Українська    |   English
На первую страницуКарта сайтаСвязаться с нами
Інженер-Сервіс
Новини Про компанію Сервіс-центр Оренда ПТС Бібліотека Контакти

Каталог

Відеокамери
Рекордери
Відеомонітори
Мікшери та блоки відеоефектів
Системи маршрутизації та розподілу сигналів (матриці)
Пристрої компресии та передачі сигналів
Пристрої для синхронізації обладнання
Модульна система
Контролери
Телесуфлери
Об'єктиви
Штативи
Пристрої стабілізації камер
Компендіуми
Джерела живлення
Освітлювальне обладнання
Автоматизація мовлення та виробництва новин
Архівування матеріалів
Вимірювальне обладнання
Службовий зв'язок


Оренда обладнання
Контакти
Вакансії
Форум
Наші проекти


Логін
Пароль
Реєстрація »
Забув пароль
 

Інженер-Cервіс   »  Новини 
 
Новини




Відомий виробник IP-орієнтованого обладнання для медіа галузі, компанія NewTek випустила нову систему виробництва контенту TriCaster 1 Pro. Вона підтримує формат 4K UHD, дозволяє формувати стріми, записувати відео на внутрішній рекордер, накладати графіку та використовувати віртуальні декорації.
 
 

TriCaster 1 Pro та TriCaster 2 Elite це інтегровані програмні рішення, здатні максимально використовувати переваги IP мереж. Вони підтримують протокол NDI, а також оснащені інструментами автоматизації LiveGraphics, LivePanel та Live Story Creator для накладанні статичної та анімованої графіки.

NewTek почала серійне виробництво TriCaster 2 Elite у липні 2020, та дуже швидко галузь прийняла її в якості стандарту для інтегрованих систем. TriCaster 2 Elite й досі залишається флагманом лінійки TriCaster.

«Наразі медіа бізнес стикнувся з потребою задовольняти стрімке зростання попиту на відео контент, зберігаючи при цьому максимальну гнучкість», – впевнений Уілл Вотерс, голова підрозділу управління продуктами NewTek. «TriCaster — це збалансований набір необхідних інструментів, який дає можливість ефективно та гнучко підходити до медіа виробництва. TriCaster 1 Pro — це надійне рішення для тих, кому необхідно дистанційно підключати експертів, але не має потреби у великій кількості джерел / отримувачів сигналу. Оновлення TriCaster 2 Elite дозволить системі зміцнити свої позиції в якості платформи трансформації, здатної вивести медіа виробництво на новий рівень»

Розширена підтримка макрокоманд у TriCaster Pro 1 та TriCaster 2 Elite дозволяє користувачам ефективно підходити навіть до масштабних проектів медіа виробництва. Оператори можуть віддавати альфа канал по одному з MIX виходів, максимально наближаючи пост-про до зйомок у режимі прямої трансляції. Крім того, користувачі можуть використовувати кеінг на TriCaster задля накладання статичної або динамічної 3D графіки у реальному часі. TriCaster 1 Pro та TriCaster 2 Elite дозволяють одночасно кодувати до трьох каналів.

Обидві моделі TriCaster оснащені останньою версією Live Call Connect, яка дозволяє підключити в якості відео джерела популярні месенджери, включаючи Facebook Messenger, WhatsApp, FaceTime, Zoom, Skype TX, Microsoft Teams, Discord, Slack та Tencent. Крім того, до етеру можна підключити будь-який мобільний пристрій за допомоги безкоштовного додатку NDI TriCaster Camera App для платформ Android та iOS.

TriCaster 1 Pro та TriCaster 2 Elite використовують технології штучного інтелекту, вони дозволяють підвищити якість, зменшуючи фоновий шум джерела. Інструмент автоматично визначає голоси та чистить аудіо: навіть коли експерти знаходяться у шумному оточенні, їх слова будуть чіткими та зрозумілими. Для цього достатньо натиснути кнопку та включити Neural Voice Isolation.

NewTek TriCaster 1 Pro доступний для замовлення. Оновлення NewTek TriCaster 2 Elite користувачі можуть завантажити безкоштовно.



« До списку новин  
 
Розширений пошук



 посилання на FaceBook
QR код посилання на FaceBook

посилання на twitter
QR код посилання на FaceBook


 






    +38 (044) 593-18-20
+38 (073) 593-18-20
+38 (096) 532-96-82
+38 (095) 532-96-82
Telegram cервісного центру @Engineer_Service
  Copyright © Інженер-Сервіс
Усі права захищено


   Створено у ROMART, 2007
 
 
    e-mail: info@engineer-service.tv
м. Київ, вул.Вавилових, 15
Авторизиований сервісний центр професійного відеообладнання Panasonic, Sony, JVC, Fujinon, Canon