Українська    |   English
На первую страницуКарта сайтаСвязаться с нами
Інженер-Сервіс
Новини Про компанію Сервіс-центр Оренда ПТС Бібліотека Контакти

Каталог

Відеокамери
Рекордери
Відеомонітори
Мікшери та блоки відеоефектів
Системи маршрутизації та розподілу сигналів (матриці)
Пристрої компресии та передачі сигналів
Пристрої для синхронізації обладнання
Модульна система
Контролери
Телесуфлери
Об'єктиви
Штативи
Пристрої стабілізації камер
Компендіуми
Джерела живлення
Освітлювальне обладнання
Автоматизація мовлення та виробництва новин
Архівування матеріалів
Вимірювальне обладнання
Службовий зв'язок


Оренда обладнання
Контакти
Вакансії
Форум
Наші проекти


Логін
Пароль
Реєстрація »
Забув пароль
 

Інженер-Cервіс   »  Новини 
 
Новини




Sachtler розширила лінійку відзначених нагородами штативних головок aktiv. Нові aktiv10T, aktiv12T та aktiv14T з чашею 100 мм дадуть операторам швидкість та контроль при навантаженні до 16 кг. Завдяки революційним технологіям SpeedLevel та SpeedSwap, власники aktiv мають змогу в лічені секунди встановити, вирівняти та зафіксувати штативну головку; та швидко переходити від зйомки зі штативу на слайдер або ручний обвіс, завдяки цьому знімати більше унікальних кадрів.
 
 

«Завдяки цим новим штативним головкам, разом з триногами flowtech — оператори можуть обрати найкращий штатив для будь -якої камери», – впевнена Барбара Жоуман, продуктовий менеджер Vitec Production Solutions. «Оператори з великим навантаженням тепер матимуть змогу швидко розгортати обладнання для зйомки та більшу гнучкість у роботі. Головки aktiv12T та aktiv14T підтримують більше навантаження та мають більш ступенів контрбалансу ніж Sachtler DV12 та Video15, яким вони прийшли на заміну. Більша гнучкість та контроль дозволять операторам не гаяти час, та знімати найкраще відео»

Оновлення додало в лінійку штативних головок aktiv три нових моделі: aktiv10T, aktiv12T та aktiv14T. Всі вони сумісні з 100 мм триногами Sachtler (за винятком HotPod) та всі поставляються з площадкою SachtlerTouch & Go’, яка дозволяє швидко встановлювати та знімати камеру. Всі штативні головки підтримують навантаження від 0 кг до 12 кг для aktiv10T, до 14 кг для aktiv12T та до 16 кг для aktiv14T. П'ятнадцять ступенів контрбалансу дозволяють швидко працювати навіть з великим навантаженням при зйомці новин, у кінематографії та документалістиці.

Як і всі моделі лінійки aktiv, нові головки з чашею 100 мм використовують унікальну технологію Sachtler SpeedLevel — вона замінила незручний затискач чаші та дозволяє операторам швидко встановлювати вирівнювати та фіксувати головку за допомоги важелю, це дозволить відзняти всі найважливіші моменти події. Завдяки відсутності великого вузла фіксування чаші, головку aktiv у поєднанні з триногами flowtech можна розмістити прямо на земля для зйомки з низького ракурсу. Поплавок PrismBubble з підсвіткою видно з різних боків, це допоможе оператору бути завжди впевненим у тому, що камера стоїть рівно.

Революційна технологія Sachtler SpeedSwap дозволить переставляти камеру між триногою та слайдером за лічені секунди, та знімати плани, які раніше були недосяжними.

«Швидкість розгортання штативів з flowtech та aktiv перевершує все, що мені будь-колись доводилося бачити», – впевнений відомий оператор Геофф Нельсон. «У комбінації aktiv разом з flowtech наразі немає жодного конкурента, такий штатив готовий до зйомки за лічені секунди, а система вирівнювання aktiv14T працює наче блискавка»

Як і все обладнання Sachtler, aktiv пройшли тестування при екстремальних значення температури та вологості, їх виконано з якісних матеріалів згідно галузевих стандартів.

 



« До списку новин  
 
Розширений пошук



 посилання на FaceBook
QR код посилання на FaceBook

посилання на twitter
QR код посилання на FaceBook


 






    +38 (044) 593-18-20
+38 (073) 593-18-20
+38 (096) 532-96-82
+38 (095) 532-96-82
Telegram cервісного центру @Engineer_Service
  Copyright © Інженер-Сервіс
Усі права захищено


   Створено у ROMART, 2007
 
 
    e-mail: info@engineer-service.tv
м. Київ, вул.Вавилових, 15
Авторизиований сервісний центр професійного відеообладнання Panasonic, Sony, JVC, Fujinon, Canon