймача до v1.30 (мікропроцесор) та v1.30 (FPGA). Перед оновленням буде доречним прочитати сторінку 23 документації та слідувати за інструкцією.

 



« До списку новин  
 
Розширений пошук



 посилання на FaceBook
QR код посилання на FaceBook

посилання на twitter
QR код посилання на FaceBook


 






    +38 (044) 593-18-20
+38 (073) 593-18-20
+38 (096) 532-96-82
+38 (095) 532-96-82
Telegram cервісного центру @Engineer_Service
  Copyright © Інженер-Сервіс
Усі права захищено


   Створено у ROMART, 2007
 
 
    e-mail: info@engineer-service.tv
м. Київ, вул.Вавилових, 15
Авторизиований сервісний центр професійного відеообладнання Panasonic, Sony, JVC, Fujinon, Canon