Українська    |   English
На первую страницуКарта сайтаСвязаться с нами
Інженер-Сервіс
Новини Про компанію Сервіс-центр Оренда ПТС Бібліотека Контакти

Каталог

Відеокамери
Рекордери
Відеомонітори
Мікшери та блоки відеоефектів
Системи маршрутизації та розподілу сигналів (матриці)
Пристрої компресии та передачі сигналів
Пристрої для синхронізації обладнання
Модульна система
Контролери
Телесуфлери
Об'єктиви
Штативи
Пристрої стабілізації камер
Компендіуми
Джерела живлення
Освітлювальне обладнання
Автоматизація мовлення та виробництва новин
Архівування матеріалів
Вимірювальне обладнання
Службовий зв'язок


Оренда обладнання
Контакти
Вакансії
Форум
Наші проекти


Логін
Пароль
Реєстрація »
Забув пароль
 

Інженер-Cервіс   »  Новини 
 
Новини




Один з найбільших британських телецентрів dock10 побудував технологічні процеси медіа виробництва з використанням HDR/WCG конвертерів / кадрових синхронізаторів AJA FS-HDR для підготування UltraHD HDR та HD SDR контенту в реальному часі. Вже влітку ці пристрої допомагали одночасно формувати HDR та SDR трансляції спортивних подій.
 
 

dock10 приймає UltraHD HDR потоки з кожного матчу та інтегрує їх у 3G-SDI SDR контент, створений у віртуальній студії задля того, щоб виробляти телевізійні UltraHD HDR та HD SDR трансляції.

Коли стріми приходять до студії dock10, AJA FS-HDR допомагає синхронізувати їх та перетворювати колірний простір сигналу до UltraHD SDR для моніторингу та використання у віртуальній студії телекомплексу.

Крім того, пристрої допомагають ембедувати MADI аудіо, та перетворювати відео з UltraHD HDR у HD SDR для трансляції. Завдяки вбудованій лінії затримки, AJA FS-HDR дозволяє синхронізувати аудіо та відео стріми, це дуже важливо, тому що звук та зображення приходять зі стадіону до студії різними маршрутами. До того ж, дуже допомагають інструменти LUT перетворення.

«Насамперед ми обирали AJA FS-HDR за його функції LUT обробки, але дуже швидко зрозуміли, що в ньому є вражаюча кількість корисних інструментів: від кадрової синхронізації до обробки аудіо. AJA FS-HDR — це швейцарський ніж у HDR медіа виробництві, він врятував нас від придбання або оренди допоміжного обладнання» – розповів Майкл Лодмор, менеджер по високим технологіям dock10. «Ми опиралися на досвід R&D підрозділів наших клієнтів, які доволі часто використовують LUT конверсію, це дозволило нам створити найкраще рішення для перетворення відео з відтворенням кольорового простору камери»

dock10 використовує три власні AJA FS-HDR та орендує додаткові пристрої при виникненні потреби. Досвід компанії щодо підготовки та проведення різноманітних спортивних проектів, а також розуміння потреб клієнтів в умовах довготривалої пандемії — допомогли dock10 зробити віддалене медіа виробництво та монтаж повноцінною частиною робочих процесів. Разом з кадровими синхронізаторами FS-HDR, dock10 використовує плати вводу/виводу AJA Corvid 88 для рендерінгу відео віртуальної студії,

 



« До списку новин  
 
Розширений пошук



 посилання на FaceBook
QR код посилання на FaceBook

посилання на twitter
QR код посилання на FaceBook


 






    +38 (044) 593-18-20
+38 (073) 593-18-20
+38 (096) 532-96-82
+38 (095) 532-96-82
Telegram cервісного центру @Engineer_Service
  Copyright © Інженер-Сервіс
Усі права захищено


   Створено у ROMART, 2007
 
 
    e-mail: info@engineer-service.tv
м. Київ, вул.Вавилових, 15
Авторизиований сервісний центр професійного відеообладнання Panasonic, Sony, JVC, Fujinon, Canon