Українська    |   English
На первую страницуКарта сайтаСвязаться с нами
Інженер-Сервіс
Новини Про компанію Сервіс-центр Оренда ПТС Бібліотека Контакти

Каталог

Відеокамери
Рекордери
Відеомонітори
Мікшери та блоки відеоефектів
Системи маршрутизації та розподілу сигналів (матриці)
Пристрої компресии та передачі сигналів
Пристрої для синхронізації обладнання
Модульна система
Контролери
Телесуфлери
Об'єктиви
Штативи
Пристрої стабілізації камер
Компендіуми
Джерела живлення
Освітлювальне обладнання
Автоматизація мовлення та виробництва новин
Архівування матеріалів
Вимірювальне обладнання
Службовий зв'язок


Оренда обладнання
Контакти
Вакансії
Форум
Наші проекти


Логін
Пароль
Реєстрація »
Забув пароль
 

Інженер-Cервіс   »  Новини 
 
Новини




Вперше після поглинання PHABRIX у 2019, компанія Leader Instruments проведе спільну демонстрацію на виставці NAB Show 2022 у Лас-Вегасі. Відвідувачі матимуть змогу познайомитися з найсучаснішими інструментами для тестування та вимірювання сигналів. Наскрізна тема цьогорічної NAB Show — це м’який перехід від SDI до IP екосистеми, і Leader та PHABRIX мають надійні рішення для опанування новітніх технологій, включаючи IP, HD, 4K UHD і далі в стандартному та HDR діапазонах.
 
 

Незалежно від того, де ви працюєте: у великій телемережі, продакшен студії, у віддаленому виробництві, чи ПТС — Leader та PHABRIX можуть запропоновувати надійні рішення для тестування та вимірювання сигналів. На виставці будуть представлені два демо-стенди: Leader Zone та PHABRIX Zone, де відвідувачи матимуть змогу познайомитися з рішеннями виробників.

В демо-зоні Leader можна буде побачити:

Waveform монітор LV5600 та LV7600 растеризатор, вони створені щоб прибрати будь-які стресові фактори прямих трансляцій. Пристрої дозволяють одночасно моніторити SDI, IP та NMOS IP джерела на багатовіконному екрані, вбудованому в LV5600, або на зовнішньому для растеризатора LV7600.

SDI waveform монітор LV5350 та растеризатор LV7300 створені для використання знімальною групою, колористами, монтажерами та технічними інженерами в SDI архітектурі. Для LV5350 доступне живлення від мережі або від акумулятора.

Leader LV5900 пропонує продюсерам контенту, мовникам та розробникам обладнання сучасні інструменти для роботи з відео 8K. Патентовані алгоритми Leader визначення фокусу побудовано на нелінійній технології з супер-розподільною здатністю: це дозволяє точно працювати навіть на зображеннях з низькою контрастністю, де раніше будо дуже проблемним визначити фокус. LV5900 підтримує стандарт SMPTE ST2082-12 — це дає можливість підключати 8K сигнал за допомоги 12G-SDI quad link.

Генератор сигналів Leader LT4610 пропонує інструменти для перевірки таймінгу, і це може бути важливим як для SDI, так і для IP архітектури. Leader розповість як вирішувати питання black burst та PTP синхронізації, а також покаже засоби, необхідні для надійного таймінгу на всіх ланках медіа виробництва: від камери до віддачи майстер-сигналу.

IP аналізатор Leader LVB440 дозволяє одночасно оброблювати багато IP стрімів з великим потоком даних, це дуже важливо для потужних телецентрів або REMI проектів. Інженери матимуть можливість у реальному часі відстежувати статус IP-орієнтованої мережі та своєчасно виправляти помилки аудіо/відео стрімів від SD до 4K, а в окремих конфігураціях навіть з 8K моніторингом.

На стенді PHABRIX:

Лінійка компактних, функціональних гібридних IP/SDI, 4K/UHD растерізаторів Qx має:

  • AMWA NMOS інструменти для варіативності в інтеграції з NMOS контролером та пов’язаною топологією мережи
  • Оновлений NMOS приймач забезпечує деталізовану інформацію щодо статусу NMOS API, це допомагає аналізувати та налагоджувати NMOS сумісність
  • QxL тепер включає NMOS передавач, що доповнює розширений 2110-20/30/31/40 генератор для 422 та 444 відео форматів в стандарті 2110-20
  • Нова опція EUHD забезпечує QxL підтримку для Аналізу та Генерації UHD/4K YCbCr/RGB 444 форматів у діапазоні 47.95p – 60p
  • Новий інструмент захвату 4GB PCAP для всього 25G каналу (10G канал та 1GB PCAP для Qx) доступний в якості PCAP ліцензії. Інструмент забезпечує широкий діапазон опцій захоплення IP трафіку по одному чи двом медіа інтерфейсам у 2110 режимі
  • Нова ліцензія «Dolby E Decoder and Metadata Analyzer» забезпечить чіткий та доступний перегляд Dolby E метаданих в Dolby E та ED2 аудіо потоках. Індикація таймінга Dolby E стріму доступна для бродкастних SDI або ST 2022-6 ланцюжків.

 



« До списку новин  
 
Розширений пошук



 посилання на FaceBook
QR код посилання на FaceBook

посилання на twitter
QR код посилання на FaceBook


 






    +38 (044) 593-18-20
+38 (073) 593-18-20
+38 (096) 532-96-82
+38 (095) 532-96-82
Telegram cервісного центру @Engineer_Service
  Copyright © Інженер-Сервіс
Усі права захищено


   Створено у ROMART, 2007
 
 
    e-mail: info@engineer-service.tv
м. Київ, вул.Вавилових, 15
Авторизиований сервісний центр професійного відеообладнання Panasonic, Sony, JVC, Fujinon, Canon