Українська    |   English
На первую страницуКарта сайтаСвязаться с нами
Інженер-Сервіс
Новини Про компанію Сервіс-центр Оренда ПТС Бібліотека Контакти

Каталог

Відеокамери
Рекордери
Відеомонітори
Мікшери та блоки відеоефектів
Системи маршрутизації та розподілу сигналів (матриці)
Пристрої компресии та передачі сигналів
Пристрої для синхронізації обладнання
Модульна система
Контролери
Телесуфлери
Об'єктиви
Штативи
Пристрої стабілізації камер
Компендіуми
Джерела живлення
Освітлювальне обладнання
Автоматизація мовлення та виробництва новин
Архівування матеріалів
Вимірювальне обладнання
Службовий зв'язок


Оренда обладнання
Контакти
Вакансії
Форум
Наші проекти


Логін
Пароль
Реєстрація »
Забув пароль
 

Інженер-Cервіс   »  Новини 
 
Новини




Дві консолі Calrec Artemis разом з AoIP блоками ImPulse та технологією Gateway стали центром звукового тракту Sportsnet Studios (входить до Rogers Sports and Media (RSM)), нового сучасного телевізійного комплексу в Торонто. Технології Calrec цілком задовольняють потреби Sportsnet у медіа виробництві та дають можливість легко масштабуватися у майбутньому.
 
 

Починаючи з жовтня 2021, консолі Calrec обслуговують всі матчі НХЛ, які транслює Sportsnet, включаючи спортивні шоу та інші телепрограми. За словами старшого медіа архітектора RSM, Джима Моррісона, який очолював цей проект, «перше знайомство з Calrec відбулося декілька років тому, коли Rogers Sports and Media придбала консолі виробника. Ще в 2017му ми почали перехід до протоколу SMPTE 2210, та для цих сучасних спортивних студій це було цілком послідовні кроки. З технічної точки зору, Calrec дуже добре підтримує AoIP і це цілком співпадає з нашою «медіа-по-IP» стратегією. Використання зовнішніх боксів Calrec дало нам гнучкість у комутації з традиційним не-IP оточенням»

Розташована в двох приміщеннях, Sportsnet Studios — це дві окремі унікальні студії: Studio 31 та Studio 32 — обидві використовують SDI з подальшим перетворенням у IP. Саме в них створюється спортивний контент з використанням віртуальних декорацій та доповненої реальності. В цьому допомагають 22 монітори, 15 метрова вигнута відеостіна та 13 камер під керуванням двох студійних апаратних.

Дві консолі Artemis з ядрами ImPulse обслуговують три окремі будівлі з декількома поверхами у кожній. Дві апаратні обслуговують обидві студії, включаючи декілька виносних блоків Calrec. У кожній апаратній розташовані окремі інтерфейси для підключення AES, DANTE (для службового зв’язку) та аналогових сигналів. Крім того, кожна апаратна інтегрована з існуючою консоллю Calrec та студійними боксами, які використовуються будь-де у телевізійному комплексі за допомоги Calrec H2-IP Gateway.

«Коли ми прописали вимоги Sportsnet щодо AoIP консолей, включаючи можливості обробки сигналів та підтримку стандарту SMPTE-2110 для вводу/виводу — для нас стало зрозумілим, що наш вибір — це Calrec» Консолі Artemis на базі IP ядра ImPulse створені саме для такого сучасного робочого простору. При інсталяції та налаштуванні обладнання довелося стикнутися з низкою складнощів, пов’язаних не тільки з новими технологіями, а ще й з фізичними розмірами консолей. Та ще й Covid додав свої обмеження, але проект було завершено вчасно.

«Найважливіше у IP — це гнучкість», – впевнений Моррісон. «IP дозволяє всім телевізійним центрам працювати з єдиним ядром обробки та дистрибуції сигналів. І це створено на основі найкращих в галузі стандартів та досвіді. Ми розуміємо, що наша система передбачає суттєво більшу ємність, ніж ми наразі використовуємо, це дає нам простір для подальшого розширення»

«Для нас це велика честь, що технології Calrec стали центром екосистеми Sportsnet Studios, це підкреслює, що консолі Artemis разом з ядром ImPulse легко почувають себе навіть у проектах такого розміру», – впевнений Дейв Летсон, віце-президент з продажів Calrec. «Ми створюємо наші продукти для того, щоб мовники мали змогу працювати, так як їм необхідно, в той спосіб, який вони вважають найзручнішим. Проект Sportsnet яскраво підкреслює, що поєднати найновіші IP технології разом з традиційними аудіо рішеннями — цілком можливо»

 



« До списку новин  
 
Розширений пошук



 посилання на FaceBook
QR код посилання на FaceBook

посилання на twitter
QR код посилання на FaceBook


 






    +38 (044) 593-18-20
+38 (073) 593-18-20
+38 (096) 532-96-82
+38 (095) 532-96-82
Telegram cервісного центру @Engineer_Service
  Copyright © Інженер-Сервіс
Усі права захищено


   Створено у ROMART, 2007
 
 
    e-mail: info@engineer-service.tv
м. Київ, вул.Вавилових, 15
Авторизиований сервісний центр професійного відеообладнання Panasonic, Sony, JVC, Fujinon, Canon