Українська    |   English
На первую страницуКарта сайтаСвязаться с нами
Інженер-Сервіс
Новини Про компанію Сервіс-центр Оренда ПТС Бібліотека Контакти

Каталог

Відеокамери
Рекордери
Відеомонітори
Мікшери та блоки відеоефектів
Системи маршрутизації та розподілу сигналів (матриці)
Пристрої компресии та передачі сигналів
Пристрої для синхронізації обладнання
Модульна система
Контролери
Телесуфлери
Об'єктиви
Штативи
Пристрої стабілізації камер
Компендіуми
Джерела живлення
Освітлювальне обладнання
Автоматизація мовлення та виробництва новин
Архівування матеріалів
Вимірювальне обладнання
Службовий зв'язок


Оренда обладнання
Контакти
Вакансії
Форум
Наші проекти


Логін
Пароль
Реєстрація »
Забув пароль
 

Інженер-Cервіс   »  Новини 
 
Новини




AJA Video Systems випустила оновлення v1.5 для BRIDGE NDI 3G, яке додає підтримку технології NDI 5 та низку покращень продуктивності шлюзу AJA для двостороннього перетворення між SDI та NewTek NDI відео. Оновлення включає сумісність з discovery-сервером, нові ультранизьки параметри затримки для робочих просторів, де це є критичним, підтримку таймкоду, розширену систему опцій часу та динамічне коригування пропускної спроможності для віддаленого управління.
 
 

NDI 3G оснащений двома мережевими 10GbE контролерами для вводу/виводу NDI та дистанційного веб управління, а також високощільними 3G-SDI портами для підключення 16 SDI каналів вводу/виводу HD якості, до чотирьох 4K або микс з HD та 4K NDI кодерів/декодерів у компактному форм-факторі. BRIDGE NDI 3G v1.5 отримав підтримку останньої редакції протоколу NewTek NDI 5, який спрощує завдання сумісного використання відео, гарантує високу якість стріму, низькі затримки при передачі відео з / на будь-який NDI-сумісний пристрій будь-де в світі. Задля масштабування NDI інфраструктури, BRIDGE NDI 3G v1.5 отримав підтримку discovery серверу, це дозволить команді інженерів надавати повноцінну підтримку NDI пристроям у інфраструктурі, яка містить сотні NDI джерел у мережі.

Заради спрощення інтеграції SDI джерел до робочих NDI просторів — де підтримка таймкоду менш поширена, BRIDGE NDI 3G v1.5 отримав нові можливості таймкоду: VITC, LTC або TOD можливо призначити для SDI/NDI перетворення. Доступне дистанційне управління через інтернет або будь-яку неконтрольовану локальну мережу, BRIDGE NDI 3G v1.5 дуже чутливий до пропускної спроможності мережи та вміє автоматично підстроюватися до каналу зв’язку щоб забезпечити безперервний віддалений доступ та управління. Слід відзначити, що нові настроювання ультранизьких затримок дозволяють інженерам максимально настроїти робочі процеси медіа виробництва, забезпечити максимальну швидкість відео стрімів та використовувати пристрій у критичних до часу робочих просторах, там де це дозволяє мережа.

«Ми розробили BRIDGE NDI 3G щоб допомогти телецентрам створити надійний місток між SDI інфраструктурою та світом IP технологій. Оновлення BRIDGE NDI 3G v1.5 робить можливості перетворення SDI/NDI ще більш потужними, забезпечує потоки відео бродкастної якості та інструменти управління для створення якісного медіа продукту», – розповів Нік Рашбі, президент AJA Video Systems. «BRIDGE NDI 3G v1.5 допоможе користувачам максимально використовувати існуючу SDI інфраструктуру, та при цьому отримати всі переваги від передачі якісного відео по IP з низькими затримками»

Оновлення BRIDGE NDI 3G v1.5 можна безкоштовно завантажити на сайті AJA



« До списку новин  
 
Розширений пошук



 посилання на FaceBook
QR код посилання на FaceBook

посилання на twitter
QR код посилання на FaceBook


 






    +38 (044) 593-18-20
+38 (073) 593-18-20
+38 (096) 532-96-82
+38 (095) 532-96-82
Telegram cервісного центру @Engineer_Service
  Copyright © Інженер-Сервіс
Усі права захищено


   Створено у ROMART, 2007
 
 
    e-mail: info@engineer-service.tv
м. Київ, вул.Вавилових, 15
Авторизиований сервісний центр професійного відеообладнання Panasonic, Sony, JVC, Fujinon, Canon