Українська    |   English
На первую страницуКарта сайтаСвязаться с нами
Інженер-Сервіс
Новини Про компанію Сервіс-центр Оренда ПТС Бібліотека Контакти

Каталог

Відеокамери
Рекордери
Відеомонітори
Мікшери та блоки відеоефектів
Системи маршрутизації та розподілу сигналів (матриці)
Пристрої компресии та передачі сигналів
Пристрої для синхронізації обладнання
Модульна система
Контролери
Телесуфлери
Об'єктиви
Штативи
Пристрої стабілізації камер
Компендіуми
Джерела живлення
Освітлювальне обладнання
Автоматизація мовлення та виробництва новин
Архівування матеріалів
Вимірювальне обладнання
Службовий зв'язок


Оренда обладнання
Контакти
Вакансії
Форум
Наші проекти


Логін
Пароль
Реєстрація »
Забув пароль
 

Інженер-Cервіс   »  Новини 
 
Новини




Відомий розробник рішень для трансляції відео бродкастної якості по IP каналам, компанія TVU Networks анонсувала безкоштовний пакет розробки програмного забезпечення TVU Anywhere SDK. Він дасть розробникам можливість інтегрувати відео високої якості з наднизькими затримками в додатки під платформи iOS або Android. Це дозволить репортерам, глядачам та вболівальникам легко створювати відео контент в режимі прямої трансляції.
 
 

TVU Anywhere SDK — це найкраще рішення для розробників, які створюють програмні продукти для мовної галузі, новинних видань, спортивних клубів та будь-яких організацій, пов’язаних з виробництвом відео контенту. Пакет дозволяє додавати TVU Anywhere в існуючі додатки, та легко підключати їх до стрімінгової інфраструктури TVU Networks, включаючи TVU Receivers, TVU Grid, TVU Producer та інші продукти.

Наприклад, мовник може додати TVU Anywhere у свій додаток, щоб репортери мали можливість створювати прямі включення безпосередньо з місця події без необхідності використовувати окрему камеру, або навіть супутниковий аплінк для передачі сигналу. Ба більше, кожен глядач теж може стати громадським журналістом: створювати, та за допомоги додатку в реальному часі надавати телеканалу ексклюзивний контент події. Новинні та спортивні канали можуть надати відданим вболівальникам можливість стати частиною події, та створювати прямі включення зі своїх додатків будь-де: вдома, на стадіоні біля табло з рахунком, тощо. І це новий рівень фан сервісу та залученості спортивних вболівальників.

Стріми з прямих включень одразу попадають до екосистеми TVU та стають доступними для IP відео дистрибуції у TVU Grid. Крім того, матеріали сумісні з апаратними рішеннями TVU, такими як TVU Receiver та TVU Server, а також зі хмарними сервісами, включаючи TVU Producer, TVU MediaMind, та TVU Transcriber.

«З початку пандемії COVID-19 ми відзначаємо стрімкий зріст використання додатку TVU Anywhere для розповсюдження відео репортерами та домашніми дописувачами», – впевнений Мет МакЕвен, віце-президент з питань управління продуктами TVU Networks. «Використання віддаленого виробництва продовжить зростання, прямі включення є невід’ємною частиною сучасних робочих просторів. Наш новий TVU Anywhere SDK забезпечить розробникам простий та доступний спосіб допомогти медіа компаніям, спортивним організаціям та іншим створювати більше якісного контенту. Велика кількість людей матиме змогу робити це швидко та зручно, такий підхід допоможе активніше залучати глядачів до перегляду контенту»

Тисячі мовників та відео професіоналів вже використовують TVU Anywhere для прямих включень з різних точок світу, він оснащений простим інтуїтивним інтерфейсом та здатний надійно формувати відео стрім професійної якості. Завдяки патентованому протоколу TVU IS+, додаток забезпечує стабільну передачу відео з наднизькими затримками навіть в екстремальних умовах. TVU Anywhere автоматично використовує всі доступні мобільні та WiFi підключення задля забезпечення максимальної смуги пропускання та підвищення надійності підключення.



« До списку новин  
 
Розширений пошук



 посилання на FaceBook
QR код посилання на FaceBook

посилання на twitter
QR код посилання на FaceBook


 






    +38 (044) 593-18-20
+38 (073) 593-18-20
+38 (096) 532-96-82
+38 (095) 532-96-82
Telegram cервісного центру @Engineer_Service
  Copyright © Інженер-Сервіс
Усі права захищено


   Створено у ROMART, 2007
 
 
    e-mail: info@engineer-service.tv
м. Київ, вул.Вавилових, 15
Авторизиований сервісний центр професійного відеообладнання Panasonic, Sony, JVC, Fujinon, Canon