Українська    |   English
На первую страницуКарта сайтаСвязаться с нами
Інженер-Сервіс
Новини Про компанію Сервіс-центр Оренда ПТС Бібліотека Контакти

Каталог

Відеокамери
Рекордери
Відеомонітори
Мікшери та блоки відеоефектів
Системи маршрутизації та розподілу сигналів (матриці)
Пристрої компресии та передачі сигналів
Пристрої для синхронізації обладнання
Модульна система
Контролери
Телесуфлери
Об'єктиви
Штативи
Пристрої стабілізації камер
Компендіуми
Джерела живлення
Освітлювальне обладнання
Автоматизація мовлення та виробництва новин
Архівування матеріалів
Вимірювальне обладнання
Службовий зв'язок


Оренда обладнання
Контакти
Вакансії
Форум
Наші проекти


Логін
Пароль
Реєстрація »
Забув пароль
 

Інженер-Cервіс   »  Новини 
 
Новини




Виробник масштабованих рішень для збереження даних, компанія XenData повідомила про випуск нової системи архівування X100. Вона може обслуговувати одну чи декілька LTO або оптичних ODA бібліотек класу «підприємство» та масштабуватися до сотень петабайт. X100 працює під управлінням Windows Server 2022 з кластерізацією, що виключає будь яку можливість відмови системи. Підтримуються роботизовані бібліотеки HPE, IBM, Oracle, Qualstar, Quantum, Sony та Spectra Logic. X100 стане зручним та надійним рішенням для медіа компаній з великим обсягом відео файлів.
 
 

X100 базується на програмному забезпеченні XenData Archive Series, якому довіряють більш ніж 1500 організацій з 90 країн світу, включаючи відомі світові медіа холдинги. Найновіша версія ПЗ оптимізована для використання продуктивних серверів на базі процесорів Xeon останнього покоління.

До системи архівування входить надійний RAID масив Infortrend, обраний за його високу продуктивність. RAID використовується для кешування всіх файлів, які записуються до архіву, загальна ємність масиву може складати 280 TB.

Архів X100 суворо дотримується стандартів. Він підтримує запис на картриджі LTO з файловою системою LTFS, та запис на картриджі Optical Disc Archive (ODA) за допомоги стандарту обміну Sony. X100 цілком підтримує модель безпеки Active Directory, та може взаємодіяти з існуючим доменом Windows.

X100 має широкий функціонал, включаючи автоматичну реплікацію картриджів LTO, контроль версій файлів, автоматичну міграцію файлів на LTO або ODA системи нового покоління, та дозволяє управляти необмеженою кількістю змінних картриджів.

При використанні з двома LTO бібліотеками, систему можна настроїти на дзеркальне відображення архівного контенту бібліотек. Це забезпечить надійний захист даних, бо це набагато більше ніж просте резервне копіювання, відновлення файлів буде збалансоване між двома бібліотеками.

X100 доступна з трьома інтерфейсами, які можна використовувати одночасно:

  • File-Folder Interface дозволяє масштабуватися до мільярду файлів та сотень петабайтів даних. Запис та читання з цього інтерфейсу схоже на роботу з дисковими масивами. Він підтримує мережеві протоколи SMB, NFS, FTP, а також локальний трансфер файлів
  • Object Storage Interface — стане найкращим рішенням для віддаленого доступу. Він представляє інтерфейс S3, з підтримкою HTTPS та HTTP протоколів
  • XML API забезпечує часткове відновлення файлів відео архіву за таймкодом з покадровою точністю. XML інструкції включають можливість витягнути матеріали з локації джерела та повернути їх назад або в іншу локацію

Декілька систем X100 можна синхронізувати за допомоги сервісу XenData Multi-Site Sync, який поєднує архіви, розташовані в різних локаціях за принципами єдиної глобальної файлової системи, доступної з будь-якого місця. Вся матеріали, які попадають до LTO або ODA архіву в одній локації миттєво стають доступними для всіх користувачів системи в світі. Коли користувач вносить зміни записуючи, перезаписуючи або видаляючи файл — зміни поширюються до всіх локацій. Це забезпечує актуальний набір файлів для всієї розподіленої організації.

«Коли ми почали розробляти X100, ми використали весь наш досвід створення архівних систем в різних кутках світу. Це більше 1500 інсталяцій.», – розповів Марк Бродбент, засновник та технічний директор XenData. «X100 створено на базі простої архітектури, яка дозволяє максимально використовувати продуктивність сучасних багатопроцесорних систем»



« До списку новин  
 
Розширений пошук



 посилання на FaceBook
QR код посилання на FaceBook

посилання на twitter
QR код посилання на FaceBook


 






    +38 (044) 593-18-20
+38 (073) 593-18-20
+38 (096) 532-96-82
+38 (095) 532-96-82
Telegram cервісного центру @Engineer_Service
  Copyright © Інженер-Сервіс
Усі права захищено


   Створено у ROMART, 2007
 
 
    e-mail: info@engineer-service.tv
м. Київ, вул.Вавилових, 15
Авторизиований сервісний центр професійного відеообладнання Panasonic, Sony, JVC, Fujinon, Canon