Українська    |   English
На первую страницуКарта сайтаСвязаться с нами
Інженер-Сервіс
Новини Про компанію Сервіс-центр Оренда ПТС Бібліотека Контакти

Каталог

Відеокамери
Рекордери
Відеомонітори
Мікшери та блоки відеоефектів
Системи маршрутизації та розподілу сигналів (матриці)
Пристрої компресии та передачі сигналів
Пристрої для синхронізації обладнання
Модульна система
Контролери
Телесуфлери
Об'єктиви
Штативи
Пристрої стабілізації камер
Компендіуми
Джерела живлення
Освітлювальне обладнання
Автоматизація мовлення та виробництва новин
Архівування матеріалів
Вимірювальне обладнання
Службовий зв'язок


Оренда обладнання
Контакти
Вакансії
Форум
Наші проекти


Логін
Пароль
Реєстрація »
Забув пароль
 

Інженер-Cервіс   »  Новини 
 
Новини




Компанія NewTek випустила нову pan-tilt-zoom камеру PTZ3 з підтримкою найновішої редакції протоколу NDI |HX 3. Це дозволить користувачам передавати відео кращої якості при ультра низьких затримках навіть в умовах вузької смуги пропускання. Також, PTZ3 оснащена професійним аудіо інтерфейсом, це суттєво підвищує якість аудіо при використанні PTZ камер.
 
 

PTZ3 — це доступна за ціною IP-орієнтована pan-tilt-zoom камера, здатна передавати високоякісний HD сигнал по локальній мережі для тисяч пристроїв та додатків, які підтримують NDI. Оскільки для її підключення достатньо одного кабелю, камера може стати простим та зручним рішенням для розширення медіа виробництва, незалежно від масштабів та напрямку. Професіонали, технічні спеціалісти та системні інтегратори матимуть можливість швидко додати камеру до екосистеми та забезпечити доставляння сигналу по мережі Ethernet.

«PTZ3 створена для того, щоб вирішити застарілі проблеми, які довгі часи стримували мовників від використання PTZ камер. В новій камері доступні збереження та швидкий виклик пресетів, ультра низька затримка при передачі високоякісного відео за допомоги протоколу NDI |HX 3, а також підключення до інфраструктури однім кабелем», – розповів Уільям Вотерс, голова з питання управляння продукцією NewTek.

NewTek стала першим в світі виробником, що запропонував галузі PTZ камеру, базовану на революційній NDI технології. За декілька років вона зайняла найбільшу нішу, та є IP протоколом передачі відео, що неймовірно швидко розвивається. NDI пристрої автоматично додаються до мережі, їх можна дуже легко інтегрувати до будь-якого середовища. Тісна співпраця з командою NDI, дала можливість інженерам NewTek у стиснуті строки підготувати PTZ3. Завдяки інтеграції з найновішою редакцією NDI |HX 3, нова PTZ3 дає можливість передавати сигнал з ультра низькими затримками навіть в умовах вузької смуги пропускання, та при цьому візуально зберігати зображення максимально близьким до вихідного.

NewTek PTZ3 оснащена mini-XLR інтерфейсом для підключення професійних мікрофонів, разом з лінійним mini-jack входом. Це дозволяє передавати чітке, балансоване аудіо безпосередньо з камери до NDI мережі: приємно знати, що звук відповідає високим стандартам якості. А ще, після того, як аудіо попало до NDI мережі, його можна перенаправляти, мікшувати, оброблювати та доставляти на тисячі пристроїв та додатків — це неймовірний рівень свободи у творчості.

Як запевняє виробник, завдяки використанню одного кабелю для живлення та керування, жодна камера не може суперничати з PTZ3 щодо рівня простоти та управління. Такий підхід усуває потребу в довгих розмотках кабелю, складних настроюваннях та часі на обслуговування. NewTek PTZ3 може легко стати частиною будь якої екосистеми, та по одному Ethernet кабелю передавати HD відео до 1080/50p, аудіо, PTZ пресети та команди керування, TALLY та PoE живлення. Користувачі матимуть можливість віддалено керувати камерою по NDI. А при використанні NDI Studio Monitor для управління можна використовувати різноманітні пристрої: від професійних пультів до ігрових контролерів, що суттєво зменшує поріг входу для створення системи керування камерами.

До комплекту поставки NewTek PTZ3 входять кріплення для стіни та стелі, доступні моделі чорного та білого кольорів. Це допоможе розташувати камеру найкращим чином, та зробити її малопомітною в студії, корпоративному середовищі або на стадіоні.



« До списку новин  
 
Розширений пошук



 посилання на FaceBook
QR код посилання на FaceBook

посилання на twitter
QR код посилання на FaceBook


 






    +38 (044) 593-18-20
+38 (073) 593-18-20
+38 (096) 532-96-82
+38 (095) 532-96-82
Telegram cервісного центру @Engineer_Service
  Copyright © Інженер-Сервіс
Усі права захищено


   Створено у ROMART, 2007
 
 
    e-mail: info@engineer-service.tv
м. Київ, вул.Вавилових, 15
Авторизиований сервісний центр професійного відеообладнання Panasonic, Sony, JVC, Fujinon, Canon