Українська    |   English
На первую страницуКарта сайтаСвязаться с нами
Інженер-Сервіс
Новини Про компанію Сервіс-центр Оренда ПТС Бібліотека Контакти

Каталог

Відеокамери
Рекордери
Відеомонітори
Мікшери та блоки відеоефектів
Системи маршрутизації та розподілу сигналів (матриці)
Пристрої компресии та передачі сигналів
Пристрої для синхронізації обладнання
Модульна система
Контролери
Телесуфлери
Об'єктиви
Штативи
Пристрої стабілізації камер
Компендіуми
Джерела живлення
Освітлювальне обладнання
Автоматизація мовлення та виробництва новин
Архівування матеріалів
Вимірювальне обладнання
Службовий зв'язок


Оренда обладнання
Контакти
Вакансії
Форум
Наші проекти


Логін
Пароль
Реєстрація »
Забув пароль
 

Інженер-Cервіс   »  Новини 
 
Новини




Оскільки галузь повертається до персональної участі в NAB Show 2022, розробник програмних рішень для обробки відео, управління медіа активами, стиснення контенту та автоматизації мовлення, компанія Cinegy обіцяє показати як її продукти можуть допомогти користувачам та бізнесу розвиватися разом зі змінами, які відчуває галузь.
 
 

Відвідувачі виставки матимуть можливість познайомитися з рішеннями Cinegy, включаючи сервер відтворення Air PRO, систему захвату відео Capture PRO, мультиекран Cinegy Multiviewer, систему перетворення контенту Convert та систему архівації та управління контентом Cinegy Archive, кожна з них підтримує потужний кодек Daniel2.

Додатково Cinegy сфокусує увагу на оптимізації продуктової лінійки, яка дозволяє відтворювати навіть 8K контент, а також можливості створення повноцінної хмарної системи медіа виробництва. Cinegy є давнім прихильником побудованого на відкритому коді протоколу SRT (Secure Reliable Transport), компанія додала протокол у всі свої продукти, включаючи ліцензії, це усуває будь-яке занепокоєння користувачів щодо легальності використання транспортного протоколу у медіа виробництві.

«Два останніх роки галузь прискореними темпами переходить на нові технології, включаючи хмарні, але користувачі все ще мають потребу в адаптації нових підходів разом зі своїми бізнес-стратегіями», – впевнений Ян Вейнер, керівник Cinegy. «Оскільки наразі користувачі знаходяться на різних сходинках цього переходу, вони потребують гнучкі інструменти для часткової або повноцінної міграції робочих просторів, залежно від потреб бізнесу. NAB — це подія, яку чекає вся галузь, тож ми будемо раді знову зустрітися з нашими партнерами та клієнтами віч-на-віч»

Сервер відтворення Cinegy Air PRO дозволяє легко розгорнути багатоканальне мовлення, користувачі матимуть змогу незалежно налаштовувати відтворення декількох каналів у єдиному інтерфейсі.

Система захоплення відео Cinegy Capture PRO це новий погляд на питання інжесту та транскодування. Завдяки клієнтському інтерфейсу, оператор матиме змогу працювати будь-де в мережі, та одночасно створювати всі необхідні версії відео, необхідні для архівування, монтажу та віддаленого виробництва.

Здатне працювати в якості сервісу на звичному IT обладнанні, мультиекранне рішення Cinegy Multiviewer дозволяє виводити на дисплей та аналізувати велику кількість сигналів з різних джерел, а також відправляти сповіщення при виникненні позаштатної ситуації.

Система транскодування Cinegy Convert створена на кшталт мережевого прінт-сервера, вона стане простим та зручним рішенням для повторюваних завдань експорту та перетворення. Cinegy Convert вміє «друкувати» відео по заздалегідь підготованих форматів та адресатів, це дозволить суттєво заощадити час на перекодування матеріалів та використати його задля важливих творчих завдань.

Інноваційна система управління медіа активами Cinegy Archive — це зручне рішення для компанії будь-якого розміру, вона вирішує питання архівування, виробництва та управління контентом, підтримує розширене створення логів та метаданих для всього циклу життя медіа активів, це дозволяє легко шукати їх та використовувати повторно, зберігаючи час та гроші.

Потужний кодек Cinegy Daniel2 дозволяє відтворювати 8K відео стріми професійної якості на звичному апаратному забезпеченні та навіть на ноутбуках. Завдяки глибокій оптимізації, кодек інтегровано у всі продукти Cinegy.

 



« До списку новин  
 
Розширений пошук



 посилання на FaceBook
QR код посилання на FaceBook

посилання на twitter
QR код посилання на FaceBook


 






    +38 (044) 593-18-20
+38 (073) 593-18-20
+38 (096) 532-96-82
+38 (095) 532-96-82
Telegram cервісного центру @Engineer_Service
  Copyright © Інженер-Сервіс
Усі права захищено


   Створено у ROMART, 2007
 
 
    e-mail: info@engineer-service.tv
м. Київ, вул.Вавилових, 15
Авторизиований сервісний центр професійного відеообладнання Panasonic, Sony, JVC, Fujinon, Canon