Українська    |   English
На первую страницуКарта сайтаСвязаться с нами
Інженер-Сервіс
Новини Про компанію Сервіс-центр Оренда ПТС Бібліотека Контакти

Каталог

Відеокамери
Рекордери
Відеомонітори
Мікшери та блоки відеоефектів
Системи маршрутизації та розподілу сигналів (матриці)
Пристрої компресии та передачі сигналів
Пристрої для синхронізації обладнання
Модульна система
Контролери
Телесуфлери
Об'єктиви
Штативи
Пристрої стабілізації камер
Компендіуми
Джерела живлення
Освітлювальне обладнання
Автоматизація мовлення та виробництва новин
Архівування матеріалів
Вимірювальне обладнання
Службовий зв'язок


Оренда обладнання
Контакти
Вакансії
Форум
Наші проекти


Логін
Пароль
Реєстрація »
Забув пароль
 

Інженер-Cервіс   »  Новини 
 
Новини




Lectrosonics випустила нові цифрові слотові приймачі: DSR та DSR5P на два канали, а також DSR4 — на чотири. Нові моделі сумісні зі всіма актуальними цифровими моно /стерео передавачами, а також зворотно сумісні з будь-яким передавачем Digital Hybrid Wireless, що були випущені за останні 20 років.
 
 

Приймачі DSR та DSR5P оснащені двома незалежними контурами прийому, тоді як DSR4 забезпечить вже чотири незалежні канали — це найщільніше використання радіочастотного спектру у поєднанні з найсучаснішими аудіо технологіями. Нові пристрої містять широкий функціонал рішень нового покоління у форм-факторі Unislot/Superslot для ENG, виїзного та локального медіа виробництва.

Всі моделі доступні у декількох частотних діапазонах: A1B1 (470-614 МГц), B1C1 (537-692 МГц), 941 (941-960 МГц для Північної Америки) та 961 (961-1,015 МГц для Великої Британії). Настроїти приймач можна з фронтальної панелі, для цього передбачений дисплей з високою розподільною здатністю — це дає можливість швидко змінювати параметри пристрою в будь-яких умовах використання, включаючи портативні системи, камери або звукові плати. Аналізатор RF спектру та функція SmartTune дозволяють зменшити різні перешкоди навіть в перенасиченому радіочастотами спектрі. Lectrosonics SmartTune — це взагалі найпростіший та найшвидший спосіб сканування локального RF спектру для пошуку вільних для використання частот. Двоканальна інфрачервона синхронізація дає можливість зручно настроїти відповідні передавачі.

Нові приймачі оснащені USB портом для передачі даних скрізь SuperSlot інтерфейс та підключення до програмного забезпечення Lectrosonics Wireless Designer, яке дозволяє координувати частоти та настроювати пристрої. Контури RF підсилення DSR та DSR4 використовують надсучасний дизайн для забезпечення підсилення радіочастотного спектру без зайвих шумів, високої чутливості та наднизької сприятливості до інтермодуляцій та десенсибілізації IP3 (точка перехоплення третього порядку) з унікальними показниками +15 dBm (DSR4) та +11 dBm (DSR, DSR5P).

Двоканальні приймачі DSR та DSR5P мають такі ж самі розміри, точки кріплення та роз’єми підключення як всі пристрої попередньої серії Lectrosonics SR, таким чином можна використовувати раніше придбані аксесуари: для живлення, виводу аудіо та кріплення в слот, включаючи SREXT, SRSUPER, SRSNY та SRBATTSLED.

Приймач DSR4 трошки більший за розміром, якщо порівнювати зі старими пристроями — це зроблено задля розміщення більшої кількості контурів прийому. Також цей пристрій має чотири звукових виходи, тож старі аксесуари не підходять для використання з 4-канальним приймачем. Для цієї моделі будуть випущені нові аксесуари для кріплення, живлення та виводу аудіо.

Обидва приймачі підтримують потужне AES 256-CTR кодування з чотирма різними режимами шифрування: Universal, Shared (підходить для спортивного мовлення), Standard, and Volatile (одноразовий ключ на сесію).

«Нові приймачі — це вироби мистецтва серед портативних пристроїв, вони пропонують чудову RF продуктивність та відкривають п’яте покоління слотових приймачів лінійки SR», – розповів Карл Вінклер, віце-президент з питань продажів та маркетингу Lectrosonics. «Починаючи з 2007 року лінійка SR — це одна з найбільш популярних в родині пристроїв Lectrosonics, вона постійно вдосконалюється та пропонує медійникам революційні підходи у виробництві контенту. Наразі нові двох- та чотирьох-канальні приймачі відкривають нову генерацію у лінійці SR»

Серійне виробництво DSR та DSR4 розпочнеться у третьому кварталі 2022 року.



« До списку новин  
 
Розширений пошук



 посилання на FaceBook
QR код посилання на FaceBook

посилання на twitter
QR код посилання на FaceBook


 






    +38 (044) 593-18-20
+38 (073) 593-18-20
+38 (096) 532-96-82
+38 (095) 532-96-82
Telegram cервісного центру @Engineer_Service
  Copyright © Інженер-Сервіс
Усі права захищено


   Створено у ROMART, 2007
 
 
    e-mail: info@engineer-service.tv
м. Київ, вул.Вавилових, 15
Авторизиований сервісний центр професійного відеообладнання Panasonic, Sony, JVC, Fujinon, Canon