Українська    |   English
На первую страницуКарта сайтаСвязаться с нами
Інженер-Сервіс
Новини Про компанію Сервіс-центр Оренда ПТС Бібліотека Контакти

Каталог

Відеокамери
Рекордери
Відеомонітори
Мікшери та блоки відеоефектів
Системи маршрутизації та розподілу сигналів (матриці)
Пристрої компресии та передачі сигналів
Пристрої для синхронізації обладнання
Модульна система
Контролери
Телесуфлери
Об'єктиви
Штативи
Пристрої стабілізації камер
Компендіуми
Джерела живлення
Освітлювальне обладнання
Автоматизація мовлення та виробництва новин
Архівування матеріалів
Вимірювальне обладнання
Службовий зв'язок


Оренда обладнання
Контакти
Вакансії
Форум
Наші проекти


Логін
Пароль
Реєстрація »
Забув пароль
 

Інженер-Cервіс   »  Новини 
 
Новини




На виставці NAB 2022 Calrec обіцяє показати три незалежні консолі, що працюють від одного ядра ImPulse з повним резервуванням: 48 двофейдерну консоль Apollo, 40 фейдерну Artemis, та ще одну в додатку Calrec Assist на ПК.
 
 

ImPulse — це один з найбільш продуктивних DSP рушіїв у світі з повноцінною підтримкою протоколу SMPTE 2110. Він сумісний з веб-інтерфейсом Calrec Assist, а також консолями Calrec Apollo та Artemis — це дозволить легко оновити медіа виробництво та перевести раніше куплені консолі на IP рейки.

Рушій ImPulse дозволяє розгорнути чотири незалежні mix-простори, незалежно від того, де його розташовано, ба більше, кожен мікшер матиме змогу оброблювати до 1458 каналів звуку.

Веб-інтерфейс Calrec Assist дозволяє створити віртуальну консоль у браузері, це дозволяє звукорежисеру міксувати аудіо на комп’ютері чи ноутбуці. Завдяки сумісності з лінійкою продуктів Calrec, додаток дає можливість прискорити робочі процеси, створити зручній та ефективний простір для збільшення ефірного контенту.

Модульна консоль Calrec Type R може знаходитися в тій самій IP мережі, що й Brio з підключенням по AoIP. Зовнішні інтерфейси Calrec AoIP та Gateway відкривають для користувачів Calrec доступ до технології Hydra2 та можливість оброблювати аудіо в IP мережі. З практичної точки зору це означає, що мовники можуть й надалі повноцінно використовувати раніше придбане обладнання, та ще й долучитися до всіх переваг IP середовища.

Нове: Type R Talent Panel та GPIO Box

Завдяки модульній конструкції, консоль Calrec Type R дає можливість користувачам створити розподілені простори та робочі процеси медіа виробництва. Вбудований в неї IP рушій забезпечує мовникам віртуальне підключення та інтеграцію з найбільш поширеними системами автоматизації, включаючи Ross Overdrive, Sony ELC та Grass Valley Ignite.

Використовуючи Type R, можна створити цілком автоматизоване мовлення, з можливістю в реальному часі коригувати настроювання в залежності від зовнішніх факторів. Для цього достатньо звичайного веб-браузера, а компактні апаратні елементи можна швидко додати згідно студійних потреб.

Для живлення Type R достатньо PoE підключення, наразі доступні три модулі: блок на 6 фейдерів, а також велика Panel (LSP) та мала (SSP) сенсорні панелі.

Talent Panel

На виставці NAB 2022 Calrec обіцяє показати новий модуль Talent Panel для консолі Type R. Цей пристрій дозволяє гостям та ведучім швидко переключатися між різними джерелами за допомоги TFT з високою розподільною здатністю, а також коригувати рівень гучності, використовуючи звичний поворотний регулятор. На чотири апаратні кнопки панелі можна персоніфікувати, назначивши найважливіші функції, включаючи talkback та «антикашель», тобто все необхідне завжди буде під руками.

Для підключення Talent Panel цілком достатньо Ethernet кабелю cat5, панель буде доступна в якості AoIP пристрою, її можна легко та швидко додати саме там де вона дійсно необхідна.

GPIO Box

Новий виносний блок вводу/виводу Calrec GPIO для консолі Type R виконаний у 1U корпусі та дає можливість додатково використовувати 32 x GP виходи та 32 GP входи для підключення сторонніх пристроїв, включаючи сервери відтворення, телефонні гібриди, кодеки тощо. Функціонал можна налаштувати на апаратні клавіши фейдерної панелі Type R, софт панелі, або в інтерфейсі користувача, для зміни конфігурації передбачено додаток Connect з інтуїтивним інтерфейсом.

RP1 Remote Production

Система віддаленого виробництва Calrec 2U RP1 дозволяє використати можливості вашої улюбленої консолі будь-де в світі, при цьому ви можете залишатися у своїй студії. Ядром RP1 можна керувати дистанційно, з практичної точки зору це означає, що ви можете зводити сигнали з декількох спортивних майданчиків, навіть не виходячи зі своєї студійної апаратної. Для мовника використання віддаленої моделі виробництва дозволяє наповнювати етер більшою кількістю прямих трансляцій з мінімальним використанням ресурсів.

Тільки за останній рік багато телевізійних трансляцій спортивних подій було проведено віддалено за допомоги RP1, Calrec може впевнено говорити, що має більший досвід імплементації REMI/домашньої моделі медіа виробництва ніж будь-який виробник консолей.

Brio

Brio створена за принципами plug-and-play та оснащена додатковими слотами для плат розширення, завдяки широким можливостям підсистеми вводу/виводу консоль легко додати до вже існуючого виробництва. Для кожного каналу можна настроїти динамічну обробку сигналів та виставити затримку, Brio оснащена матричним аудіо комутатором, великою кількістю моніторних виходів, а також можливістю розширювати функціонал у майбутньому.

Модель Calrec Brio 36 Duet в базовій комплектації оснащена цифровим протоколом Hydra2, потужньою системою вводу/виводу та дозволяє оброблювати до 96 вхідних каналів. Консоль Brio 36 Medley в додаток до можливостей Brio Duet поставляється з модулем вводу виводу Dante 64 або MADI, а також виносним блоком Br.IO на 24 mic/line входи, 16 аналогових виходів та 8 портів вводу/виводу AES.

 



« До списку новин  
 
Розширений пошук



 посилання на FaceBook
QR код посилання на FaceBook

посилання на twitter
QR код посилання на FaceBook


 






    +38 (044) 593-18-20
+38 (073) 593-18-20
+38 (096) 532-96-82
+38 (095) 532-96-82
Telegram cервісного центру @Engineer_Service
  Copyright © Інженер-Сервіс
Усі права захищено


   Створено у ROMART, 2007
 
 
    e-mail: info@engineer-service.tv
м. Київ, вул.Вавилових, 15
Авторизиований сервісний центр професійного відеообладнання Panasonic, Sony, JVC, Fujinon, Canon