Українська    |   English
На первую страницуКарта сайтаСвязаться с нами
Інженер-Сервіс
Новини Про компанію Сервіс-центр Оренда ПТС Бібліотека Контакти

Каталог

Відеокамери
Рекордери
Відеомонітори
Мікшери та блоки відеоефектів
Системи маршрутизації та розподілу сигналів (матриці)
Пристрої компресии та передачі сигналів
Пристрої для синхронізації обладнання
Модульна система
Контролери
Телесуфлери
Об'єктиви
Штативи
Пристрої стабілізації камер
Компендіуми
Джерела живлення
Освітлювальне обладнання
Автоматизація мовлення та виробництва новин
Архівування матеріалів
Вимірювальне обладнання
Службовий зв'язок


Оренда обладнання
Контакти
Вакансії
Форум
Наші проекти


Логін
Пароль
Реєстрація »
Забув пароль
 

Інженер-Cервіс   »  Новини 
 
Новини




На виставці NAB Show2022 Sony показала нову студійну 4K камеру HDC-3200 з технологією Global Shutter. Вона оснащена 4K HDR сенсором 2/3 дюйма, який раніше ми могли бачити в камері HDC-3500. По суті HDC-3200 — це спрощена та більш доступна версія камери HDC-3500.
 
 

Згідно прес-релізу Sony, HDC-3200 оснащена високо чутливим сенсором 4K 3CMOS з технологією Global Shutter, яка дозволяє формувати якісне зображення майже без шуму навіть у студіях з дуже слабким освітленням. Камера працює в широкому динамічному діапазоні та підтримує простір ITU-R BT.2020.

HDC-3200 можна використовувати разом з адаптерами для боксових об’єктивів HDLA-3505 та HDLA-3501, це відкриває широкі можливості у проектах з прямою трансляцією. На відміну від традиційних комплектів «нарощування», адаптер дозволяє швидку фіксацію до камерної головки без зайвого відволікання на перевірку підключення кабелів та настроювання. Ба більше, оператор має можливість відключити HDC-3200 від адаптера без необхідності знімати об’єктив.

HDC-3200 успадкувала ергономічність та звичні органи керування притаманні сімейству Sony HDC. Нова камера дозволяє використовувати раніше придбані різноманітні аксесуари лінійки, включаючи видошукачі, адаптери для великих об’єктивів та засоби управління камерою.

Камера може стати частиною ST 2110 виробництва при підключенні блока управління (CCU) HDCU-3500/3100 з опціональним IP інтерфейсом, або адаптера розширення камери HDCE-TX50/TX30.

Також HDC-3200 підтримує робочий простір Sony SR Live, це дозволяю суттєво зменшити витрати та складність одночасного HDR та SDR медіа виробництва однією командою.

При використанні блоку управління HDCU-3500 можна опціонально додати модуль HKCU-REC55, це дозволить записувати 4K відео безпосередньо в CCU без необхідності підключати зовнішній рекордер. Управління записом матеріалів може відбуватися дистанційно з боку CCU.

На клавіши пресетів можна призначити три позиції фокусу, для того, щоб прискорити фокусування камери при зйомці, через швидкий виклик необхідного пресета.

Камера підтримує технологію ARIA (Automatic Restoration of Illumination Attenuation), яка компенсує збільшення експозиції та периферійну втрату світла при використанні сумісних об’єктивів.



« До списку новин  
 
Розширений пошук



 посилання на FaceBook
QR код посилання на FaceBook

посилання на twitter
QR код посилання на FaceBook


 






    +38 (044) 593-18-20
+38 (073) 593-18-20
+38 (096) 532-96-82
+38 (095) 532-96-82
Telegram cервісного центру @Engineer_Service
  Copyright © Інженер-Сервіс
Усі права захищено


   Створено у ROMART, 2007
 
 
    e-mail: info@engineer-service.tv
м. Київ, вул.Вавилових, 15
Авторизиований сервісний центр професійного відеообладнання Panasonic, Sony, JVC, Fujinon, Canon