Українська    |   English
На первую страницуКарта сайтаСвязаться с нами
Інженер-Сервіс
Новини Про компанію Сервіс-центр Оренда ПТС Бібліотека Контакти

Каталог

Відеокамери
Рекордери
Відеомонітори
Мікшери та блоки відеоефектів
Системи маршрутизації та розподілу сигналів (матриці)
Пристрої компресии та передачі сигналів
Пристрої для синхронізації обладнання
Модульна система
Контролери
Телесуфлери
Об'єктиви
Штативи
Пристрої стабілізації камер
Компендіуми
Джерела живлення
Освітлювальне обладнання
Автоматизація мовлення та виробництва новин
Архівування матеріалів
Вимірювальне обладнання
Службовий зв'язок


Оренда обладнання
Контакти
Вакансії
Форум
Наші проекти


Логін
Пароль
Реєстрація »
Забув пароль
 

Інженер-Cервіс   »  Новини 
 
Новини




AJA Video Systems підготувала оновлення для openGear плат OG-Hi5-4K-Plus, OG-HA5-4K, OG-4K2HD, та OG-12GM. Прошивка допоможе підтримувати цілісність сигналів та кращим чином управляти пов’язаними метаданими на всіх ланках виробництва. Безкоштовні оновлення OG-Hi5-4K-Plus v1.6.2, OG-HA5-4K v1.6.2, OG-4K2HD v1.5.2 та OG-12GM v1.2.2 включають низку поліпшень, наприклад наскрізний HDR VPID, простір BT.2020, підтримка двох підключень та інше.
 
 

HDR технологія швидко еволюціонувала до стандарту медіа виробництва, і це потребує від SDR та HDR обладнання передачі більшої кількості метаданих. Оновлення прошивки допоможе знизити кількість помилок, пов’язаних з кольорами та яскравістю завдяки новому механізму наскрізної передачі VPID метаданих для кожного модулю openGear з додатковою функцією перевизначення. Автоматизація передачі HDR даних спрощує «комунікацію» між віддаючим та приймаючим обладнанням, виключаючи необхідність видаляти метадані або налаштовувати їх вручну. Оновлення включає автоматичну генерацію інфофрейму, настроювання метаданих для віддачі по інтерфейсу HDMI, це систематизує рух метаданих між SDI та HDMI обладнанням, спрощує робочі процеси та вирішення позаштатних ситуацій. Крім того, OG-Hi5-4K-Plus та OG-HA5-4K отримали додатковий HDR функціонал, що дозволяє конвертацію кольорового простору BT.2020.

Зростання попиту на Dolby Atmos серед медійників також призвело до більшого використання імерсійних технологій в польових умовах, тож технічні інженери стали частіше стикатися зі стерео, Dolby Digital та Dolby Digital Plus аудіо форматами. Коли такий звук передається між обладнанням дуже великий ризик втрати даних, і OG-Hi5-4K-Plus v1.6.1 дозволяє вирішити це питання завдяки наскрізної передачі ембедованого компресованого Dolby Digital та Dolby Digital Plus аудіо, включаючи імерсійний DD+ Atmos. Це дозволить професіоналам моніторити та валідувати, що глядачі мають змогу прослуховувати створене імерсійне аудіо.

Також оновлення додало dual-link підтримку 2x 1.5G виходів для OG-HA5-4K, а також 2x 6G, 2x 3G, та 2x 1.5G входів та виходів для OG-12GM.

«Галузь дуже потребує openGear рішення для перетворення сигналів, вони дозволяють професіоналам суттєво спростити виробництво високоякісного аудіо/відео контенту особливо в дистанційних та стрімінгових проектах, трансляції масштабних подій, пост-про, тощо. Щоб задовільнити ці потреби, ми розширили можливості наших перевірених часом openGear рішень, додали надсучасні галузеві стандарти, включаючи HDR, WCG, кольоровий простір BT.2020 та Dolby Atmos», – розповів Нік Рашбі, президент AJA Video Systems. «Ці нові технології допоможуть професіоналам підтримувати виробництво HDR та імерсійного контенту високої якості»

Оновлення OG-Hi5-4K-Plus v1.6.1, OG-HA5-4K v1.6.1, OG-4K2HD v1.5.1 та OG-12GM v1.2.2 можна завантажити на openGear сторінці AJA Video Systems.

 



« До списку новин  
 
Розширений пошук



 посилання на FaceBook
QR код посилання на FaceBook

посилання на twitter
QR код посилання на FaceBook


 






    +38 (044) 593-18-20
+38 (073) 593-18-20
+38 (096) 532-96-82
+38 (095) 532-96-82
Telegram cервісного центру @Engineer_Service
  Copyright © Інженер-Сервіс
Усі права захищено


   Створено у ROMART, 2007
 
 
    e-mail: info@engineer-service.tv
м. Київ, вул.Вавилових, 15
Авторизиований сервісний центр професійного відеообладнання Panasonic, Sony, JVC, Fujinon, Canon