Українська    |   English
На первую страницуКарта сайтаСвязаться с нами
Інженер-Сервіс
Новини Про компанію Сервіс-центр Оренда ПТС Бібліотека Контакти

Каталог

Відеокамери
Рекордери
Відеомонітори
Мікшери та блоки відеоефектів
Системи маршрутизації та розподілу сигналів (матриці)
Пристрої компресии та передачі сигналів
Пристрої для синхронізації обладнання
Модульна система
Контролери
Телесуфлери
Об'єктиви
Штативи
Пристрої стабілізації камер
Компендіуми
Джерела живлення
Освітлювальне обладнання
Автоматизація мовлення та виробництва новин
Архівування матеріалів
Вимірювальне обладнання
Службовий зв'язок


Оренда обладнання
Контакти
Вакансії
Форум
Наші проекти


Логін
Пароль
Реєстрація »
Забув пароль
 

Інженер-Cервіс   »  Новини 
 
Новини




Chyron повідомила про випуск нового покоління MOS орієнтованої платформи управління графічними медіа активами CAMIO 5.0.
 
 

5.0 — це суттєве оновлення платформи, яке стане важливою віхою в розвитку продукту. В новому релізі Chyron переробила архітектуру CAMIO для біль щільної інтеграції з усіма компонентами: LUCI, HubDrive, Render Engine, iSQ та іншими. Це суттєво спростить встановлювання, управління та обслуговування платформи, незалежно від того, де розгорнута CAMIO: локально, у хмарі чи в гібридній конфігурації. Осучаснений інтерфейс забезпечить користувачам більше можливостей та додаткові інструменти для взаємодії з платформою Chyron PRIME Live, хмарним сервісом AXIS, а також системами NLE, анімованої графіки та візуальних ефектів.

«Коли ми створювали цей реліз, наша увага була максимально спрямована на робочі процеси користувачів. Саме тому, CAMIO 5.0 дуже проста та зручна у використанні, здатна допомогти користувачам швидко та точно виводити до етеру високоякісну графіку», – розповів Джим Мартіноліч, менеджер по продуктам Chyron. «Хоча ми суттєво покращили платформу та додали багато нових функцій, більшість наших користувачів відзначила у CAMIO 5.0 зміни щодо більш зручного використання, контролю та ефективності, саме це дозволяє їм краще виконувати свою роботу»

Масштабована, інтуїтивна платформа CAMIO дає можливість продюсерам, режисерам та операторам створювати та виводити до етеру новинну графіку, це дуже спрощує взаємодію між користувачами та прискорює просування контенту в ланцюгу медіа виробництва. Співробітникам достатньо заповнювати текстом, зображеннями або кліпами завчасно створені шаблони, і після цього графіку можна додавати до рандауну ньюзруму для видачі у етер.

Серед нововведень CAMIO 5.0, можна виділити «темний» дизайн інтерфейсу головної сторінки, менеджер управляння медіа активами, плагін LUCI, а також покращення інтерфейсу користувача, які оптимізують взаємодію з MOS оточенням та спрощують навігацію у структурі меню. Для того, щоб покращити тільки но анонсованої опції превью, Chyron інтегрувала анімований перегляд у LUCI. До того ж, CAMIO дозволяє відстежувати взаємозв’язки між об’єктами, це розширює можливості управління та допомагає захищати медіа від випадкового видалення.

CAMIO можна використовувати окремо, або настроїти в якості хабу для управляння активами декількох департаментів, телецентрів, або навіть регіонів. Це дозволить швидко передавати контент в рамках холдингу, користувачі CAMIO мають можливість відстежувати статус та отримувати повідомленні щодо доставки.

«Вже довгі часи CAMIO вважають найкращим графічним інтерфейсом для ньюзруму, але саме це оновлення розкриває всі можливості та функционал для використання CAMIO в якості повноцінної платформи для управління медіа активами та взаємозв’язку з найвідомішими графічними програмами», – додав Хейз Стампер, менеджер з маркетингу продуктів Chyron. «На нашу думку, саме CAMIO має стати центром графічних систем Chyron, та реліз 5.0 закладає міцний фундамент пропонуючи користувачам зручні та ефективні інструменти»

 



« До списку новин  
 
Розширений пошук



 посилання на FaceBook
QR код посилання на FaceBook

посилання на twitter
QR код посилання на FaceBook


 






    +38 (044) 593-18-20
+38 (073) 593-18-20
+38 (096) 532-96-82
+38 (095) 532-96-82
Telegram cервісного центру @Engineer_Service
  Copyright © Інженер-Сервіс
Усі права захищено


   Створено у ROMART, 2007
 
 
    e-mail: info@engineer-service.tv
м. Київ, вул.Вавилових, 15
Авторизиований сервісний центр професійного відеообладнання Panasonic, Sony, JVC, Fujinon, Canon