Українська    |   English
На первую страницуКарта сайтаСвязаться с нами
Інженер-Сервіс
Новини Про компанію Сервіс-центр Оренда ПТС Бібліотека Контакти

Каталог

Відеокамери
Рекордери
Відеомонітори
Мікшери та блоки відеоефектів
Системи маршрутизації та розподілу сигналів (матриці)
Пристрої компресии та передачі сигналів
Пристрої для синхронізації обладнання
Модульна система
Контролери
Телесуфлери
Об'єктиви
Штативи
Пристрої стабілізації камер
Компендіуми
Джерела живлення
Освітлювальне обладнання
Автоматизація мовлення та виробництва новин
Архівування матеріалів
Вимірювальне обладнання
Службовий зв'язок


Оренда обладнання
Контакти
Вакансії
Форум
Наші проекти


Логін
Пароль
Реєстрація »
Забув пароль
 

Інженер-Cервіс   »  Новини 
 
Новини




Міжнародна Асоціація Торгівлі Бродкастних та Медіа технологій (IABM) разом з іншими засуджує невиправдане та жорстоке вторгнення росії в Україну. Разом з безжальною військовою атакою путін використовує медійні технології для виправдання свого нападу та дезінформації населення, затикаючи рота тим, хто намагається сказати правду. IABM зробила певні кроки, які співпадають з позицією учасників Асоціації, та створила єдину платформу для всіх, хто хоче допомогти Україні в ці непрості часи.
 
 

Виступаючи в якості фасілітатора та каталізатора, Асоціація допомагає координувати всі прояви підтримки від учасників IABM, вона буде розповсюджувати інформацію щодо ставлення компаній-учасників до конфлікту, включаючи рішення надати гуманітарну допомогу, а також припинення поставок у росію. Це допоможе медіа компаніям подолати будь-які складнощі у цей турбулентний період.

IABM буде публікувати всі заяви компаній щодо надання фінансової, гуманітарної та будь-якої іншої підтримки Україні.

Використовуючи доступні канали комунікації, ми хочемо консолідувати різні точки зору, думки та дії всіх членів нашої Асоціації, хто матиме бажання долучитися до цієї ініціативи. Ми маємо надію стати потужним рупором, що представлятиме точку зору кожного учасника у світі, а також їх підтримку та допомогу задля вирішення гуманітарної кризи, швидкий розвиток якої зараз відбувається у Європі.

Прогнозуючи, що IABM може створити такий форум, Девід Росс наголосив: «Я впевнений: є дуже багато компаній, які мають намір зробити публічну заяву щодо справжньої тиранії, яка відкрито загрожує Європі, а також щодо спротиву режиму, який, безумовно, винний у злочинах проти людства. Це дуже важливо, оскільки наше обладнання та програмне забезпечення використовуються російською машиною пропаганди, і, на мій погляд, IABM — це найкраща організація для координації всіх, хто має намір зробити рішучу заяву. Звісно, я розумію, що медійні компанії дуже часто використовують наші рішення та інструменти для просування ідей, з якими я особисто можу бути не згодним. Це цілком нормально, адже ми продаємо друкарські машинки, а не контент, який на них створено. Але наразі, це не про різницю в ідеях, це про те, що ми маємо зробити, щоб протистояти свідомій агресії на європейські цінності та демократію»

 



« До списку новин  
 
Розширений пошук



 посилання на FaceBook
QR код посилання на FaceBook

посилання на twitter
QR код посилання на FaceBook


 






    +38 (044) 593-18-20
+38 (073) 593-18-20
+38 (096) 532-96-82
+38 (095) 532-96-82
Telegram cервісного центру @Engineer_Service
  Copyright © Інженер-Сервіс
Усі права захищено


   Створено у ROMART, 2007
 
 
    e-mail: info@engineer-service.tv
м. Київ, вул.Вавилових, 15
Авторизиований сервісний центр професійного відеообладнання Panasonic, Sony, JVC, Fujinon, Canon