Українська    |   English
На первую страницуКарта сайтаСвязаться с нами
Інженер-Сервіс
Новини Про компанію Сервіс-центр Оренда ПТС Бібліотека Контакти

Каталог

Відеокамери
Рекордери
Відеомонітори
Мікшери та блоки відеоефектів
Системи маршрутизації та розподілу сигналів (матриці)
Пристрої компресии та передачі сигналів
Пристрої для синхронізації обладнання
Модульна система
Контролери
Телесуфлери
Об'єктиви
Штативи
Пристрої стабілізації камер
Компендіуми
Джерела живлення
Освітлювальне обладнання
Автоматизація мовлення та виробництва новин
Архівування матеріалів
Вимірювальне обладнання
Службовий зв'язок


Оренда обладнання
Контакти
Вакансії
Форум
Наші проекти


Логін
Пароль
Реєстрація »
Забув пароль
 

Інженер-Cервіс   »  Новини 
 
Новини




Компанія TVU Networks на виставці NAB Show 2022 показала нову IP систему повторів TVU Replay, яка може використовувати багатокамерну зйомку. Вона дозволить майже миттєво повторювати фрагменти змагань під час трансляції та додавати контент у спортивне медіа виробництво. TVU Replay може стати найкращим рішенням для спортивних команд, спортивних ліг та медійників.
 
 

Додаток Replay — це частина загальної платформи медіа виробництва TVU Networks на основі мікросервісів, центром якої є хмарне рішення TVU Producer, яке дозволяє управляти сигналами з камер, прямими включеннями, створювати взаємодію з глядачами та микшувати аудіо

«TVU Replay з’явився у відповідь на зворотний зв'язок наших користувачів», – пояснює Пол Шен, виконавчий директор TVU Networks. «На різних конференціях ми спілкувалися з колегами та вивчали що саме вони хочуть отримати від системи повторів нового покоління. І все що ми мали зробити — це задовільнити їх потреби. Завдяки нашій культурі розробки ми дуже швидко створили універсальне рішення для різноманітних застосувань. А ще ми створили революційний набір інструментів, здатний змінити звичні підходи у спортивному виробництві, та перенести повтори в хмарні сервіси»

Додаток TVU Replay має два режими: Review та Replay.

Режим Review дає можливість майже миттєво переглядати повтор будь-якого фрагменту гри на смартфоні або планшеті. Replay — має всі елементи, необхідні для виводу кліпів на будь-які пристрої. Завдяки простому, інтуїтивному інтерфейсу, додаток зручно використовувати навіть на смартфоні.

Керування швидкістю в обох режимах (Review та Replay) відбувається дотиком до сенсорного екрану смартфона/планшета, також можливо використовувати ігровий контролер з підключенням до ноутбука.

«Завдяки заміні спеціалізованого апаратного обладнання на ігровий контролер, ми відкрили двері до нової потенційної бази талановитих людей», – додав Шен. «Це ще один приклад втілення інновацій через уважність до точок зору наших клієнтів. Ми почули, з якими складнощами вони стикаються, та винайшли як вони можуть робити те що вони хочуть в зручний для них спосіб. Старий спосіб — це наразі застарілий спосіб. Наші хмарні рішення доступні вже сьогодні»



« До списку новин  
 
Розширений пошук



 посилання на FaceBook
QR код посилання на FaceBook

посилання на twitter
QR код посилання на FaceBook


 






    +38 (044) 593-18-20
+38 (073) 593-18-20
+38 (096) 532-96-82
+38 (095) 532-96-82
Telegram cервісного центру @Engineer_Service
  Copyright © Інженер-Сервіс
Усі права захищено


   Створено у ROMART, 2007
 
 
    e-mail: info@engineer-service.tv
м. Київ, вул.Вавилових, 15
Авторизиований сервісний центр професійного відеообладнання Panasonic, Sony, JVC, Fujinon, Canon