Українська    |   English
На первую страницуКарта сайтаСвязаться с нами
Інженер-Сервіс
Новини Про компанію Сервіс-центр Оренда ПТС Бібліотека Контакти

Каталог

Відеокамери
Рекордери
Відеомонітори
Мікшери та блоки відеоефектів
Системи маршрутизації та розподілу сигналів (матриці)
Пристрої компресии та передачі сигналів
Пристрої для синхронізації обладнання
Модульна система
Контролери
Телесуфлери
Об'єктиви
Штативи
Пристрої стабілізації камер
Компендіуми
Джерела живлення
Освітлювальне обладнання
Автоматизація мовлення та виробництва новин
Архівування матеріалів
Вимірювальне обладнання
Службовий зв'язок


Оренда обладнання
Контакти
Вакансії
Форум
Наші проекти


Логін
Пароль
Реєстрація »
Забув пароль
 

Інженер-Cервіс   »  Новини 
 
Новини




Dalet розповіла про найближче оновлення Dalet AmberFin, яке матиме суттєві зміни і, як запевняє компанія, може стати стандартом якості для транскодування сигналів. Реліз матиме безшовну інтеграцію з системою медіа логістики Dalet Flex та уніфікованою платформою для виробництва новин Dalet Pyramid.
 
 

Нові можливості транскодування разом із завершенням інтеграції хмарних сервісів Dalet з платформою Amazon Web Services (AWS) зроблять AmberFin більш зручною у використанні, а також підкреслять інноваційність в питаннях перетворення форматів та використанні найкращій в галузі моделі масштабування обробки сигналів для збереження художньої складової контенту.

«Dalet AmberFin — це справжнє серце екосистеми стрімінгу, що дуже швидко еволюціонує», впевнений Патрік Девлін, менеджер з продукту Dalet AmberFin. «Оскільки це наріжна технологія для наших користувачів, ми зосередилися на її постійному вдосконаленні та інтеграції з більшою екосистемою»

«Цей реліз використовує визнану якість перетворення Dalet AmberFin та технології медіа обробки наших флагманських SaaS рішень, Dalet Flex та Dalet Pyramid. Важливо те, що Dalet AmberFin може виступити містком між користувачами Dalet, яким необхідна повноцінна хмарна екосистема медіа виробництва повного циклу та тими, кому важлива дистрибуція з підтримкою всіх існуючих форматів»

Досконалість в Хмарі

Визнаючи зростаючі потреби користувачів у гнучкості та мобільності, Dalet AmberFin пропонує перше в галузі хмарне рішення, яке цілком відповідає технічним стандартам AWS.

«Наразі недостатньо взяти локальну систему та розгорнути її екземпляр у хмарі», – підкреслює Патрік Девлін. «У користувачів зростає потреба у хмарних додатках, здатних надати всі можливості контейнизованих сервісів, які можуть вільно масштабуватися при зростанні або зменшенні та пропонують найкращі технології безпеки при роботі у хмарі»

Зручність, Гнучкість та Потужність

Розширене управління інжестом та перетворенням, що пропонує Dalet AmberFin, разом з еластичністю хмарних ресурсів дають можливість бізнесу ефективно керувати фінансовими потоками при масштабуванні проектів. Оновлений модуль Dalet AmberFin Kiosk з підтримкою macOS, пропонує розширене використання різноманітних форматів, включаючи ProRes RAW та NEF, це суттєво спростить питання вивантаження та резервування великих обсягів контенту.

Використання хмарного сховища дозволяє одночасно проводити верифікацію контенту та додавати допоміжні метадані, таким чином матеріали будуть більш доступні та користі для операційної діяльності.

Крім того додана підтримка вводу / виводу UHD разом зі стандартним вузлом транскодування, а також підтримка запису ABR пакетів DASH & HLS під час інжесту контенту.



« До списку новин  
 
Розширений пошук



 посилання на FaceBook
QR код посилання на FaceBook

посилання на twitter
QR код посилання на FaceBook


 






    +38 (044) 593-18-20
+38 (073) 593-18-20
+38 (096) 532-96-82
+38 (095) 532-96-82
Telegram cервісного центру @Engineer_Service
  Copyright © Інженер-Сервіс
Усі права захищено


   Створено у ROMART, 2007
 
 
    e-mail: info@engineer-service.tv
м. Київ, вул.Вавилових, 15
Авторизиований сервісний центр професійного відеообладнання Panasonic, Sony, JVC, Fujinon, Canon